Assassin's Creed III | PS3

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها خواهشا یکی کمک کنه به من!

این بازی رو من از یکی خریدم ( اکانت خریدم ازش ) هرکاری میکنم نمیتونم دانلودش کنم :| دو دفعه دانلودش کردم هر دو دفعه تو PS3 ارور نصب میده و بد دانلود شده :|

کسی نیست اینجا که بازی رو برای ریجن یک از تو استور گرفته باشه؟ به منم رو DVD بده؟

اعصابم خورد شده , کلی پول دادم نمیتونم بازیش کنم :|

خواهشا کمک کنین , دمتون گرم

بچه ها خواهشا یکی کمک کنه به من!

این بازی رو من از یکی خریدم ( اکانت خریدم ازش ) هرکاری میکنم نمیتونم دانلودش کنم :| دو دفعه دانلودش کردم هر دو دفعه تو PS3 ارور نصب میده و بد دانلود شده :|
موقعه ی دانلود احتمالا ps3 خاموش شده...مثلا برق رفته....
یا نت قطع شده و ...
منم دانلود کردم ولی با ps3

با PS3 Prox دانلود کردم, یه لحظه هم نت قطعی پیدا کنه اینجوری میشه :|
این مشکل خیلی عجیبی که حقیقتش مشخص نیس چرا این مورد براش پیش می یاد ولی شما مستقیم با ps3 بدون pro دانلود کردی؟ روش دانلود معمولش؟
صحبت ها در مورد خرابی فایل یک بحث کلی و تقریبی .شخصا تمام بازی هایی که با ps3 دان کردم سر اکثرشون چندین بار قطع وصل کردم ولی مشکلی ایجاد نشده! سر همین فیفا 13 بیش از 20 بار دانلود برای تعویض isp قطع کردم دوباره وصل کردم( چندین بارم قطع شد) مشکلی نبود پس کلی نمی شه حرف زد.
با این حال باز هم بهترین راه همون روش مستقیم دانلود ps3 هستش بدون هیچ اضافه ای .

اقا يكي بياد به من بگه اخر بازي كه مشخص نشد كه جورج واشنگتن اصلا" ناموس اساسين ها بوده و هييييييييييچ سنمي با تمپلار ها نداشته :d ؟؟؟

اقا يكي بياد به من بگه اخر بازي كه مشخص نشد كه جورج واشنگتن اصلا" ناموس اساسين ها بوده و هييييييييييچ سنمي با تمپلار ها نداشته :d ؟؟؟
اصولا که تو واقعیت واشنگتن از سرشناس ترین تمپلارها بوده.تو بازی هم اگه یادت باشه تو دیالوگایی که رد و بدل می شد پرسید که واشنگتن تمپلاره؟ یا نه؟ که پاسخ واضحی نگرفت و تو هاله ای از ابهام موند:d.

یکی از dlc ها که می خواد بیاد فک کنم درباره ی همین واشنگتن هستش;;)
البته مطمئن نیستم:d
چون یکیش برای بخش داستانی هستش
اون انگار جو طنز آمیز داره و جدی نیستش:d

images

یکی از دوستان سیو بازی را در30 درصد میزاره ؟؟؟

اونجا گیر کردم که چند تا قایق کوچیک و یه کشتی بزرگ بهت حمله میکنن .... هر کاری میکنم بازم میسوزم ..... کمک لطفا :-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or