Assassin's Creed III | PS3

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من کنسولم ps3 320gb
هست با هک rogero 4.30
این بازی بدون مشکلی بازی میکنم اما روی 27 درصد اونجایی که 2 تا نگهبان مانر رو دارن میارن بیرون از زندان گیر میکنه و جلوتر نمیره بازی هم دوباره اجرا که میکنم تو لودینگ گیر میکنه
چیکار کنم؟
مرسی

امروز یه dlc رایگان داد برای ما :

اینجا درختا کل محیط رو پوشونده بودن بطوری که نور از لایه به لایه درختا می رسید مثل آمازون :D

اینجا هم نمای دور این معبد که فوق العاده بود من از گرافیک این ماموریت سکته ناقص زدم کلا صحنه های نابی خلق شده بود و آخر سر هم یه شمشیر توپ رو از معبد کش می ریم .

دو دست لباس هم می ده ولی هیچ کدوم ماله خودش نمی شه و یه تبر بزرگ که من اون شمشیر رو ترجیح می دم.
دو تا کارکتر هم برای آنلاین اضاف می کنه یکه مرد که کارکتر اصلی یه بازی هم هست اسمش یادم رفت و یه زن کت قرمز که چیز خوبیه .
و همینا من چیز دیگه یادم نمی یاد .

و می گن این dlc برای seasonpass دارا بود که ما نداشتیم .

سلام دوستان من تو اون مرحله که باید با اسب بره تو جنگل تا اون پیک سوار رو بکشه و 2 دقیقه تایم داده گیر کردم هر چی سریع تر میرم اون بازم به نیروهای توی جنگل میرسه چی کار کنم

سلام دوستان من تو اون مرحله که باید با اسب بره تو جنگل تا اون پیک سوار رو بکشه و 2 دقیقه تایم داده گیر کردم هر چی سریع تر میرم اون بازم به نیروهای توی جنگل میرسه چی کار کنم
سوار اسب که میشی با X تندتر برو
از تفنگ و تیر کمون هم استفاده کن:)

سوال درمورد Assassin's Creed III

سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
نسخه ی فیزیکیه این بازی دارای 5تا DLC هست(منظورم کد seasonpass هست) و آیا بازی دلوکس هست؟
با تشکر :x
مدیریت : برای هر سوال یه تاپیک جدید باز نمیکنن !

Last edited by a moderator:
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
نسخه ی فیزیکیه این بازی دارای 5تا DLC هست(منظورم کد seasonpass هست) و آیا بازی دلوکس هست؟
با تشکر :x
مدیریت : برای هر سوال یه تاپیک جدید باز نمیکنن !

ببخشید چرا 5 تا؟ 60 دقیقه گیم پلی انحصاری رو ps3
حالا شاید پک جدید اومده و من اطلاع ندارم

ببخشید چرا 5 تا؟ 60 دقیقه گیم پلی انحصاری رو ps3
حالا شاید پک جدید اومده و من اطلاع ندارم

یحتمل Limited Edition منظور است.

یه چیزی!! الان چه طوری تو ویدیوی زیر که کاراکترش هیثمه از اساسینا استفاده شده در صورتیکه تا Sequence 7 اگه اشتباه نکرده باشم Assassin Recruit نداریم!:-o

آقا منظورم مراحل جدیدشه ...
یا باید limited edition که Season Pass توش داره بگیری(که سخت گیر بیاد) یا 24 پوند بدی از استور Season Pass رو بخری.نه تو نسخه فیزیکی عادی نیستش.

mese: The Hidden Secret
اینم جزو Season Pass دیگه:| 4 تاش بعدا میاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or