Assassin's Creed III | PS3

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محسن بپر بغلم >:d :dبالاخره تونستم بازی کنم
دوستان متن خیلی ساده نوشته شده و فکر کنم راحت بتونین بخونین و چیز خاصی نداره !
واقعاً باگ شرم آوریه الان 2 هفتست ما رو کاشته و نمیتونستیم مولتی بزنیم ! مشکل هم از اینترنت ما نیست و این یارو هم همینو میگه :
it's not the servers, it's not the internet conection... it's the UPLAY PASSPORT and UPLAY ACC, there's something wrong with that.

محسن بپر بغلم >:d< :dبالاخره تونستم بازی کنم

:d

به زبان سادهتر میگم اگه کسی متوجه نشد , هر کسی خواست اینو به پست اول یا یه تاپیک دیگه انتقال بده :d

چیزای که لازم داریم

یه AC 3
یه اکانت uplay
دو تا اکانت psn

مراحل انجام

1) اکانتی رو که ساختین و در واقع اکانت اصلیتون نیست رو لوگین کنید و وارد psn بشید بعد وارد AC3 وقتی میخواید وارد بازی بشید ازتو ن میخواد یا وارد اکانت uplay بشید یا رجیستر کنید , با بی اعتنایی :d مربع رو بزنید و برید توی منوی بازی و وارد بخش مولتی بشید اونجا صبر کنید تا ازتون بخواد استارت بزنید , اینکارو انجام میدید و بعد از چند لحظه ازتون میخواد یوزر و پسوورد uplay رو بزنید این کار کنید و میبینید که به ورودتون تبریک میگه :|

2)از بازی بیاید بیرون وارد اکانت اصلیتون بشید و همین کارها انجام بدید و بازیتونو انجام بدید و در نهایت تاسف هر دفعه بهتون به خاطر رجیستر کردن تبریک میگه :|

دوستان من الان بازی رو تموم کردم منتها زیاد سر در نیاوردم چی شد آخرش!! کسی میتونه توضیح بده
خب connor انتقام خون ناموسش رو میگیره:d( همون یارو که اول داستان باهاش برخورد میکنه و اسمش رو میپرسه آخر بازی نابودش میکنه که مادرش و دهکده اش در زمان قدیم آتیش زده بود)....
پدرش رو هم میکشه
اون دزموند هم که میمیره و خوشبختانه در قسمت های بعدی دیگه اثری ازش نیست:d

آخرین ویرایش:
:d

به زبان سادهتر میگم اگه کسی متوجه نشد , هر کسی خواست اینو به پست اول یا یه تاپیک دیگه انتقال بده :d

چیزای که لازم داریم

یه AC 3
یه اکانت uplay
دو تا اکانت psn

مراحل انجام

1) اکانتی رو که ساختین و در واقع اکانت اصلیتون نیست رو لوگین کنید و وارد psn بشید بعد وارد AC3 وقتی میخواید وارد بازی بشید ازتو ن میخواد یا وارد اکانت uplay بشید یا رجیستر کنید , با بی اعتنایی :d مربع رو بزنید و برید توی منوی بازی و وارد بخش مولتی بشید اونجا صبر کنید تا ازتون بخواد استارت بزنید , اینکارو انجام میدید و بعد از چند لحظه ازتون میخواد یوزر و پسوورد uplay رو بزنید این کار کنید و میبینید که به ورودتون تبریک میگه :|

2)از بازی بیاید بیرون وارد اکانت اصلیتون بشید و همین کارها انجام بدید و بازیتونو انجام بدید و در نهایت تاسف هر دفعه بهتون به خاطر رجیستر کردن تبریک میگه :|

RofL =))
LoL به اين راه حل :d
يعني ته تيكه راه حله :d راهي كه براي بازي كردن U3 هم داشتيم رو يادمه اما اون عقلاني بود يعني به خاطر اينترنت ما بود !
اما اين يكي خيلي ضايعه :d احتمالا موقع كانكت شدن يه فايل رو دانلود مي كنه كه بعد يه مدتي خود به خود ار بين ميره ؟!

مسخره ـست ! یه پچ بدین تموم شه بره ! :| هربار که بخوام برم مولتی باید برم اون یکی اکانت و اون کارا رو انجام بدم و بعدش برگردم به اکانت اصلی تا وصل شه ! :|
تا این کارا رو انجام بدیم حس بازی کردن میپره دیگه ! :d

مسخره ـست ! یه پچ بدین تموم شه بره ! :| هربار که بخوام برم مولتی باید برم اون یکی اکانت و اون کارا رو انجام بدم و بعدش برگردم به اکانت اصلی تا وصل شه ! :|
تا این کارا رو انجام بدیم حس بازی کردن میپره دیگه ! :d

حالا قدر هموني كه ديروز بهت گفتم مياي بازيش كنيم گفتي نه رو بدون :d

دقیقا منم سوال آرمین رو دارم, راستی من بازی رو تموم کردم اما باز مرحله(اصلی) داره,احیانا همون 1 ساعت انحصاری نیستش?
نه اون انحصاریه با کد باز میشه و کاراکترشم اگه اشتباه نکنم فرق می کنه.اون مرحله اصلیه هر بار طرفشون بری یه کات سین نشون میده و و خیلی زودم تموم میشه و ترافی FIN رو میده(در اصل مرحله نیستن}

بد مصب این لباس الطایر چه ابهتی داره:xشاید حرفم مسخره به نظر بیاد ولی حس میکنم گرافیک بازی باهاش چشم نوازتره و افت فریمم کمتر میشه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or