دو دفعه دانلودش کردم هر دو دفعه تو PS3 ارور نصب میده و بد دانلود شده 

موقعه ی دانلود احتمالا ps3 خاموش شده...مثلا برق رفته....بچه ها خواهشا یکی کمک کنه به من!
این بازی رو من از یکی خریدم ( اکانت خریدم ازش ) هرکاری میکنم نمیتونم دانلودش کنمدو دفعه دانلودش کردم هر دو دفعه تو PS3 ارور نصب میده و بد دانلود شده
![]()
آره فک کنم...فایل خراب میشهبا PS3 Prox دانلود کردم, یه لحظه هم نت قطعی پیدا کنه اینجوری میشه![]()

این مشکل خیلی عجیبی که حقیقتش مشخص نیس چرا این مورد براش پیش می یاد ولی شما مستقیم با ps3 بدون pro دانلود کردی؟ روش دانلود معمولش؟با PS3 Prox دانلود کردم, یه لحظه هم نت قطعی پیدا کنه اینجوری میشه![]()
اصولا که تو واقعیت واشنگتن از سرشناس ترین تمپلارها بوده.تو بازی هم اگه یادت باشه تو دیالوگایی که رد و بدل می شد پرسید که واشنگتن تمپلاره؟ یا نه؟ که پاسخ واضحی نگرفت و تو هاله ای از ابهام موند:d.اقا يكي بياد به من بگه اخر بازي كه مشخص نشد كه جورج واشنگتن اصلا" ناموس اساسين ها بوده و هييييييييييچ سنمي با تمپلار ها نداشته :d ؟؟؟
اون انگار جو طنز آمیز داره و جدی نیستش:dیکی از dlc ها که می خواد بیاد فک کنم درباره ی همین واشنگتن هستش
البته مطمئن نیستم:d
چون یکیش برای بخش داستانی هستش
با سیو یکی دیگه بری که بهت تروفی نمیدهیکی از دوستان سیو بازی را در30 درصد میزاره ؟؟؟
اونجا گیر کردم که چند تا قایق کوچیک و یه کشتی بزرگ بهت حمله میکنن .... هر کاری میکنم بازم میسوزم ..... کمک لطفا :-b