Assassin's Creed III | PS3

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی از نظر درجه سختی هنوز آسونه ولی خیلی از سه گانه اتزیو بهتر شده یادمه تو Brotherhood آرزو به دل موندم یه بار منو بکشن.:d
خوشبختانه الان دیگه نمی شه همه دشمنا رو زنجیروار کشت هر کدوم قلق خودشونو دارن.

بازی از نظر درجه سختی هنوز آسونه ولی خیلی از سه گانه اتزیو بهتر شده یادمه تو Brotherhood آرزو به دل موندم یه بار منو بکشن.:d
خوشبختانه الان دیگه نمی شه همه دشمنا رو زنجیروار کشت هر کدوم قلق خودشونو دارن.
دقیقا تو این قسمت حتی بعضی دشمنا رو باید به زور کشت یا حتی باید از دستشون فرار کرد :d

من هم پس از دو هفته صبر بازیم رسید با اشتیاق بی حد اومدم خونه همین که بازی رو گذاشتم به نکات زیر پی بردم:
بازی رولیشن رو برای من فرستادن
بازی ناقص دانلود شده
dvd بازی پوکیده
=======================================================================
اقا این عکس از پشت کاورش چی شد

بابا 3 سال زحمت کشیدن بازی ساختن داستانش هم از هر کی شنیدم گفته عالی بوده داستانش گنگ هست اما باز اگر کل بازی هاش رو بازی کرده باشی مشکل نداره گرافیک و گیم پلیش هم واقعا عالی هست حالا باگ چیزی نیست که بازی نداشته باشه اپدیت می دن بیشتر مشکلاتش حل می شه

مشکل دیگه ای نبود گیر دادین به باگ؟!
یو سافت یه جهش بزرگ ایجاد کرد با این نسخه که جلوی تکرار و گرفت همه چی بازی از نو ساخته شده
البته واسه کسایی که منتظر یه عنوان مثل Brotherhood یا Revelations بودن بایدم Assassin creed 3 بازی بدی باشه
چون واقعا هیچ شباهتی به نسخه های قبلی نداره

مشکل دیگه ای نبود گیر دادین به باگ؟!
یو سافت یه جهش بزرگ ایجاد کرد با این نسخه که جلوی تکرار و گرفت همه چی بازی از نو ساخته شده
البته واسه کسایی که منتظر یه عنوان مثل Brotherhood یا Revelations بودن بایدم Assassin creed 3 بازی بدی باشه
چون واقعا هیچ شباهتی به نسخه های قبلی نداره
دادش اون عکس پشت کاورت چی شد :d

البته منکر گرافیک چشم نوازش داخل سطح شهر نمیشم مخصوصا هوای برفیش, باگ هاشم زیاد نی,اما داستانش واس من یکم گنگه فعلا , ضرباتش متنوعه,راستی چرا انقد پول کم میده?(شایدم اصلا نمیده)

---------- نوشته در 11:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 AM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها تا یادم نرفته بگم,داخل فولدر بازی یه تم داره بگیرید و نصبش کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or