Assassin's Creed III | PS3

• Thread starter Thread starter Amin.J
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما این باگ ها رو از کجا پیدا میکنین!!!
هی میگین باگ باگ باگ:d
بازی رو آپدیت کردین؟
والا ما که باگ مشخصی تو بازی ندیدم تا اینجای کار
نمره ی منم به بازی تا اینجا 10 هستش...شک نکنین که لیاقت 10 رو داره:x
---------
دوستان مولتی بازی خیلی باحاله...گرافیکش هم قابل قبوله

من هم باگ انچناني نديدم به جز چند مورد:) دوستان الكي دارن ايراد ميگيرن
صد در صد ارزش خريد داره ، ماموريت ها جانبي بازي هم جالبن و سرگرمتون ميكنن
WTF مولتيش براي منم ديگه كانكت نميشه...:))

آخرین ویرایش:
این دوستمون armor 2011 دیگه چیزی برای بازی نذاشتن ! بازی واقعاً روش کار شده و قشنگه ! گرافیک واقعاً عالیه و یکی از مدعیان اصلی بهترین گرافیک سال ـه ! توی این بازی به این بزرگی این گرافیک رو ساختن واقعاً عالیه ! سیستم درخت پیمایی (:d) به بهترین شکل ممکن ساخته شده ! شکار ها خیلی جالب هستن ! مثلاً یه جا توی جنگل کنار دریا یه چندتا خرس داشتن آب میخوردن منم رفتم بینشون و خلاصه تونستیم با اون مینی گیم از بین ببریمشون :d گرگ و پلنگ و یوزپلنگ و خرگوش و آهو و گوزن و ... هم توی جنگل هست و سورپرایز میشین :d ! شانس آوردیم دایناسور نذاشتن :d موقع فصل بهار هم گشت زنی توی جنگل واقعاً لذت بخشه باید خودتون این لذت رو تجربه کنین :d توی زمستون هم اون حس ساکت جنگل موقع برف رو داره ! صدای خِرچ خِرچ قدم زدن روی برف هم خیلی زیباست ! :d بعضی جاها عمق برف زیاده پاها توی برف میره و سرعت دویدن نصف میشه :d داستان هم خوبه و یکمی درگیر کنندست ! شخصیت پردازی معمولی و مراحل کشتیرانی فوق العاده زیبا هستن ! مکالمه ها به سبک همون قرن 18 ساخته شدن و کلمات چالش برانگیز باحالی داره :d باگ هست مثلاً توی شروع سکانس 8 موقع شروع من یدفعه ای زیر زمین ظاهر شدم :d افت فریم زیاد داره اونم معلومه بخاطر ضعف کنسول هاست و مشکل سازنده نیست ! الانم سکانس 10 هستم و میگن پایان جالبی نداره و نمیخوام پایانشو ببینم فعلاً این چند روز :d مشکل بازی ها اینه که مثلاً اندازه Brotherhood مراحل سخت نیست و بازی یه حالت خطی داره و آزادی عمل به اون صورت وجود نداره !
مولتی پلیر هم تا الان نتونستم وصل بشم و فقط ارور میده ! امیدوارم زودتر درست شه ( حالا یا از طرف من یا از طرف یوبی :d ) نمره رو هم بعد از پایان بازی میزارم چون ممکنه از پایان خوشم نیاد و یه 0/5 نمره کم کنم :d

بازی به صورت Native بر روی 720p اجرا میشه بر روی هر دو پلتفرم.

یعنی میخوایی بگی خالی بندی زده 1080p ؟:دی

---------- نوشته در 10:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

مولتی بازی رو امروز تست کردم
خیلی عالی بود
همون استایل گذشته رو داره اما خیلی کامل تر و بهتر

یعنی میخوایی بگی خالی بندی زده 1080p ؟:دی

---------- نوشته در 10:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

مولتی بازی رو امروز تست کردم
خیلی عالی بود
همون استایل گذشته رو داره اما خیلی کامل تر و بهتر

باشه عکس بذار ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or