Infected Area
کاربر سایت
منم بازیم رسیده تایک - یکی و نیم ساعت دیگه Sync میشه با PS3 و در کل بعد یکم بازی کردن میام نظر میدم ! :dمنتظر نقد 2 خطی من باشید :d
یادم می یاد که همین چند وقت پیش بود یک خبری از سوی یوبی سافت در رابطه با "میزان سختی " بازی ها خوندم و اونجا گفته بود بازی های ما هم درجه سختی متوسط به بالا داره! حالا نمی دونم باید بخندم یا گریه کنم بعد تجربه 3 sequance از بازی تنها چیزی مشاهده نکردم ذره ای تنش و سختی در AC3 بوده .
حقیقتا بازی رو تا اینجا فقط تحملش کردم به امیدی که در ادامه با روند بهتری مواجه بشم .
اساسا درجه سختی تا اینجایی اومدم بی معنا بوده ! کلا در بازی با زمینه ac3 درجه سختی بازی در نگاه اول مبارزات بازی رو شامل می شه دیگه نه؟ خب این سیستم جدید مبارزات با طراحی سیستم ضدحمله و دفاع جدید خیلی تازگی به مبارزات بازی داده اما سوال اینجاس که ما به عنوان کنترل کننده شخصیت بازی مهارت هایی به دست آوردیم اما نبود واقعا یک هوش مصنوعی درست و درمون در مبارزات تمام لذت این تازگی رو از بین می بره به عبارتی به نظر من هیچ تعادلی در این قسمت نیست شخصیت ما قوی تر سریع تر چابک تر با ویژگی های بیشتر شده ولی از اون طرف دشمنان بازی هنوز گیج می زنند حرکات یکنواخت حمله خودشون هنوز از AC1 به یادگار دارند و واقعا این ظلمی هست نابخشودنی که هنوز هم یک تنه می شه یک ارتش از پا در آورد بدون کم ترین میزان آسیب و یا چالش خاصی کافی فقط دکمه توسط دست ما زده بشه هر از گاهی هم حملات دفع بشه هیچ تنشی دیده نمی شه.
از باگ که حرف نزنم بهتره "واقعا بازی داره زیرباگ له می شه" فن بازی این حرف هارو بزاریم کنار که طرف چون دوست دار این بازی این چیزا براش مهم نیست اوضاع باگ های بازی در همه جا به چشم می خوره وقتی می شنوی تیم بازی 4 سال سخت روی بازی کار کردن و تو هم مشتاق تجربه بازی هستی و وقتی 200 هزارتومن هم برای بازیت پول می دی این باگ ها بیشتر اذیتت می کنه اینا بزار کنار یعنی واقعا یک تستی و پولیش درست درمون روی بازی صورت نگرفته تا انقدر "من " از توی "همه" رد نشم!
جالب من هنوز یک مشکلی با این بازی دارم اونم سیستم سوییچ کردن در هنگام مبارزه هاست گاه زیاد پیش می یاد که روی یک هدف قفل می کنی بازی کلا دیگه وول نمی کنه اون رو! حالا بیا درستش کن بابا من می خوام به فرد کناریم هم حمله کنم کو گوش شنوا گیر می ده به اون چیزی تو نمی خوای هر چی L1 می زنی بیشتر قاتی می کنه!
امیدوارم روند بازی از sequence 3 به بعد بهتر بشه تا دیگه حداقل پیش خودم نگم این لعنتی کی تموم می شه برم قسمت بعد شاید اوضاع بهتر باشه!
حقیقا قصد کوبیدن بازی نیست ولی خیلی بد اینجوری توی ذوقت بخوره و چهار ساعت اول بازی فقط دچار حالت تهوع بشی!
NAT TYPE هم 2 هست ! دیشب فقط یبار تونستم وصل شم و یه 30 دقیقه زدم اما بازم وصل نمیشه ! سرورا هم میزونن و بچه ها دارن میزنن ! یکی لطف کنه به داد من برسه :dسرور ها كه كار ميكنن ولي يه بار DNS گوگل و DMZ رو ست كن ببين چي ميشهمن چرا نمیتونم به مولتی پلیر وصل شم ؟ :d از دیروز تا الان بالای 30 بار زدم و موقع Updating Parameters ارور میده و میگه : The Ubisoft Services are not available , blah blah blah . . .
سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه و راحت فیفا و مدال میزنم اما برای این نمیزاره وصل شم !NAT TYPE هم 2 هست ! دیشب فقط یبار تونستم وصل شم و یه 30 دقیقه زدم اما بازم وصل نمیشه ! سرورا هم میزونن و بچه ها دارن میزنن ! یکی لطف کنه به داد من برسه :d
کـــــــمــــــــک ! 
درود .اصلا هیچ ربطی به dns اینا نداره وقتی شما در بازی های دیگه مشکل خاصی نداری. dns مشکل دار باشه اصلا نمی شه به راحتی ساین این شده چه برسه بازی!( با این حال این سرورهای اساسین خیلی گیر هست با dns اتوماتیک تست کنید ) اما مورد بعدیش که در بازی های قبلی یادم هست nat type هست که در َAC مهم هست. یک باشه بهتره ولی دو هم خوبه مشکلی نداره! من چند بار تست کردم نتونستم وارد بشم بعد چند بار شد ولی دیگه بازی نکردم . به نظر من مشکل سرورهای بازی هست و کلی .راه خاصی نیست جز چند تا :آقا DNS هم عوض کردیم و هرکاری کردیم این وصل نمیشهکـــــــمــــــــک !
الان Sequence 5 هستم فقط میتونم بگم همه چی تا الان عالی بوده ! یه سری باگ جزیی دیدم بقیه موارد فوق العاده ـست ! طراحی و گرافیک خارج از شهر واقعاً زیباست ! یکم افت فریم هست که اون جزییه :d سیستم مبارزات عالی , انمیشین های conor عالیه ! در کل خرید خیلی خوبی بود و واقعاً تا الان چسبیده ! دلم نمیاد بازی رو تموم کنم :d:d:d
تو revelation من همچین مشکلی داشتم ....یعنی به سرور وصل میشدم ولی پلیر پیدا نمیکرد .....بعدش با اون یکی isp یم امتحان کردم خیلی راحت بازی میکردم ....آقا DNS هم عوض کردیم و هرکاری کردیم این وصل نمیشهکـــــــمــــــــک !
الان Sequence 5 هستم فقط میتونم بگم همه چی تا الان عالی بوده ! یه سری باگ جزیی دیدم بقیه موارد فوق العاده ـست ! طراحی و گرافیک خارج از شهر واقعاً زیباست ! یکم افت فریم هست که اون جزییه :d سیستم مبارزات عالی , انمیشین های conor عالیه ! در کل خرید خیلی خوبی بود و واقعاً تا الان چسبیده ! دلم نمیاد بازی رو تموم کنم :d:d:d
تو revelation من همچین مشکلی داشتم ....یعنی به سرور وصل میشدم ولی پلیر پیدا نمیکرد .....بعدش با اون یکی isp یم امتحان کردم خیلی راحت بازی میکردم ....
من فکر میکنم مربوط به ips باشه ...