گيم پليش چه جوري
نرم وروان يا سخت وپيچيده ؟
كار با اسلحش چه طور ؟ مثل rdr كار با اسلحه هاش لذت بخش ؟
چرخ زدن تو محيط لذت بخش ؟
اين مسئله كه ميگن باگ داره چه جورياست؟ يعني خيلي زياد و تو ذوق ميزنه يا باگاش متعارف ومثلاً مثل rdr؟
چند ساعت گيم پلي داره ؟'وچند مرحله هستش؟
بازي تنوع محيط داره و ماموريتها ي متفاوتي داره يا مثل گذشته بعد يه مدت ماموريتاش يكنواخت وكسل كننده ميشه ؟
داستانش چه جوريه و خوب وهيجان انگيز روايت ميشه؟ مثلاً اگر زبانت خوب نباشه مي توني داستان بازي رو متوجه بشي يانه؟
كلاً خودت اگر بخاي به بازي نمره بدي از 10 چند ميدي؟
ببخشيد اگر سوال هام زياد شدن چون من مي خوام ٢٠٠تومن براي اين بازي پول بدم مي خوام ببينم ارزش خريد داره يا نه.:d
گیم پلی بازی نه نرم و روون هست نه سخت و نه پیچیده یک گیم پلی معمولی با باگ های فراوون .
1)کار با اسلحه های گرم لذت بخش نیست اصلا، ولی اسلحه های سرد بازی خوبه به خصوص سلاح مخصوص خود شخصیت اصلی بازی. بقیه سلاح ها مثل شماره قبل کار کردن باهاشون.
2)دور زدن و چرخ زدن در محیط بدک نیست نه عالی نه بد در حد متوسط هستش. (تمام درخت های جنگل های بازی رو برای من و تو نشستن جای دست گذاشتن تا ازشون بریم بالا حال کنیم خیلی مسخرس!)
3) "باگ" هم به اندازه کافی داره یک سری باگ های بازی هنوز از بازی های قبل رفع نشده و یک سری باگ جدید هم اضافه شده که بیشتر مشکلات موتور گرافیکی بازی هست فکر کنم و عدم پولیش درست بازی (اینکه همه چیز در همه چیز فرو می ره یکی از دیدنی ترین باگ های بازی هست! ، باگ های مزخرفی در حرکات پارکور بازی دیده می شه که ممکن کلا ریتم و سرعت یک حرکت نابود کنه ، مبارزات بازی به اندازه کافی باگ داره کلا باگ در بازی برات می شه یک چیز "طبیعی " که اگر نباشه دلت براش تنگ می شه!!!!!!!!!!)
4)گیم پلی بسته به شخص داره که چقدر حوصله بازی کردن داره جز ماموریت های اصلی که 12 سکانس هستش (3 تا بیشتر از بازی قبل) ماموریت های فرعی یا کارهای جلف زیادی در بازی هست که بسته به فردی بازی می کنه زمان گیم پلی عوض می شه.
5)تنوع محیط داره و بعضی محیط ها واقعا حال هوای خاصی داره( البته به جز محیط های مزخرف "برف زده" بازی که خیلی کسل کننده و بی روح هست)
6)ماموریت های بازی تا جایی من پیش رفتم یکنواخت ، کسل کننده، مزخرف بوده و اون حرف هایی که قرار بود در این زمینه اجرا بشه اصلا اجرا نشده نکته پر ایراد بعدی لودینگ های پرشمار بازی هستش: "دو قدم راه می ری می رسی به یک آقایی یک لودینگ می ده بعدش یک صحبت می کنی دوباره دو قدم راه می ری یک درب رو بازی می کنی یک لودینگ می ده باز می ری با یک اقای دیگه صحبت کنی دو قدم بر می داری باز کات می ده و یک لودینگ می ده"! "می ری از طرف ماموریت دریافت کنی دایره رو فشار می دی یک لودینگ می ده بازی که لود شد دوباره با یارو صحبت می کنی می بینی داره بهت می گه اگر خواستی بیا پیشم برای شروع ماموریت در فلان جا ! یک لودینگ می بینی اینجا .بعدش می خوای بری "فلان جا" پیش اقا می بینی که منظور از فلان جا کوچه بغلی بوده باز رسیدی بهش یک لودینگ می ده! این لودینگ ها همش خیلی کوتاه هستش ولی قطره قطره جمع گردد ... بعدش این قطع و وصل شدن بازی می کشت اعصابتو خورد می کنه. در حالی سازنده ها ادعا کرده بودن با موتوری قدرتمند شروع به ساخت بازی کردن در حالی بازده افتضاح بوده.
7)داستان بازی که بسته به شخص داره یکی باهاش زود ارتباط بر قرار می کنه یکی نه. ولی کلا سری اساسینس داستان های خاص خودش داره که فقط یوبی سافت از پسش بر می یاد اینجوری همه چی رو به هم ببافه و چندین سری بازی بده بیرون( شروع داستان در این شماره به نظرم خوب نیست کمی گیج کننده شروع می شه در ادامه بازی یکم عجول می شه برای روایت بازی در حالی سه سکانس ابتدایی بازی ( که جز اشغال ترین سکانس های بازی ) می تونست خیلی کوتاه تر باشه تا هم بازی قابل تحمل تر بشه هم داستان بازی ریتم مناسب تری بگیره )
8)نمره هم چون بازی رو تموم نکردم نمی تونم دقیق بگم ولی در بین نمره های سایت ها Gamespot منطقی نمره داده و بازی به " هیچ وجه" از امتیاز گیم اسپات فراتر نمی ره شاید لایق امتیاز کم تر از اون باشه ولی بی شک لایق امتیاز بیشتر از 8.5 گیم اسپات هم نیست(از بقیه نمرات اطلاعی ندارم چون فقط اون سایت های برام مهم هس می رم می بینم که گیم اسپات اولیش هست و امتیازی که داده مثل همیشه شایسته هست )
9)منم 190 تومن پول برای بازی دادم ولی ارزش خرید نداره با این قیمت برای ماها البته چون بی شک قیمت واقعی بازی نباید انقدر زیاد تموم بشه ولی دیگه خودتون شرایط بهتر می دونید. این بازی اون چیزی قرار بود باشه نیست .بازی نیست که درگیر خودت کنه یا این قدرت داشته باشه چند ساعت پشت سر هم جذبت کنه .تا بازی بیاد نقاط قوت خودشو نشون بده نقاط ضعف و مشکلات بازی خستت می کنه. مس من که دیگه دیشب بلوری بازی رو در آوردم و گذاشتم داخل کاورش و تصمیم گرفتم فعلا سراغش نرم چون " داره با اعصاب من بازی می کنه"
10) خب این نظر هم کاملا شخصی بود شخصی شخصی. شاید شما بازی می کردی به بازی در ذهن و نظر خودت امتیاز 11 از 10 هم بدی ولی کلا موارد متعددی در بازی وجود داره که همه خواهند دید بی شک کسی نمی تونه بیاد بگه من باگ های بازی برام مهم نیست چون خود بازی رو دوست دارم .منم باگ های خیلی بازی ها برام اصلا ابدا مهم نیست چون در گیم پلی و کیفیت بازی من تاثیری ندارن ولی این بازی باگ هاش داره بازی منو خراب می کنه .
هیچ کس نمی تونه بیاد بگه مبارزات بازی بی نقص چون سیستم ضد ضربه ای که برای بازی ایجاد کردن باعث شده هیچ دو دوشمنی شبیه هم نمیرن این حرف ها همش ظاهر کار چون برات تکراری می شه اونی که تکرازی نمی شه عمق یک مبارزه، سختی مطلوبش هست و کم ایراد بودنش نه اینکه در هر مبارزه من در حال شکستن گردنی باشم که وجود خارجی نداره و به علت باگ در دست های من نیس یا اینکه من برای رسیدن به یک محل خاص باید ده تا ساختمون دور بزنم تا برسم به اون محل بعدش دوست من به راحتی از داخل نگهبان ها رد بشه و بیاد پیش من .
شاید الان بگین چون پول زیاد دادم برام همه چی پر رنگ تر جلوه می کنه ولی این جوری نیست. مهم تر از اون پول هزینه ای که می پردازی تجربه خود بازی و لذت بازی هست که بازی مورد نظرت برات ایجاد کنه نه اینکه بیشتر با اعصابت بازی کنه.
بی شک یک طلوع خورشید زیبا، انیمشین های متفاوت مرگ یک سری هویج در بازی ، یا یک محیط بزرگ بی روح نمی تونه دلیل برای موندن در یک بازی باشه اون چیزی مهم یکم عمیق بودن باحال بودن بازی در موارد مختلف هست که این بازی این مورد رو نداره .
شرمنده برای طولانی شدن متن.