دوستان در این بازی میشه از قابلیت Sixaxis استفاده کرد ؟
اره ناناز :biggrin1:درود،
کسی تو قسمت Extra رو رفته ؟ فیلم Assassins Creed هست با یه پیشنمایش از بازی Avatar:
جالبه ! :biggrin1:
بازی خیلی خوبی هستسلام دوستان
من هم این باز رو انجام دادم ، باید بگم که فوق العادست ، الته من زیاد باز نکردم ( حدود 2 ساعت و نیم پشت سر همنمی شد دل کند ازش
)
باید بگم که بی نظیره ، من هم که عاشق این سری و لذت هم برام دوچندان
یک چیزی رو هم بگم که من به هیچ وجه به گرافیک اهمیت نمیدم ، یعنی اصلا ارزش اهمیت رو نداره .
با اینکه خیلی از دوستان ی گن که شماره یک بازی باگ باره ولی من اصلا باگی ندیدم ، چون اصلا توجه نمی کنم .
ولی در این بازی ، باگ های گرفیکی فوق العاده زیاده ، ولی برای من که اهمیتی نداره![]()
راستی یه چیز رو هم بگم :
من تو اوایل بازی که هنوز لباس Assassin نپوشیده بودم ، وقتی مربع رو زدم ، یکی از مردم رو با تیغش کشت !!! قضیه چیه ؟
یه جاهایی گیم پلی هم ایراد پیدا میکرد ! البته نمیدونم این مشکل رو ایراد گیم پلی بگیم یا خوده بازی ولی :بازی خیلی خوبی هست
باگ هاش هم نه فوق العاده اما بعضی وقتا اونقدر رو صورت کار کردن که مثلا مو و انگشت ها رو فراموش کردن
البته گرافیک هم مهمه (نظر شخصی) اما مهم گیم پلی اش هست که عالیه
موفق باشی
نمیدونم شما ورژن xbox رو بازی کردی یاps3یه جاهایی گیم پلی هم ایراد پیدا میکرد ! البته نمیدونم این مشکل رو ایراد گیم پلی بگیم یا خوده بازی ولی :
مثلا من توی مرحله ی واتیکان افتادم توی دیوار و توی دیوار گیر کردم ! بعد یارو انقدر بهم چوب زدم تا مردم !
یا مثلا وقتی روی پشت بوم ها assasinate میکنی جنازه ی طرف که میاد بیوفته پایین سرش عینه طناب دار گیر میکنه لای شیروونی ! انگار که چسب خورده وسط کلش و چسبیده به سقف !
من نسخه ی 360 رو بازی کردم !نمیدونم شما ورژن xbox رو بازی کردی یاps3
اما من که تا حالا اشکالی ندیدم
اما در کل بازی با حالی هست
موفق باشید
برای من که همچین اتفاقاتی نیوفتاده بود.360 هست و 1001 مشکل...:biggrin1:یه جاهایی گیم پلی هم ایراد پیدا میکرد ! البته نمیدونم این مشکل رو ایراد گیم پلی بگیم یا خوده بازی ولی :
مثلا من توی مرحله ی واتیکان افتادم توی دیوار و توی دیوار گیر کردم ! بعد یارو انقدر بهم چوب زدم تا مردم !
یا مثلا وقتی روی پشت بوم ها assasinate میکنی جنازه ی طرف که میاد بیوفته پایین سرش عینه طناب دار گیر میکنه لای شیروونی ! انگار که چسب خورده وسط کلش و چسبیده به سقف !
می گم هنوز لباس رو نپوشیده بودم
نه والا من امتحان نکردمش ! لابد یه Blade داشته که اینکار رو کرده !