Assassin's Creed II | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من هم این باز رو انجام دادم ، باید بگم که فوق العادست ، الته من زیاد باز نکردم ( حدود 2 ساعت و نیم پشت سر هم :دی نمی شد دل کند ازش :دی )
باید بگم که بی نظیره ، من هم که عاشق این سری و لذت هم برام دوچندان :دی
یک چیزی رو هم بگم که من به هیچ وجه به گرافیک اهمیت نمیدم ، یعنی اصلا ارزش اهمیت رو نداره .
با اینکه خیلی از دوستان ی گن که شماره یک بازی باگ باره ولی من اصلا باگی ندیدم ، چون اصلا توجه نمی کنم .
ولی در این بازی ، باگ های گرفیکی فوق العاده زیاده ، ولی برای من که اهمیتی نداره :دی
راستی یه چیز رو هم بگم :
من تو اوایل بازی که هنوز لباس Assassin نپوشیده بودم ، وقتی مربع رو زدم ، یکی از مردم رو با تیغش کشت !!! قضیه چیه ؟

سلام دوستان
من هم این باز رو انجام دادم ، باید بگم که فوق العادست ، الته من زیاد باز نکردم ( حدود 2 ساعت و نیم پشت سر هم :دی نمی شد دل کند ازش :دی )
باید بگم که بی نظیره ، من هم که عاشق این سری و لذت هم برام دوچندان :دی
یک چیزی رو هم بگم که من به هیچ وجه به گرافیک اهمیت نمیدم ، یعنی اصلا ارزش اهمیت رو نداره .
با اینکه خیلی از دوستان ی گن که شماره یک بازی باگ باره ولی من اصلا باگی ندیدم ، چون اصلا توجه نمی کنم .
ولی در این بازی ، باگ های گرفیکی فوق العاده زیاده ، ولی برای من که اهمیتی نداره :دی
راستی یه چیز رو هم بگم :
من تو اوایل بازی که هنوز لباس Assassin نپوشیده بودم ، وقتی مربع رو زدم ، یکی از مردم رو با تیغش کشت !!! قضیه چیه ؟
بازی خیلی خوبی هست
باگ هاش هم نه فوق العاده اما بعضی وقتا اونقدر رو صورت کار کردن که مثلا مو و انگشت ها رو فراموش کردن
البته گرافیک هم مهمه (نظر شخصی) اما مهم گیم پلی اش هست که عالیه
موفق باشی

بازی خیلی خوبی هست
باگ هاش هم نه فوق العاده اما بعضی وقتا اونقدر رو صورت کار کردن که مثلا مو و انگشت ها رو فراموش کردن
البته گرافیک هم مهمه (نظر شخصی) اما مهم گیم پلی اش هست که عالیه
موفق باشی
یه جاهایی گیم پلی هم ایراد پیدا میکرد ! البته نمیدونم این مشکل رو ایراد گیم پلی بگیم یا خوده بازی ولی :
مثلا من توی مرحله ی واتیکان افتادم توی دیوار و توی دیوار گیر کردم ! بعد یارو انقدر بهم چوب زدم تا مردم !
یا مثلا وقتی روی پشت بوم ها assasinate میکنی جنازه ی طرف که میاد بیوفته پایین سرش عینه طناب دار گیر میکنه لای شیروونی ! انگار که چسب خورده وسط کلش و چسبیده به سقف !

یه جاهایی گیم پلی هم ایراد پیدا میکرد ! البته نمیدونم این مشکل رو ایراد گیم پلی بگیم یا خوده بازی ولی :
مثلا من توی مرحله ی واتیکان افتادم توی دیوار و توی دیوار گیر کردم ! بعد یارو انقدر بهم چوب زدم تا مردم !
یا مثلا وقتی روی پشت بوم ها assasinate میکنی جنازه ی طرف که میاد بیوفته پایین سرش عینه طناب دار گیر میکنه لای شیروونی ! انگار که چسب خورده وسط کلش و چسبیده به سقف !
نمیدونم شما ورژن xbox رو بازی کردی یاps3
اما من که تا حالا اشکالی ندیدم
اما در کل بازی با حالی هست
موفق باشید

شهاب یه مشکلی تو آخر پست قبلیم گفتم ببین واسه تو پیش نیومده :دی
در ضمن گیم پلی هم که بعضی جا ها یه جوری میشه !!! برای مثال Assassinate ها اصلا رو حساب نیستن !!! وقتی از جلو میزنی ، از پشت تیغه رو میزنه !!!
کلا شماره قبل روتین تر بود .

برای من که همچین اتفاقاتی نیوفتاده بود.360 هست و 1001 مشکل...:biggrin1:

نه والا من امتحان نکردمش ! لابد یه Blade داشته که اینکار رو کرده !
برای من که همچین اتفاقاتی نیوفتاده بود.360 هست و 1001 مشکل...:biggrin1:
ببینید یه همچین حالتی :
acuou.jpg

نه والا من امتحان نکردمش ! لابد یه Blade داشته که اینکار رو کرده !
می گم هنوز لباس رو نپوشیده بودم :دی
بعد از اینکه با Gloria حرف زدم رفتم با اون پسره دعوا کردم و بعد که داشت فرار می کرد مربع رو زدم که نزارم بره :دی بعدش پرید و تیغه رو فرو کرد تو گردنش ( الیته من تیغه رو ندیدما :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or