ماموریت های جانبی که تو بازی هستند؛ مثل کمک به مردم و ...به غیر از جیب مردم جعبه های بالا خونه ها راهی دیگه برای پول در اوردن هست؟
هر چی بیشتر به شهرت برسی و آپدیتشون کنی ، بیشتر در میاری !پول هایی که واسه level up کردن مغازه ها هست تاثیری هم داره؟ یعنی از اون ها نمیشه پول در اورد؟
لول 2 مفازه ها رو خریدم ولی هیچ پولی نمیده چرا؟
شما چیکار به نوک انگشتش داری ؟ مگه میخوای زوم کنی رو انگشتاش ؟ اصل خوده بازیه که قشنگه !سلام بچه ها.نظرتون در مورد خرید assassinse creed 2 چی هست؟ آخه میگن بعضی جاهاش از جمله نوک انگشتهاش ضعف گرافیکی داره و مکعب نشون میده.ممنون میشم راهنمایی کنید
من امروز دیروز خریدم
البته بازی نکردم:biggrin1:
از کنج 60 خریدم
گرون خریدم نه؟؟؟
اخه این Dcهم ور نمیداشت؟؟؟
حالا بازی میکنم میگم
gow:c ؤو هم میداد 70 زورم اومد بگیرم
من که با نسخه اولش زیاد حال نکردم.یعنی بعد از 4 مرحله از تکراری بودنش و ضعیف بودن گیم پلی ان در مبارزات خسته شده بودم.
به نظرتون این نسخه را بخرم یا نه؟
:laughing:الان این چیزایی که از خودت ول کردی وسط تاپیک چه ارتباطی به محتوای تاپیک داره ؟
ضعف گرافیکی که داره!مو،صورت بافت هاو...ولی بازی خیلی جذابِ....خیلی!سلام بچه ها.نظرتون در مورد خرید assassinse creed 2 چی هست؟ آخه میگن بعضی جاهاش از جمله نوک انگشتهاش ضعف گرافیکی داره و مکعب نشون میده.ممنون میشم راهنمایی کنید
بسیار آب خوردن....:smile:دوستان درجه سختی بازی در چه حدی هستش توی نقدهای سایت ها اشاره ای نشده(یا من ندیدم)
Assassin's Creed اینقدر آسون بود آدم حالش بهم میخورد این چجوریه؟همونجوری آسونه یا سخت ترش کردن؟