Assassin's Creed II | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پول هایی که واسه level up کردن مغازه ها هست تاثیری هم داره؟ یعنی از اون ها نمیشه پول در اورد؟
هر چی بیشتر به شهرت برسی و آپدیتشون کنی ، بیشتر در میاری !
چون شهر شلوغ تر میشه .
لول 2 مفازه ها رو خریدم ولی هیچ پولی نمیده چرا؟

ببین مطمئنی پول هارو برمیداری ؟! توی یه صندوقچه که پشت خواهر Ezio هست پول هارو میریزن !
یه سر بزن چون غیر ممکن هست که لول ـشون 2 باشه و پولی نگیری !
در اولین فرصت هم همرو Level 3 کن .

آخرین ویرایش:
من که با نسخه اولش زیاد حال نکردم.یعنی بعد از 4 مرحله از تکراری بودنش و ضعیف بودن گیم پلی ان در مبارزات خسته شده بودم.
به نظرتون این نسخه را بخرم یا نه؟

سلام بچه ها.نظرتون در مورد خرید assassinse creed 2 چی هست؟ آخه میگن بعضی جاهاش از جمله نوک انگشتهاش ضعف گرافیکی داره و مکعب نشون میده.ممنون میشم راهنمایی کنید

من امروز دیروز خریدم
البته بازی نکردم:biggrin1:
از کنج 60 خریدم
گرون خریدم نه؟؟؟
اخه این Dcهم ور نمیداشت؟؟؟
حالا بازی میکنم میگم
gow:c ؤو هم میداد 70 زورم اومد بگیرم:)

سلام بچه ها.نظرتون در مورد خرید assassinse creed 2 چی هست؟ آخه میگن بعضی جاهاش از جمله نوک انگشتهاش ضعف گرافیکی داره و مکعب نشون میده.ممنون میشم راهنمایی کنید
شما چیکار به نوک انگشتش داری ؟ مگه میخوای زوم کنی رو انگشتاش ؟ اصل خوده بازیه که قشنگه !

من امروز دیروز خریدم
البته بازی نکردم:biggrin1:
از کنج 60 خریدم
گرون خریدم نه؟؟؟
اخه این Dcهم ور نمیداشت؟؟؟
حالا بازی میکنم میگم
gow:c ؤو هم میداد 70 زورم اومد بگیرم:)

الان این چیزایی‌ که از خودت ول کردی وسط تاپیک چه ارتباطی‌ به محتوای تاپیک داره ؟

من که با نسخه اولش زیاد حال نکردم.یعنی بعد از 4 مرحله از تکراری بودنش و ضعیف بودن گیم پلی ان در مبارزات خسته شده بودم.
به نظرتون این نسخه را بخرم یا نه؟

پیشنهاد می‌کنم بگیری ... چون فوق العاد هست حتی از قبلی‌ هم قشنگ تره !!!!

الان این چیزایی‌ که از خودت ول کردی وسط تاپیک چه ارتباطی‌ به محتوای تاپیک داره ؟
:laughing:
پاینده باشی:)
==============================================================
اقا امروز نشتم بازی کردم
هرکی 2 به شک هست که بگیره یا نه هرچه سریع تر بره بخره
خیلی توپه
حتی من که شدید تو کف u2 بودم رو شدیدا راضی کرد
یه چیزیش که به من خیلی بیشتر از u2 حال داد اینکه کاراکتر هاش صورتشون احساس داره

دوستان درجه سختی بازی در چه حدی هستش توی نقدهای سایت ها اشاره ای نشده(یا من ندیدم)
Assassin's Creed اینقدر آسون بود آدم حالش بهم میخورد این چجوریه؟همونجوری آسونه یا سخت ترش کردن؟

ضعف گرافیکی که داره!مو،صورت بافت هاو...ولی بازی خیلی جذابِ....خیلی!
دوستان درجه سختی بازی در چه حدی هستش توی نقدهای سایت ها اشاره ای نشده(یا من ندیدم)
Assassin's Creed اینقدر آسون بود آدم حالش بهم میخورد این چجوریه؟همونجوری آسونه یا سخت ترش کردن؟
بسیار آب خوردن....:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or