Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یک مشکل ! توی شهر سوم چطوری میتونم طرف رو از دکه اش بیرون بیارم ! هر کاری می کنم نه خودم می تونم برم داخل نه میتونم اون رو بیارم بیرون.
تا جایی که یادمه احتیاجی نیست کسی رو از پشت دکه اش بیاری بیرون;) واسه چی میخوای بیاریش بیرون؟!:biggrin1:

می خواین یک شات از همون قسمت بذارم ؟
اون موقع میتونید راهنمایی کنید ؟
چنین تارگتی نداریم:biggrin1: ولی فکر کنم بدونم کجا رو میگی! همون که تو نشقه نوشته informer (یا یه همچین چیزی؟!) اون پایین همون مغازه هست یه لباس سفید تنشه...

آخه تو نقشه هم هیچ چیزی ننوشته ! حتی نمیتونه بعنوان تارگت روش لاک کنه ولی بعد از اینکه میکشش میگه برم بالاسرش و باقی کارها !
همون قسمتیه که برای اولین با یک گروه هم کنار دکه ایستاده اند و در جنگها کمک می کنند.
چند ساعت دیگه یک شات میذارم. شاید دارم اشتباه می کنم.

این هم عکس :
assc.jpg

در نقشه محل مورد نظر همینجاست ولی شخص خاصی مشخص نمیشه (بجز نگهبان ها و اراذل !).
یک نیمکت هم همان اطراف هست (نزدیکی دکه) ولی از آنجا هم نتونستم چیزی پیدا کنم.

واقعاً کسی نمیدونست ؟! :eek:
اگه بپرسم چند نفر این بازی رو تموم کردند فکر نکنم کمتر از 100 نفر پیدا بشه !
اين عكسي كه شما گذاشتي من توش هيچ ماموريتي نميبينم !:biggrin1: تو نقشه يه علامت شبيه مثلث هست بايد بري اونجا

اگه ابجکتیوت اون چند نفر هست که دارن حرف میزنن زیاد درگیرش نشو اونا ابکتیو نیستن
بله میدونم اونها نیستند.

اين عكسي كه شما گذاشتي من توش هيچ ماموريتي نميبينم !:biggrin1: تو نقشه يه علامت شبيه مثلث هست بايد بري اونجا
منم نمیبینم ! ولی تو نقشه جایی که من هستم یک ضربدر هست و یک عدد 11 که وقتی به دکه سمت چپ میرسم صفر میشه. خیلی این ناحیه رو گشتم. بخش مربوط به Assassin رو رفتم و مأموریت رو گرفتم. اول دو تا ضربدر بود که یکیش رو انجام دادم. حالا سر دومیش موندم. هیچ چیزی اونجا نیست بجز اون دکه. همانطور که در بالا هم گفتم بعد اینکه فروشنده داخل دکه رو میکشم قبول می کنه و باید مرحله بعد از کشتن رو انجام بدم یعنی اون پر رو به خونش آغشته کنم ولی چون داخل دکه است نمیتونم برم داخل ! یعنی هیچ جور بهش دسترسی ندارم ولی شمشیر بهش میخوره. نمیدونم یادتون اومده باشه یا نه. فکر کنم 3 یا 4 ساعت روی این یک تیکه وقت گذاشته ام ولی هیچی پیدا نکرده ام !!

نقشه رو که بزا کردی سمت راست بالا نوشته باید چیکار کنی! اون رو ببین اگه مشکلت حل نشد بگو اونجا چی نوشته فکر میکنم این طوری بهتر میتونیم کمکت کنیم;)

یک قسمت نوشته بود باید از یک نقطه دید بالا برم. من هم چند تا رو جا انداخته بودم. بعد از بالارفتن ، یک قسمت از شهر که باقی مانده بود باز شد و چند تا مأموریت هم آنجا بود که بعد از اتمام آنها موفق شدم شهر سوم رو هم تمام کنم ;)

ممنون از همگی دوستان که وقت گذاشتید.

بالاخره تمومش كردم ... بعد از تجربه ي داستان هاي كوتاهي چون CoD4 اين بازي يخورده طولاني بود ... يه نكته به اونايي كه ماموريت تو نقششون نيست بگم كه يادتون باشه وقتي پيش نمايندتون تو اون شهر هستيد به پاسخش در سوال شما كه مي گه : كجا رو بايد دنبالش (تارگت) بگردم ؟؟؟ توجه كنيد و مستقيم به طرف اون برويد تا وقت تلف نشه ... مثلا در تارگت 7ام ميگه بيمارستان كه ساختماني سبز و آبيه و پر از كاشي هاي لعاب دار روشه ... بريد بالاش و محله رو ببينيد و ماموريت هاي باز شده رو بريد.
واقعا اشكان راست مي گفت ... اچيومنت هاي بازي خيلي باگ دارن ... من تو تارگت هاي 3 و 6 و 9 كلي ضربه خوردم ولي بازم اون اچيومنتي كه همه ي تارگت ها رو بدون خوردن ضربه بكش رو بهم داد :p
به همه ي دوستاني كه بازي رو دارن بگم كه اصلا از گيم پلي بازي خسته نشيد و براي خودتون گيم پلي رو كسل كننده نكنيد چون پايان بازي خيلي جالبه و هر لحظه اش يه چيزه خداااااس !!!

2تا سوال راجع به پايان بازي:
Asssasin هاي دنياي امروزي كيان ؟ چرا با سلاح اومدن دنبال ما ؟ و اينكه طرحي كه بالاي تخت خواب هستش و بايد با Eagle Vision ببينيم چيه ؟ راحي براي قسمت دوم بازي مي تونه باش

دوباره سلام.
بعد از اینکه مأموریت های هر 3 شهر به پایان رسید دوباره 3 مأموریت در هر 3 شهر داده میشه. من از شهر اول شروع کردم ولی توش هیچ مأموریتی بجز نجات افراد از دست مأموران نمیبینم ! از تمام نقاط دید هم بالا رفتم ولی هیچ چیزی نیست ! توی نقشه نوشته 6/0 ---- ناکامل ولی به دلیل ریز بودن نوشته نمی تونم قسمت خط چین رو بخونم. کسی می دونه باید تو این سه شهر چی کار کنم ؟

بالاخره تمومش كردم ... بعد از تجربه ي داستان هاي كوتاهي چون CoD4 اين بازي يخورده طولاني بود ... يه نكته به اونايي كه ماموريت تو نقششون نيست بگم كه يادتون باشه وقتي پيش نمايندتون تو اون شهر هستيد به پاسخش در سوال شما كه مي گه : كجا رو بايد دنبالش (تارگت) بگردم ؟؟؟ توجه كنيد و مستقيم به طرف اون برويد تا وقت تلف نشه ... مثلا در تارگت 7ام ميگه بيمارستان كه ساختماني سبز و آبيه و پر از كاشي هاي لعاب دار روشه ... بريد بالاش و محله رو ببينيد و ماموريت هاي باز شده رو بريد.
واقعا اشكان راست مي گفت ... اچيومنت هاي بازي خيلي باگ دارن ... من تو تارگت هاي 3 و 6 و 9 كلي ضربه خوردم ولي بازم اون اچيومنتي كه همه ي تارگت ها رو بدون خوردن ضربه بكش رو بهم داد :p
به همه ي دوستاني كه بازي رو دارن بگم كه اصلا از گيم پلي بازي خسته نشيد و براي خودتون گيم پلي رو كسل كننده نكنيد چون پايان بازي خيلي جالبه و هر لحظه اش يه چيزه خداااااس !!!

2تا سوال راجع به پايان بازي:
Asssasin هاي دنياي امروزي كيان ؟ چرا با سلاح اومدن دنبال ما ؟ و اينكه طرحي كه بالاي تخت خواب هستش و بايد با Eagle Vision ببينيم چيه ؟ راحي براي قسمت دوم بازي مي تونه باش
http://http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=10406
برو به این لینک جواب همه سئوالات رو میگیری:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or