من تو block4 تو هر 3 تا شهرش و قلمرو ها همه اون برجهارو رفتمدرود
مشکلی نیست :biggrin1:
داره فوق العاده میشه :biggrin1:.باید بری به اورشلیم.نقشه رو بزن،برو سمت چپ نقشه و انجا روخوب بگرد.سعی کن از روی پشت بام ها بری و از اولین برجی که دیدی بالا برو و منطقه رو برسی کن :biggrin1:. از اینجا به بعد اسون میشه.تمام برجها با علامت شاهین مشخص میشن. یکی یکی برجها رو برو بالا تا ماموریتهای جانبی پیدا بش. چند تا از اون معموریتها رو رد کنی علامت حشاشیون تو نقشه چشمک میزنه و ماموریت اصلی رو بهت میده :biggrin1:
یه سوال : کسی که از Prince Of Persia تنفر شدید داره , میتونه Assassin`s Creed رو بازی کنه ؟!!
.یه سوال : کسی که از Prince Of Persia تنفر شدید داره , میتونه Assassin`s Creed رو بازی کنه ؟!!
عزیز میشه به منم بگی چه کار کنم من انگلیسیم خوب نیست منم مشکله شمارو دارم ممنون میشممن تو block4 تو هر 3 تا شهرش و قلمرو ها همه اون برجهارو رفتم
همه ی مموريت جانبی ( مسه آزاد کردن citizen ها انجام دادم )
ولی الان هيچيه هيچی ديگه نيس تو هر شهر پيشه این رفيقا که بمون جا ميدادن ميخوابيدی :د
هم رفتم ازشون يه اسم پرسيد اونا هم يچيزايی که گفتن که متوجه نشدم
ديگه نميدونم چيکار کنم
...... .. . . ..
تو شهر ها هنوز نتونستم کامله کامل map شهرو باز کنم
و هنوز يه جاهايی ابيه
ديگه کسيم نيس برم جيبشو بزنم map کامل شه
ويرايش :
اینجارو پيدا کردم قدم به قدم توضيح داده هرکی گير کرده بره اینجا
http://www.gamespot.com/features/6182618/p-10.html
البته هنوز نفهميدم چجوری اون ديوار ابيارو که راهمو ميبنده از بين ببرم
منم تو كف اين تحقيقات گسترده براي داستان اين بازيه ...آره به چند دلیل
1. بازی به گفته خود جید ریموند الهام زیادی از MGS گرفته، خودش گفته ما MGS قرون وسطی هستیم.
2. با توجه به تاریخ حشاشین و شاگردای حسن صباح خوب همینجوری بودن و خوبیش اینه که بر خلاف Prince of Persia که هیچ تحقیقی پشتش نبود، این بازی روش تحقیقات بوده و لااقل یکم نشستن کتاب های تاریخی خوندن.
البته من خودم بازی رو نگرفتم هنوز. ولی خوب میدونم بازیه خوبیه.
آره به چند دلیل
1. بازی به گفته خود جید ریموند الهام زیادی از MGS گرفته، خودش گفته ما MGS قرون وسطی هستیم.
2. با توجه به تاریخ حشاشین و شاگردای حسن صباح خوب همینجوری بودن و خوبیش اینه که بر خلاف Prince of Persia که هیچ تحقیقی پشتش نبود، این بازی روش تحقیقات بوده و لااقل یکم نشستن کتاب های تاریخی خوندن.
البته من خودم بازی رو نگرفتم هنوز. ولی خوب میدونم بازیه خوبیه.
هرکی فهمید به من فلک زده هم بگه 1 روزه الاف این مرحله هستمعزیز میشه به منم بگی چه کار کنم من انگلیسیم خوب نیست منم مشکله شمارو دارم ممنون میشم
1- اینو باید از سازنده بپرسی.سلام بچه ها من واقعا حالم بده assassin تموم شد همین الان ولی 1000 سوال دارم هرکی می دونه لطفا جواب بده.
1. بچه ها چرا انقدر بازی خز تموم شد؟
2.بچه ها تو دمو ی اول بازی نشون می ده می ریم یکی که داره مردم دار می زنه می کشیم ترور می کنیم و حتی توی یکی از گیم پلی های بازی هم بود اما من به این ماموریت بر نخوردم
3. بچه ها تو دمو پشتمون 1 تیر کمان زنبوری هست اما تو بازی من حتی یک همچین چیزی دست دشمنامم ندیدم
4. من شنیدم این نسخه اصلی بازی نیست اگه نباشه نسخه کاملش کی میاد؟
خلاصه که حالم خیلی گرفتس لطفا کسایی که تموم کردن یا در باره این مطالب اطلاعاتی دارن کمک کنن و منو از این حالت نجات بدن چون من رو این بازی خیلی حساب می کردم اما اخرش ... .ممنون:confused:
![]()
ببين بايد بري دقيقا به قسمت هاي شهر كه توي نقشه مات هستند. اونجا دنبال برجك هايي بگردي كه توي نقشه نشون نميدن بعدش راحت با پيدا كردن يكيشون و رفتن بالاشون بقيه برجك ها باز ميشه هي دونه دونه كه بري بالا ماموريت ها هم نشون ميده.هرکی فهمید به من فلک زده هم بگه 1 روزه الاف این مرحله هستم
ميثم من خودم اون مرحله رو زياد علاف شدم من اول جيب يه نفر رو زدم البته اين آيتم روي نقشه نبود و من به صورت تصادفي پيداش كردم (نمي دونم ولي مخفي بود) نمي دونم شايد بايد شما هم اينطوري پيداش كني بعد هم روي برجكها رفتم و آيتم هاي ديگه رو به طور طبيعي پيدا كردم و ...
خب البته الان اين بخش هيدن توي پاسخ سريع اومد خوب شد. ولي بل اخره به نظرم اگر قرار باشه همه پست ها كه يك كم درباره بازي توضيح داده ميشه هيدن بشه تاپيك بي محتوا ميشه.برای اینکه شاید بازی رو نخریده و می خواد بیاد نظر بچه ها رو در مورد بازی بدونه بعد اگه دید خوبه بره بخره یا اینکه اصلا بازی رو داره ولی یه جا گیر کرده مثل شما و می خواد بیاد مشکلشو سوال کنه!
پ.ن: این قانون یکم وقت می خواد تا جا بیوفته. ولی بعد از یه مدت مطمئنم برای همه عادی و قابل قبول می شه. مثلا این قانون دیگه شامل این نمی شه که شما اینکه اسم شخصیت بازی الطیر هست رو هم بزاری تو spoiler چون دیگه اینو همیه می دونن و یا اینکه این بازی داستانش در مورد عقیده حشاشیون هست و واقعی هست و مربوط به مسلمانان و یا بازی از کجا شروع می شه اینا چیزای نیست که تو spoiler قرار بگیره. دقت کردین همیشه در اول نقد بازی یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی داده می شه؟ برای اون میزان توضیح اصلا احتیاجی به spoiler نیست چون اونا در واقع یه نوع اطلاعات اولیه برای شروع بازی هستن فقط.