Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود

مشکلی نیست :biggrin1:
باید بری به اورشلیم.نقشه رو بزن،برو سمت چپ نقشه و انجا روخوب بگرد.سعی کن از روی پشت بام ها بری و از اولین برجی که دیدی بالا برو و منطقه رو برسی کن :biggrin1:. از اینجا به بعد اسون میشه.تمام برجها با علامت شاهین مشخص میشن. یکی یکی برجها رو برو بالا تا ماموریتهای جانبی پیدا بش. چند تا از اون معموریتها رو رد کنی علامت حشاشیون تو نقشه چشمک میزنه و ماموریت اصلی رو بهت میده :biggrin1:
داره فوق العاده میشه :biggrin1:.
من تو block4 تو هر 3 تا شهرش و قلمرو ها همه اون برجهارو رفتم
همه ی مموريت جانبی ( مسه آزاد کردن citizen ها انجام دادم )
ولی الان هيچيه هيچی ديگه نيس تو هر شهر پيشه این رفيقا که بمون جا ميدادن ميخوابيدی :د
هم رفتم ازشون يه اسم پرسيد اونا هم يچيزايی که گفتن که متوجه نشدم
ديگه نميدونم چيکار کنم

...... .. . . ..
تو شهر ها هنوز نتونستم کامله کامل map شهرو باز کنم
و هنوز يه جاهايی ابيه
ديگه کسيم نيس برم جيبشو بزنم map کامل شه

ويرايش :
اینجارو پيدا کردم قدم به قدم توضيح داده هرکی گير کرده بره اینجا

http://www.gamespot.com/features/6182618/p-10.html

البته هنوز نفهميدم چجوری اون ديوار ابيارو که راهمو ميبنده از بين ببرم

آخرین ویرایش:
یه سوال : کسی که از Prince Of Persia تنفر شدید داره , میتونه Assassin`s Creed رو بازی کنه ؟!!

اریا جون رد پای چند تا بازی دیگه بجز پرنس شدیدا دیده میشه ولی با پرنس قابل قیاس نیست.

پ.ن. میخوای بخری تازه :biggrin1:. شاید بدت بیاد ها :-".

یه سوال : کسی که از Prince Of Persia تنفر شدید داره , میتونه Assassin`s Creed رو بازی کنه ؟!!

آره به چند دلیل
1. بازی به گفته خود جید ریموند الهام زیادی از MGS گرفته، خودش گفته ما MGS قرون وسطی هستیم.
2. با توجه به تاریخ حشاشین و شاگردای حسن صباح خوب همینجوری بودن و خوبیش اینه که بر خلاف Prince of Persia که هیچ تحقیقی پشتش نبود، این بازی روش تحقیقات بوده و لااقل یکم نشستن کتاب های تاریخی خوندن.

البته من خودم بازی رو نگرفتم هنوز. ولی خوب میدونم بازیه خوبیه.

من تو block4 تو هر 3 تا شهرش و قلمرو ها همه اون برجهارو رفتم
همه ی مموريت جانبی ( مسه آزاد کردن citizen ها انجام دادم )
ولی الان هيچيه هيچی ديگه نيس تو هر شهر پيشه این رفيقا که بمون جا ميدادن ميخوابيدی :د
هم رفتم ازشون يه اسم پرسيد اونا هم يچيزايی که گفتن که متوجه نشدم
ديگه نميدونم چيکار کنم

...... .. . . ..
تو شهر ها هنوز نتونستم کامله کامل map شهرو باز کنم
و هنوز يه جاهايی ابيه
ديگه کسيم نيس برم جيبشو بزنم map کامل شه

ويرايش :
اینجارو پيدا کردم قدم به قدم توضيح داده هرکی گير کرده بره اینجا

http://www.gamespot.com/features/6182618/p-10.html

البته هنوز نفهميدم چجوری اون ديوار ابيارو که راهمو ميبنده از بين ببرم
عزیز میشه به منم بگی چه کار کنم من انگلیسیم خوب نیست منم مشکله شمارو دارم ممنون میشم

آره به چند دلیل
1. بازی به گفته خود جید ریموند الهام زیادی از MGS گرفته، خودش گفته ما MGS قرون وسطی هستیم.
2. با توجه به تاریخ حشاشین و شاگردای حسن صباح خوب همینجوری بودن و خوبیش اینه که بر خلاف Prince of Persia که هیچ تحقیقی پشتش نبود، این بازی روش تحقیقات بوده و لااقل یکم نشستن کتاب های تاریخی خوندن.

منم تو كف اين تحقيقات گسترده براي داستان اين بازيه ...
اگه كسي كتاب 900 صفحه اي يه (( حشاشين )) رو خونده باشه (فكر كنم شما خوندي) مي بينيد كه حتي لباس ها هم واقعا براي اون زمانه و فدائيون برتر از لباس هايي دقيقا مثل الطير استفاده مي كردند ...
نويسنده (ها) ـش كيه ؟

اين جريان عقابها چيه تو بازی؟ بايد بر فراز هر 12 قلعه بريم بالا بپريم پايين؟
اين کارو واسه چی بايد انجام بديم؟
يکی درست داستان بازيرو توضيح بده ببينيم از چه قراره ، من فکر کنم تا اين جای کار هنوز بازی اصلی شروع نشده درسته؟

آره به چند دلیل

سلام

دوست عزیز شما تو جایی دیدی یا خوندی که اینا به حسن صباح یا حشاشین اشاره کرده باشن؟

آخه من به این موضوع خیلی علاقه دارم

متاسفانه من بازیرو گرفتم رو دستگام اجرا نشد فردا دوباره میگیرم خودمم هم بهتر باهاش آشنا میشم

سلام بچه ها من واقعا حالم بده assassin تموم شد همین الان ولی 1000 سوال دارم هرکی می دونه لطفا جواب بده.
1. بچه ها چرا انقدر بازی خز تموم شد؟
2.بچه ها تو دمو ی اول بازی نشون می ده می ریم یکی که داره مردم دار می زنه می کشیم ترور می کنیم و حتی توی یکی از گیم پلی های بازی هم بود اما من به این ماموریت بر نخوردم
3. بچه ها تو دمو پشتمون 1 تیر کمان زنبوری هست اما تو بازی من حتی یک همچین چیزی دست دشمنامم ندیدم

4. من شنیدم این نسخه اصلی بازی نیست اگه نباشه نسخه کاملش کی میاد؟

خلاصه که حالم خیلی گرفتس لطفا کسایی که تموم کردن یا در باره این مطالب اطلاعاتی دارن کمک کنن و منو از این حالت نجات بدن چون من رو این بازی خیلی حساب می کردم اما اخرش ... .ممنون:(:((:mad::confused::-"
1- اینو باید از سازنده بپرسی.
2- اون اسمش همانطور که نوشتی دمو هست و قرار نیست هرچی تو دمو می بینی تو بازی هم باشه.
3- نه در بازی همچین چیزی وجود نداره، احتمالا بعدا حذف شده.
4- هر کی اینو گفته واقعا از نظر مغزی یکم مشکل داشته!

هرکی فهمید به من فلک زده هم بگه 1 روزه الاف این مرحله هستم
ببين بايد بري دقيقا به قسمت هاي شهر كه توي نقشه مات هستند. اونجا دنبال برجك هايي بگردي كه توي نقشه نشون نميدن بعدش راحت با پيدا كردن يكيشون و رفتن بالاشون بقيه برجك ها باز ميشه هي دونه دونه كه بري بالا ماموريت ها هم نشون ميده.
من خودم 6 ساعت توي همين قسمت مونده. بودم.
ميشه يكي بگه قسمت پاياني بازي چيشد؟ من كه متوجه نشدم!! ييهو افراد خودي ريختن سرمون بعد هم كه اون مرد سياه پوش با يك كره در دستش اومده بعدش هم كره زمين نشون داد يك هو پريد بيرون؟
بعد وقتي كه اومديد بيرون يعني در آينده هستيد اون زن و مرد ميرن دكمه Y رو بزنيد توي اتاق خوابش قسمت تيتراژ رو ببينيد بعدش يك 50 امتياز بهتون ميده ...
ميشه كسي دقيقا بگه چيشد؟
ممنون

ميثم من خودم اون مرحله رو زياد علاف شدم من اول جيب يه نفر رو زدم البته اين آيتم روي نقشه نبود و من به صورت تصادفي پيداش كردم (نمي دونم ولي مخفي بود) نمي دونم شايد بايد شما هم اينطوري پيداش كني بعد هم روي برجكها رفتم و آيتم هاي ديگه رو به طور طبيعي پيدا كردم و ...
مشكل حل شد همون برجك ها بايد ميرفتم كه تو نقشه نمايش داده نميشد.

برای اینکه شاید بازی رو نخریده و می خواد بیاد نظر بچه ها رو در مورد بازی بدونه بعد اگه دید خوبه بره بخره یا اینکه اصلا بازی رو داره ولی یه جا گیر کرده مثل شما و می خواد بیاد مشکلشو سوال کنه!

پ.ن: این قانون یکم وقت می خواد تا جا بیوفته. ولی بعد از یه مدت مطمئنم برای همه عادی و قابل قبول می شه. مثلا این قانون دیگه شامل این نمی شه که شما اینکه اسم شخصیت بازی الطیر هست رو هم بزاری تو spoiler چون دیگه اینو همیه می دونن و یا اینکه این بازی داستانش در مورد عقیده حشاشیون هست و واقعی هست و مربوط به مسلمانان و یا بازی از کجا شروع می شه اینا چیزای نیست که تو spoiler قرار بگیره. دقت کردین همیشه در اول نقد بازی یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی داده می شه؟ برای اون میزان توضیح اصلا احتیاجی به spoiler نیست چون اونا در واقع یه نوع اطلاعات اولیه برای شروع بازی هستن فقط.
خب البته الان اين بخش هيدن توي پاسخ سريع اومد خوب شد. ولي بل اخره به نظرم اگر قرار باشه همه پست ها كه يك كم درباره بازي توضيح داده ميشه هيدن بشه تاپيك بي محتوا ميشه.
كاري نداريم.
ولي ضايع است كه نسخه دومي هم در كار ...
راستي يادم رفت بگم خيلي از بخش هاي بازي تغيير كرده بود! مثلا توي X06 نشون ميداد كه الطير شمشيرش رو در مياره به يك قسمت چوبي ميزنه و اون قسمت ميريزه رو سر سرباز ها كه ديگه از اين بخش ها وجود نداره! بيرون شهر Acre كاملا عوض شده با X06 نميدونم چرا اين بخش استاديو يوبي سافت هميشه عادت داره كار هاش عوض كنه! سر شاهزاده همچندين بار داستان و... رو عوض كرد.
در كل به نظرم اون چيزي كه توي X06 نشون دادن باحالتر بود.
مثلا همون شخصيتي كه در تريلر X06 الطير به طرفش ميره در كنار افراد كه دار زده شده و ميكشه در اين نسخه در يك قلعه نظامي است ...

اي بابا من نميفهمم هرچي ما ميزاريم چرا مديرا بر ميدارن آقا حقيقته ديگه حشاشين اجاقشون كوره اين تاريخه من نميتونم تاريخ رو عوض كنم.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or