Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم از Nextgen گرفتم با دیسک Aone و اصلا یه بار هم هنگ نکرده
بازیش قشنگه و اصلا آدم ساعت رو یادش میره شاید زیاد بازی می کنید دستگاه هنگ می کنه! :biggrin1:

یکی راهنمای انگلیسی این بازی را لینکش رو بده که من بدجوری گیر کردم
باید یه جا ماموریت ها رو مینوشت تا راحت تر بازی کنیم

راستی منم وقتی بازی BioshocK رو گرفتم قافل گیر شدم نمیدونستم داستانش چیه چون واسم بد توضیح داده بودن و فقط به به چه چه میکردند ولی این بازی داستان نداشت ولی به جاش هوش مصنوعیش خوب بود ولا وقتی گرافیک این بازی رو دیدم زورم میاد بگم BioshocK گرافیک داره ...
اتفاقا به نظر من یکی از نکات قوت Bioshock داستانش بود.حداقل تو FPS ها یکی از جالبترین بود.بگذریم...

والا مال منم دقيقا بعد از اين كه بازي رو شروع كردم سوار اسب شديم و خواستم از يك شهر خارج بشم همين جوري شد.
بعد يك بار DVD رو در آوردم يك دي وي دي ديگه گذاشتم بعد دوباره گذاشتم اجرا كردم ديگه مشكل حل شد!

خیلی جالبه دقیقا برای منم همونجا هنگ کرد.

دوستان يكي نيست اين بازي رو تا نصفه رفته باشه به ما كمك كنه؟
ميثم جان اونجا هم مثل مراحل قبلي طبيعي است بايد روي برجها دنبال همون ماموريتهاي هميشگي بگردي ولي خوب يكم طولاني و سخت تر هست چون بايد بگردي دنبالشون . كامل تمام برجها رو بگرد البته من بدون گشتن روي برجها به صورت اتفاقي دو نفر رو پيدا كردم و جيب يكيشونو زدم و داستان ژيش رفته حالا نمي دونم اين قسمتش به صورت مخفي هست و بايد خودت پيدا كني يا با رفتن روي برجها هم مشخص ميشه . ;)

اين بازي هم تموم شد واقعا شاهكار بود مخصوصا دو تا Block پاياني كه واقعا سورپرايزهاي داستاني جالبي داشته كه واقعا اصلا حتي فكرش رو هم نمي كردم چنين اتفاقاتي قرار باشه بيوفته .
پايان بازي هم جالب بود و دقيقا مثل پايان بازيهاي Half Life در قسمت حساس داستان به پايان رسيد و كاملا مشخص بود كه ادامه خواهد داشت البته پاياني عجيبي بود كه سوالات زيادي باخودش داشت :confused:

ميثم جان اونجا هم مثل مراحل قبلي طبيعي است بايد روي برجها دنبال همون ماموريتهاي هميشگي بگردي ولي خوب يكم طولاني و سخت تر هست چون بايد بگردي دنبالشون . كامل تمام برجها رو بگرد البته من بدون گشتن روي برجها به صورت اتفاقي دو نفر رو پيدا كردم و جيب يكيشونو زدم و داستان ژيش رفته حالا نمي دونم اين قسمتش به صورت مخفي هست و بايد خودت پيدا كني يا با رفتن روي برجها هم مشخص ميشه . ;)

اين بازي هم تموم شد واقعا شاهكار بود مخصوصا دو تا Block پاياني كه واقعا سورپرايزهاي داستاني جالبي داشته كه واقعا اصلا حتي فكرش رو هم نمي كردم چنين اتفاقاتي قرار باشه بيوفته .
پايان بازي هم جالب بود و دقيقا مثل پايان بازيهاي Half Life در قسمت حساس داستان به پايان رسيد و كاملا مشخص بود كه ادامه خواهد داشت البته پاياني عجيبي بود كه سوالات زيادي باخودش داشت :confused:

به این زودی تموم شد !؟

سلام بازی که عالی هست فقط یکم طول میکشه تا آدم بتونه کارای حرفه ای توش بکنه راستی این آپدیتی که کرد چی بود من ترسیدم اولش یکدفعه 360 خاموش شد بعد از چند دقیقه روشن شد

به این زودی تموم شد !؟
آره ديگه مهدي جان من بازي رو پري روز ازتون گرفتم چون تعطيل بودم نشستم يه سره پاش تموم شد . كلا براي من مي تونم بگم 7 الي 8 ساعت بيشتر طول نكشيد . بازيش خيلي كوتاهه و اگه ماموريتها رو مثل بقيه بازيها با راهنمايي در اختيارت مي گذاشتن به نظرم زير 4 بيشتر گيم پلي نمي شد . ولي خوب پنهان كردن ماموريتها براي كنكاش آنها در شهر باعث افزايش مدت زمان گيم پلي شده .
كلا بايد 10 نفر رو ترور كني البته من شنيده بودم كه در بازي 60 تا آدم هستن كه بايد ترور بشن نمي دونم چرا اينقدر كم شدن البته فكر كنم اون به اصطلاح قتلهاي فرعي رو هم حساب كردن كه با اونا ميشن 60 نفر كه البته اين ترورهاي فرعي لذتشون كمتر است چون بايد به صورت مخفي بكشيشون و نمي شه خنجر مبارك رو بكني تو گردنشون :cheesygri چون اكثرا تو جاهاي شلوغ راه مي رن و بايد به وسيله پرتاب كردن چاقو از روي پشت بام ها يا هرجاي ديگه كه ديده نشي انجام بشه . ;)

در ضمن اين بازي از Game Spot امتياز 9.0 را گرفت .

به نظرم بايد حداقل 9.5 رو مي گرفت .

آخرین ویرایش:
آره ديگه مهدي جان من بازي رو پري روز ازتون گرفتم چون تعطيل بودم نشستم يه سره پاش تموم شد . كلا براي من مي تونم بگم 7 الي 8 ساعت بيشتر طول نكشيد . بازيش خيلي كوتاهه و اگه ماموريتها رو مثل بقيه بازيها با راهنمايي در اختيارت مي گذاشتن به نظرم زير 4 بيشتر گيم پلي نمي شد . ولي خوب پنهان كردن ماموريتها براي كنكاش آنها در شهر باعث افزايش مدت زمان گيم پلي شده .
كلا بايد 10 نفر رو ترور كني البته من شنيده بودم كه در بازي 60 تا آدم هستن كه بايد ترور بشن نمي دونم چرا اينقدر كم شدن البته فكر كنم اون به اصطلاح قتلهاي فرعي رو هم حساب كردن كه با اونا ميشن 60 نفر كه البته اين ترورهاي فرعي لذتشون كمتر است چون بايد به صورت مخفي بكشيشون و نمي شه خنجر مبارك رو بكني تو گردنشون :cheesygri چون اكثرا تو جاهاي شلوغ راه مي رن و بايد به وسيله پرتاب كردن چاقو از روي پشت بام ها يا هرجاي ديگه كه ديده نشي انجام بشه . ;)

در ضمن اين بازي از Game Spot امتياز 9.0 را گرفت .

به نظرم بايد حداقل 9.5 رو مي گرفت .

خوش بحالت الان با خیال راحت میشینی blacksite و beoWulf رو بازی میکنی .
من تا اینو تموم نکنم نمیتونم اینارو بازی کنم
چند ساعت gamePlay بود ؟
همه ماموریتها رو انجام دادی ؟
همه پرچم ها رو گرفتی ؟

درود
بهبه و چهچه :biggrin1:. این Ubisoft هم داره شرمنده میکنه ها :cheesygri . عجب چیز ردیفیه:love: . یکی لطف داستان بازی رو توضیح بده:-" این دیگه چه وضعیه :confused: .
بنده 15 تا از اون نمیدونم چی چی ها ( !! :biggrin1: !! ) تو شهر اولیه پیدا کردم ولی 5 تاش نیست که نیست :( . کسی 20 تاش رو تکمیل کرده :-" .
یه جا هست ترکها ریختن :lol:. اخه که ترکی بلغور میکنن ادم از خنده ریسه میره:biggrin1:.
یکی لطف کنه پاسخ ما رو بده.

خوش بحالت الان با خیال راحت میشینی blacksite و beoWulf رو بازی میکنی .
من تا اینو تموم نکنم نمیتونم اینارو بازی کنم
چند ساعت gamePlay بود ؟
همه ماموریتها رو انجام دادی ؟
همه پرچم ها رو گرفتی ؟
هدف بعدي Mass Effect هست :biggrin1: كه حيف شما نمي يارين :(
گيم پليش رو گفتم بين 7 الي 8 ساعت بود براي من .
همه ماموريتها رو نه ماموريتهاي فرعيش مونده فقط برام خيلي عجيبه كه مثل بازيهاي Sand Box نيست كه بعد از تمام شدن خط داستاني بتوني به صورت آزاد توي شهرها بگردي و ماموريتهاي مونده رو تموم كني كه واقعا هم عذاب آوره هم تعجب برانگيز . يه بدي ديگه هم كه داره وقتي مثلا ميخواي Block 4 مثلا بازي كني وقتي مرحله لود ميشه تمام تجهيزات و فنهايي كه توي مراحل بعدي بدست آوردي اينجا از دست ميدي و همون تجهيزاتي رو داري كه توي اون مرحله قبلا داشتي كه يكم بده تازه نقشه هم محدود به همون مرحله ميشه . تازه به هيچ وجه هم ذخيره نمي كنه يعني اگه مثلا Block سه كه سه تا ماموريت داره اگه بخواي يكي از ماموريتهارو انجام بدي و بعدي ها رو بعدا انجام بدي نميشه يعني اگه از بازي بيرون بياي يا دستگاه خاموش بشه دوباره بايد Block 4 رو از اول شروع كني كه خيلي عجيبه خيلي جا خوردم واسه همين يكم تجربه تكرار رو كم كرده كلا با اين سيستمش اصلا حال نكردم خيلي خورد تو ذوقم اصلا تصور نمي كردم اينطوري باشه . :(

والا ديشب تمام برجك هارو رفتم!! ديگه ترسيدم كنسول سه چراغ بشه!
باز كرم ميريزم تا ببينم ميشه يا نه!
آقا ميلاد اون 60 نفر دربازي هستند. كه 60 تا سر كرده سرباز ها هستند. يعني 60 تا فرمانده رو بايد بكشي ولي اينجا 10 تا شخصيت متوجه شدي كه؟
يعني 60 تا فرمانده و 10 شخصيت رو بايد به قتل برسوني كه 60 تا رو اگر عشقت نكشيد ميتوني نكشي!
نميشه اين دوستاني كه بازي نكردن نيان به تاپيك؟ اخه زور داره هي بريم به بخش پاسخ گويي و...
اصلا كسي كه ميخواد داستان بازي رو ندونه چرا مياد تو تاپيكش؟:confused:
خیلی جالبه دقیقا برای منم همونجا هنگ کرد.
براي اكثر بچه ها مشكل داشت~ فكر كنم مشكل از خود بازي بود.
ولي دفعه اول كه اينجوري شد چون هواي اتاق خيلي گرم بود و نزديك به 4 ساعت هم شده بود گفتم 3 چراغ رو زده فقط چراغ قرمزش كار نميكنه :biggrin1:

والا ديشب تمام برجك هارو رفتم!! ديگه ترسيدم كنسول سه چراغ بشه!
باز كرم ميريزم تا ببينم ميشه يا نه!
آقا ميلاد اون 60 نفر دربازي هستند. كه 60 تا سر كرده سرباز ها هستند. يعني 60 تا فرمانده رو بايد بكشي ولي اينجا 10 تا شخصيت متوجه شدي كه؟
يعني 60 تا فرمانده و 10 شخصيت رو بايد به قتل برسوني كه 60 تا رو اگر عشقت نكشيد ميتوني نكشي!
نميشه اين دوستاني كه بازي نكردن نيان به تاپيك؟ اخه زور داره هي بريم به بخش پاسخ گويي و...
اصلا كسي كه ميخواد داستان بازي رو ندونه چرا مياد تو تاپيكش؟
ميثم من خودم اون مرحله رو زياد علاف شدم من اول جيب يه نفر رو زدم البته اين آيتم روي نقشه نبود و من به صورت تصادفي پيداش كردم (نمي دونم ولي مخفي بود) نمي دونم شايد بايد شما هم اينطوري پيداش كني بعد هم روي برجكها رفتم و آيتم هاي ديگه رو به طور طبيعي پيدا كردم و ...

اصلا كسي كه ميخواد داستان بازي رو ندونه چرا مياد تو تاپيكش؟:confused:
برای اینکه شاید بازی رو نخریده و می خواد بیاد نظر بچه ها رو در مورد بازی بدونه بعد اگه دید خوبه بره بخره یا اینکه اصلا بازی رو داره ولی یه جا گیر کرده مثل شما و می خواد بیاد مشکلشو سوال کنه!

پ.ن: این قانون یکم وقت می خواد تا جا بیوفته. ولی بعد از یه مدت مطمئنم برای همه عادی و قابل قبول می شه. مثلا این قانون دیگه شامل این نمی شه که شما اینکه اسم شخصیت بازی الطیر هست رو هم بزاری تو spoiler چون دیگه اینو همیه می دونن و یا اینکه این بازی داستانش در مورد عقیده حشاشیون هست و واقعی هست و مربوط به مسلمانان و یا بازی از کجا شروع می شه اینا چیزای نیست که تو spoiler قرار بگیره. دقت کردین همیشه در اول نقد بازی یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی داده می شه؟ برای اون میزان توضیح اصلا احتیاجی به spoiler نیست چون اونا در واقع یه نوع اطلاعات اولیه برای شروع بازی هستن فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or