Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی من همین الان از پای assassin جون بلند شدم بچه ها هیچ فکر کردین چرا انقدر این بازی خداست. بچه ها اون قلعه که توش مرده بهمون ماموریت میده الموت؟ لابد همون یاروام حسن صباح اهان حواسم نبود زماناشون با هم یکی نیست . بچه ها راستشو بخوایین منم یکم حالم گرفته شد وقتی اولین بار بازی کردم نمی دونم ولی کلا نچسبید ولی چیکار کنیم دیگه با الطیر جون حال می کنیم بچه ها من الان 2 نفر ترور کرد الانم بیت المقدس ام یعنی تا اخر بازی هی بایدبری این شهر اون شهر جیب بری کنی نمی دونم حرفای ملت گوش بدی و ترور کنیم؟ اگه اینجوری باشه خیلی خسته کننده می شه ولی تا الان از همه ی بازی های xbox360 بیشتر باهاش حال کردم:biggrin1:

با سلام خدمت گیمرها
من این بازی رو از یکی از روستانم گرفتم و تقریبا 1 ساعت هم بازی کردم و خدا رو هم شکر میکنم که اصلا بابتش پولی حروم نکردم اصلا حال نمیده باید بگم هیچ بازی تو این سبک prince of persia نمیشه اگر هم شده از روش تقلید کردن مثل god of war و خیلی از بازیهایی دیگه !!!
دوستان میتونن امتحان کنن و ببینن که ارزش بازی کردن رو داره یا نه!

امیدوارم هر چه زوتر تیم اصلی شاهزاده برگردن به کار اصلیشون یعنی ساخت نسخه بازی شاهزاده ایرانی

سلام
تا اینجا به به چه چه این بازی بود ولی یه نفر نخواست راجب بازی توضیح بده تا دیگران هم که کنسول ندارند یا کلا مشکلی دارند فعلا با اینها خودشون رو از قافله عقب مونده ندونند ...
نمیدونم چه ژانری باید به این بازی زیبا داد ؟
ولی این چیزی که خودم تا به اینجا از این بازی دیدم بیشتر ترور افراد و مخفی کاری بوده البته کثیف هم میشه بازی کرد ولی تمیز اینه که خودت رو بیشتر مخفی نگه داری تا در مواقعه لزوم حال افراد دشمن رو بگیرید . ولی کل بازی به این چیزا ختم نمیشه و گسترده تر از یه بازی هست به طوری که شما میتونید شهرهای دیگه رو با اسب زیر پا بزارید و هر نوع اسبی که دوست داشتید رو سوار شید و همچنین میتونید سواره با افراد دشمن مبارزه کنید ( که اگه به تونید با اسب در بیرون شهر ها بجنگید که راحت تره , متاسفانه اسبها داخل شهر ها نمیتونند بشند که از یه لحاظ هم خوبه که شهر شلوغ نمیشه بده چون با اسب سریع تر میشد جا به جا شد ), همچنین میتونید در شهر بیشتر از روی بام خانه ها , شهرها رو بگردید ( که متخصص این کار هست ) , شما در نبردهای تن به تن میتونید در ادامه بازی پیشرفت کنید به طوری که در اول بازی با دو نفر از افراد دشمن به زور میجنگید ولی در اواسط بازی میتونید جلوی صف چند ده نفری دشمن قرار بگیریر ( البته بیشتر افراد دشمن تا به اینجا که بازی کردم در یک نبرد تا تعداد 7 یا 8 نفر افزایش می یابند شاید یکی دوتا هم بیشتر) . هوش مصنوعی این بازی بسیار عالی کار شده به طوری که شما در اوایل بازی متوجه میشوید که در شهر ها چقدر بر خورد فیزیکی میتونه درد سر ساز باشه و همینطور حساس . از مردم داخل شهر ها باید بگم که تا به اینجا چند ملیت شهر هاشون همچنین با بافت های سنتیشون وجود داره که فورم لباس های سرباز و مردوم شون با هم متفاوت هست از ملیتهایی که در این بازی استفاده شده میشه از کشور ترکیه و فرانسه و اعراب نام برد همچنین انگلیسی ها . در داخل شهر حتی گداهایی وجود دارند که واقعا در بعضی مواقعه که در ماموریت هستید سیریشتون میشند و ولتون نمیکنند , همچنین افراد دیوانه ...
جالبه وقتی یک سر باز دشمن رو کشتم به یه مسئله جالب بر خوردم : وقتی یکی از افراد دشمن رو مخفیانه کشتم مردم دورش جمع شدن و بعد از چند لحظه ماموری که به صحنه نزدیک بود پیداش میشه و میره با لا سر جنازه اسم اونی که کشتم رو صدا میکنه انگار رفاقت چندینو چند ساله داشتن بعد اصبی میشه و شمشیرش رو از قلاف در میاره تا قاتل رفیق و هم رزمشو پیدا کنه ...
البته این بازی نکات جالب و هیجان انگیز زیاد داره که انگیزه چند بار بازی کردن و وقت گذاشتن گیمر را بیشتر میکنه ...
کلا من که باهاش دارم زندگی میکنم چون کلی فکر پشتش خوابیده هو الکی نیست. بازی کار شده ای هست

کلا این گیم به سبکهای بازیهایی همچون :Hitman و Prince of Persia شبیه هست , البته با نکاتی استثنایی که فقط در این بازی پیدا میشه .

خوب سرتون رو درد اوردم بس که اینقدر حرف داشتم ولی اینا رو که گفتم برای اونایی هست که با این بازی اشنا نیستند و تهیه نکردن یا منتظرند دیگران بگیرند تعریف بازی رو بخونند و بشنوفند بعد تهیه کنند , بود.

راستی منم وقتی بازی BioshocK رو گرفتم قافل گیر شدم نمیدونستم داستانش چیه چون واسم بد توضیح داده بودن و فقط به به چه چه میکردند ولی این بازی داستان نداشت ولی به جاش هوش مصنوعیش خوب بود ولا وقتی گرافیک این بازی رو دیدم زورم میاد بگم BioshocK گرافیک داره ...

ولی این بازی فاکتور های مهم رو داره یک داستان و دیگری گرافیک البته هوش مصنوعیش هم به مراتب از سبکی که خلق شده بهتر هست که میتونه تو ارشیو هر گیمری که به این چنین بازی ها علاقه داره , جایی داشته باشه.

الان دیگه کسی بخواد گرافیک 360 رو موقعه خرید این کنسول محک بزنه دیگه از بازی GOW تبعیت نمیکنه ...

من که از بازی هایی که تو شهر های شلوغ و تاریک درست میشند خسته شدم خیلی وقت بود دوست داشتم محیطی رو خلق کنند که اینقدر ساده و جذاب و دوست داشتنی باشه البته با ملیت های مختلف که همش رو توی این بازی پیدا کردم .

مطالبي در مورد سرگذشت گروه حشاشين (البته اين داستان در مورد بازي نيست و فقط جنبه اطلاع در مورد چگونگي به وجود آمدن اين گروه و سرگذشت آنهاست) ;)

اساسين يا فدائيون چه كسانی هستند؟

داستانهای اسرار آميز اساسيون يا حشاشين يا حشيشيون يا فدائيون، از قرن دوازدهم ميلادی تا كنون مورد توجه بسياری بوده است.

پيروان مكتب صباح كه به الموتيان و اسماعيليه نيز شناخته می‌‌شدند، به نام حشيشيون (حشاشين)معروف بودند كه ريشهٔ كلمهٔ Assasination در زبان انگليسی نيز از همين مكتب است.

اسماعيليه يكى از فرقه‏هاى شيعه محسوب می‌شود.

آنان گروهى بودند كه به امامت اسماعيل گرويده و مرگ او را انكار كرده، گفتند او زنده و غايب است و روزى ظهور خواهد كرد. و در توجيه عمل امام صادق عليه‏السلام كه جنازه‏ اسماعيل را تشييع و تدفين كرد، گفتند اينها همگى جنبه‏ ظاهرى داشت و مقصود اين بود كه بدخواهان به گمان اين‏كه او مرده است درصدد سوء قصد به جان او برنيايند.

انشعابات زيادی در اين گروه رخ داده است كه خود داستان مفصل دارد. اما حسن صباح كه يك ايرانی شيعه اثنی عشری بود اما بر اثر القائات و تبليغات دين گروه به شيعه اسماعيلی گراييد. با رفتن به مصر كه مركز علمی اسماعيليه به شمار می‌آمد به آموختن تعاليم اسماعيليه پرداخت كه در سال 472 به دليل طرفداری وی از شيعه نزاری از مصر به مغرب تبعيد می‌شود. و سرانجام به ايران در اصفهان می‌رسد. و با حكومت سلجوقيان مخالفت علنی می‌كند و مورد تعقيب آنان واقع می‌شود. و بالاخره در دژهای الموت پناه می‌گيرد. و فعاليت خود را برای تربيت نيروی ورزيده و رزم‌آور شروع می‌كند.

مشهورترين نام و لقب اين فرقه همان «اسماعيليه» است، كه چون به امامت اسماعيل فرزند امام جعفر صادق عليه‏السلام معتقدند، به اين نام خوانده شده‏اند. گذشته بر اين نام، القاب ديگرى نيز دارند كه برخى از آنها عمومى و برخى خصوصى است؛ آنها عبارتند از:

باطنيه: از ديگر القاب عمومى آنان لقب باطنيه است و بدان جهت به اين نام شهرت يافته‏اند كه براى هر ظاهرى به باطنى قايل‏اند.

سبعيه: لقب ديگر آنان سبعيه است. علت ناميده شدن آنان به اين نام اين است كه به امامان هفت‏گانه قايل‏اند و رهبرى الهى را بر پايه‏ى حجت‏هاى هفت‏گانه تفسير مى‏كنند.

تعليميه: از القاب ديگر اسماعيليه تعليميه است. وجه تسميه‏ى آنان به اين نام اين است كه امام را عالم به باطن امور دانسته و معتقدند هيچ كس حتى پيامبر، جز به واسطه‏ى تعليم امام، بر باطن آگاه نمى‏گردد.

ملحده: بدان جهت به اين لقب خوانده شدند كه گاهى ظواهر شريعت را رها كرده و به باطن بسنده كردند.

اما يكی از القاب اين گروه حشيشيون ، حشاشين است.

در اينكه چرا اين گروه را به اين نام می خوانند دو ديدگاه وجود دارد

الف: زيرا در آن زمان حشيش به معنی دارو و حشاش به معنی دارو فروش و حشاشين جمع عربی حشاش است. اين واژه مشتق شده از واژه عربى حشيشيون (به معنى: معتاد به حشيش) است.

ب: حشيشيان گروه‌اند كه با مصرف حشيش، در كمال شجاعت اقدام به عمليات انتحارى و ترور اشخاص كرد.

بررسى و تحقيق تاريخ اسماعيليان كارى بسيار دشوار است. محققان براى پژوهش در باره اين فرقه با مشكلاتى رو به رو هستند كه در بررسى ساير سلسله‏ها و فرقه‏ها وجود ندارد. كمتر فرقه‏اى را مى‏توان يافت كه مانند اسماعيليان دچار ابهام و پيچيدگى شده باشد. تاريخچه زندگانى سران آن‏ها و افكار و عقايدشان بسيار تاريك و مبهم است و اين مشكل با مراجعه به منابع متعصبانه و مغرضانه دشمنان اسماعيليان كه اجبارا به آن‏ها رجوع خواهد شد، برطرف نمى‏شود. ابهام در تاريخ اين گروه دلايل مختلفى دارد;از جمله اين كه منابع تاريخى خود اسماعيليه نوعا از بين رفته و مأخذ عمده اطلاعات، كتاب‏هایى به قلم مخالفان ايشان است. از اين رو، به ناچار بايد به منابع تاريخ‏نويسانى اتكا كرد كه يا كوركورانه دشمن تحولات درونى اسماعيليان بودند، و يا آن را ناديده مى‏گرفتند، لذا بر محقق منصف و بى‏غرض كه تا اندازه‏اى با تاريخ آن عصر، انس دارد، غرض‏ورزى در بسيارى از نسبت‏ها كه به اين فرقه و پيروان آن داده اند، آشكار است، و اغلب آن‏ها به نظر كلى، ساختگى مى‏آيد.

محققان غربى نيز كه شايسته بود با مسئله، منصفانه و محتاطانه برخورد كنند در نخستين وهله، تحت تاثير خيال پردازى‏هاى صليبيان و شخص ماركوپولو و روش مخالفان قرار گرفتند و تاريخ را همانند «داستان پليسى‏» دنبال نموده‏اند و اسماعيليان را نه انسان‏هایى پاى‏بند به اعتقادات محكم حاكم‏شان «شيخ الجبل‏» بلكه انسان‏هاى شيطان‏صفتى به حساب آورد كه پاى‏بند «طريقت‏حشاشين‏» بودند.

روحانى كاتوليك آلمانى بروكاردوس (Brocardus) در سال ۱۳۳۲ (ميلادى) درباره آنها نوشت: «آنها تشنه خون بشر هستند و ب‌يگناهان را در قبال گرفتن پول مى‌كشتند.»

حشاشين قلعه هاى بى شمار ديگرى را به تصرف خودشان درآوردند.هنگامى كه ملك شاه پادشاه سلجوقى در سال ۱۰۹۲ با لشكرى عظيم قلعه هايى در الموت و كوهستان را مورد حمله قرار داد، شكست سختى خورد. كمى بعد صباح به روشى مخوف دست يازيد: حملات انتحارى برنامه ريزى شده به شخصيت هاى مهم. يك سلسله حملات انتحارى به درباريان، وزرا، سرداران ارتش يا روحانيون معتبر آغاز شد. اولين قربانى اين ترورها وزير قدرتمند سلجوقى، نظام الملك بود.

در حالى كه ديگران اين مبارزان را با واژه تحقيرآميز حشيشيون مى ناميدند _ زيرا مشهور شده بودند كه قبل از عمليات انتحارى حشيش استعمال مى كنند _ آنها نام فداييون را بر خود گذاشته بودند.

با تمرين هاى سخت ايدئولوژيك و نظامى به اين منظور تعليم ديده بودند كه با نثار جانشان هرگونه وظيفه محوله را به انجام برسانند و ايمانى راسخ داشتند كه با اين عملشان به بهشت راه پيدا خواهند كرد.برنارد لويس (Bernhard Lewis) مولف كتابى درباره اين فرقه نوشته است: «آنها همواره از سلاح واحدى استفاده مى كردند: دشنه اى كه شخصاً آن را حمل مى كردند. آنها دشوارترين هدف ها و خطرناك ترين روش هاى ترور را انتخاب مى كردند.

مثلاً آنها از تيروكمان، زنبورك يا زهر كه مطمئن تر بود استفاده نمى كردند. فردى كه قتل به او محول شده بود پس از اينكه با دشنه اش ضربه اى به قربانى مى زد هيچ تلاشى براى فرار نمى كرد. يارانش نيز براى نجات جانش تلاشى نمى كردند. برعكس اگر آن فرد بعد از انجام قتل جان سالم به در مى برد برايش ننگى تلقى مى شد.»

بى باكى جسورانه «حشاشين» در اروپا با وجود شيطانى بودن اين فرقه از نظر آنها زبانزد خاص و عام شد. بدين ترتيب در نامه‌هاى عاشقانه ايتاليایى قرن دوازدهم ميلادى عباراتى مانند اين باب شد: «من اساسين توام و در حالى كه به فرامينت گردن مى‌نهم اميدوارانه به بهشت چشم دوخته‌ام.» يا «همچون اساسين‌ها كه در ثابت قدم در خدم استادشان بوده‌اند من نيز با وفایى خدشه ناپذير در خدمت عشق بوده‌ام.»

به نظر می‌رسد با ساخت و عرضه اين بازی به بازار، جهان غرب علنا شمشير را از رو بست و استفاده از بازی‌های رايانه‌ای را در جهت تخريب مسلمانان را علنی كرد.

بازی كه در آن منجی مسلمانان و آن هم شيعيان به اين صورت نمايش داده می‌شود.

راستی منم وقتی بازی BioshocK رو گرفتم قافل گیر شدم نمیدونستم داستانش چیه چون واسم بد توضیح داده بودن و فقط به به چه چه میکردند ولی این بازی داستان نداشت ولی به جاش هوش مصنوعیش خوب بود ولا وقتی گرافیک این بازی رو دیدم زورم میاد بگم BioshocK گرافیک داره ...
میشه بیشتر توضیح بدید؟ مگه سبک این دو تا بازی یکی هست که بشه گرافیکشون رو مقایسه کرد؟:confused:
یا اینکه میگید انقدر گرافیک این بازی خوب هست که وقتی آدم میبینتش, گرافیک بازی های دیگر در سبکهای مختلف هم دیگه مجذوبش نمیکنه...:confused:

با سلام خدمت گیمرها
من این بازی رو از یکی از روستانم گرفتم و تقریبا 1 ساعت هم بازی کردم و خدا رو هم شکر میکنم که اصلا بابتش پولی حروم نکردم اصلا حال نمیده باید بگم هیچ بازی تو این سبک prince of persia نمیشه اگر هم شده از روش تقلید کردن مثل god of war و خیلی از بازیهایی دیگه !!!
دوستان میتونن امتحان کنن و ببینن که ارزش بازی کردن رو داره یا نه!

امیدوارم هر چه زوتر تیم اصلی شاهزاده برگردن به کار اصلیشون یعنی ساخت نسخه بازی شاهزاده ایرانی
اصلا یکی از دلایلی که باعث شد من و خیلی های دیگه از این بازی خوشمون بیاد این بود که سبک بازیش شبیه بازی تکراری pop نبود چون اگه اون طوری بود که من لااقل اصلا بازی نمی کردم. البته هیچ جا هم گفته نشده بود که این بازی شبیه pop هست. یسری چون دیده بودن تیم بازی همونه و بازی هم مربوط به خاورمیانه می شه گفته بودن حتما شبیه pop هست.

البته یکی از دلایلی که یسری خوششون نیومده اینکه بازی یکم پیچیدس هم از نظر داستان هم از نظر گیم پلی.

آقا یکی لطف کنه اگه انگلیسیش خوبه داستان بازی رو و این زمان و این چیزا رو تعریف کنه.من درست متوجه نمیشم! فقط تو متن مخفی بزارید بهتره

سلام
اقایون الان تودمشق هستم باید مردم رو ازدست سربازها نجات بدی جیب بری کنی ودیگه نمیدونم چیکار
بایدبکنی؟؟
کسی میدونه بگه لطفا؟؟
راستی من این جیب بری کردن رو نمیدونم چه جوریه؟لطفاراهنمایی کنید:blushing:

اونجا که میگه از بالای 12 تا قلعه بپری باید چی کار کرد فقط میشه بالای 5 تا قلعه رفت اون ورا نمیشه رفت باید چی کار کرد؟ از کجا میشه فهمید از بالای کدوم پریدیم و از بالای کدوم نپریدیم؟ ؟

آقا من 37 تا پرچم از 100 تا رو پیدا کردم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or