Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
شرمنده دو تا پست پشت سر هم میدم ولی یه چیز جالبی دیدم گفتم بذارم بقیه هم فیض ببرن
اولین عکس pc بازی ACBH چند روز قبل منتشر شده که با ورژن ایکس باکس مقایسه شده که در زیر میتونید ببینید

به نظرتون بازی خوبه پیشرفتی داشته ؟؟

اینطور که معلومه تو کامپیوتر aa خوبی وجود داره و دور خطوط منحنی نرم تر هست .
گرافیک و رنگ و لعب نیز عمیق تر و طبیعی تر هست .
پس معلوم میشه کل حرف های ubi درست بوده به خاطر تاخیر .
اینطور که اعلام شده بازی فاقد DRM هست و فرشگاهایی که بازی رو پیش فروش میکنن گفتند بازی دارای DRm نیست ;)
با این تفاسیر پس باید با یه دل آرام و بدون استرس به دنبال یه عید خیلی خوب داشته باشیم .;)

• Like
Reactions: Quarantine
عجله نکنید دوستان ، تو این عکسی که من دیدم گرافیک کلا افتضاح بود !!! /:)
صبر کنید تا انتشار.

كلا اسسينز كريد گرافيكش در همين سطح بوده از شماره ي اولش !!
بعيد ميدونم خيلي تفاوت اساسي شاهد باشيم ، با اينكه دارن روش كار ميكنن

یوبی گاو همه رو سرکار گذاشته . می خواد از . . . . گاو روغن زیتون بگیره
آخه چقدر یک بازی رو طول میده بعد روش قفل میزاره نسخه کنسولیش رو میده پی سیش رو TBA میزاره . بعد از این بازی میاد به لعنت شمر هم نمی ارزه .)x

كلا اسسينز كريد گرافيكش در همين سطح بوده از شماره ي اولش !!
بعيد ميدونم خيلي تفاوت اساسي شاهد باشيم ، با اينكه دارن روش كار ميكنن

البته نسخه کنسولیش (PS3) که من بازی کردم گرافیک نسبت به AC2 پیشرفت خوبی کرده بود به خصوص تو طراحی چهره ها...:d

بازی از نظر گرافیکی پیشرفت داشته ولی نه به صورتی که شگفت زده بشید.
دلیلی هم نداشت گرافیک بالاتری داشته باشه به نظر من گرافیک ACII خیلی خوب بود با او عظمت Map ها عالی در آورده بودن افت فریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or