Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
به قول دوستمون علی به جون خودم باورم نمیشه فقط 3 روز دیگه مونده به عرضش ولی یکی از بازیهایی بوده که همیشه پر حاشیه و خبرساز بوده همین AC Brother HooD حالا اومدیمو فردا یوبی گفت بازی رفت برای ماه دیگه :d:( عجب ضد حالی میشه
جالا با توجه به کرک لاگین اول بازی برای ساخت اکانت به نظرو بازی به عید میخوره یعنی وسطای عید میشه شایدم زود کرک بشه معلوم نیست خلاصه نذارید این تاپیک الکی الکی بخوابه

به قول دوستمون علی به جون خودم باورم نمیشه فقط 3 روز دیگه مونده به عرضش ولی یکی از بازیهایی بوده که همیشه پر حاشیه و خبرساز بوده همین AC Brother HooD حالا اومدیمو فردا یوبی گفت بازی رفت برای ماه دیگه :d:( عجب ضد حالی میشه
جالا با توجه به کرک لاگین اول بازی برای ساخت اکانت به نظرو بازی به عید میخوره یعنی وسطای عید میشه شایدم زود کرک بشه معلوم نیست خلاصه نذارید این تاپیک الکی الکی بخوابه

بابا این یوبی ما رو کشت ! مگه ۱۵ مارچ تاریخ عرضه بازی نبود ؟ /:)
به قرآن دیگه خسته شدم از بس اینا تاخیر دادن به بازی ! گوره پدرتون هر وقت میخواید بازی رو بدید بیرون دیگه بابای همه رو آوردی جلوی چشمشون با این بازی !!!

بابا این یوبی ما رو کشت ! مگه ۱۵ مارچ تاریخ عرضه بازی نبود ؟ /:)
چرا هست ، تو اروپا زودتر از کشورهای دیگه است ، ولی من از همه به خاطر کرک ـش خوشحالم امیدوارم به راحتی کرک بشه .

آخرین ویرایش:
17 مارچ برای اروپا و 22 مارچ برای امریکا.
جالبه که با توجه به نزدیک شدن به تاریخ عرضه لینکای فیک بازی هم زیادو زیادتر میشه!
اینم پست یکی از همون تاپیک ها که ظاهرا یه مرحله هم رفته :d

abypygk6hxxi4h8x350.jpg

جالبه که با توجه به نزدیک شدن به تاریخ عرضه لینکای فیک بازی هم زیادو زیادتر میشه!

abypygk6hxxi4h8x350.jpg

آقا یه سوال : این لینک های فیک برای کسانی که آپلود میکنن چه سودی داره ؟

abypygk6hxxi4h8x350.jpg
در این صورت ایشون چجوری به خودش اجازه داده که بگه حتی بازی رو انجام داده و یه مرحله هم جلو رفته ؟! :-/ ایشون همون کسی هستن که لینک رو گذاشتن یا یه یوزر دیگه هستند .

در این صورت ایشون چجوری به خودش اجازه داده که بگه حتی بازی رو انجام داده و یه مرحله هم جلو رفته ؟! :-/ ایشون همون کسی هستن که لینک رو گذاشتن یا یه یوزر دیگه هستند .
بابا یه شرو وری گفت شما چرا باور میکنید اصلا به نظر خودتون عقلا و حکما تا حالا کسی تونسته بازی رو از دست یوبی سافت کش بره اونم اینجوریش لیک بشه
من که بعید میدونم

واقعا گور @# باباشون ..... بد اين همه مدت باز يه اشغال پر باگ ميندازن كه نصبش فقط 24 ساعت وقت ادمو ميگيره ....
از الان دارم خودمو ميبينم كه اي اين كركو كپي كن اي اون كركو كپي كن .....

واقعا گور @# باباشون ..... بد اين همه مدت باز يه اشغال پر باگ ميندازن كه نصبش فقط 24 ساعت وقت ادمو ميگيره ....
این که تقصیر یوبی سافت نیست ، شما برو بازی اورجینال رو بخر 20 دقیقه نصب بازی طول میکشه ، شما میخوای بازی 70-80هزارتومنی رو با 2هزار تومان بازی کنی باید این دردسر ها رو هم قبول کنی . دروغ میگم ؟:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or