Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
امروز یه چیز جالبی خوندم گفتم بذار بگم برو بچ فیض ببرن یه سایتی به پستم خورد اونم گذاری یه هو شد نوشته بود مصاحبه ای با جید ریموند در مورد AC BH نسخه ی pc حخیلی زیاد بود حالا من نکته هایی که خوندمو مهم هم بودن بذار بگم ( میتونید توی گوگل هم سرچ بزنید )تاریخشم ماله هفته ی پیش بود الته مصاحبه که نبود مثل خبر بود :p:)

گفته بود بازی AC BH نسخه ی PC دیگر پورت شده از کنسول نخواهد بود .
بازی فاقد DRM هست .
گرافیک نسخه ی pc در طراحی چهره ها و دست و بدن و استیل و لباس خیلی بهتر از کنسول هست.
تمام dlc ها که تا کنون و اینده منتشر خواهد شد در نسخه ی pc جزو داستان اصلی خواهد بود .
پولیش و براقیت بازی بسیار جذابتر از قبل شده .

خوب به نظرم دیگه وقتشه که این تاپیکم مهم بشه ;)

امروز یه چیز جالبی خوندم گفتم بذار بگم برو بچ فیض ببرن یه سایتی به پستم خورد اونم گذاری یه هو شد نوشته بود مصاحبه ای با جید ریموند در مورد AC BH نسخه ی pc حخیلی زیاد بود حالا من نکته هایی که خوندمو مهم هم بودن بذار بگم ( میتونید توی گوگل هم سرچ بزنید )تاریخشم ماله هفته ی پیش بود الته مصاحبه که نبود مثل خبر بود :p:)

بازی فاقد DRM هست .
گرافیک نسخه ی pc در طراحی چهره ها و دست و بدن و استیل و لباس خیلی بهتر از کنسول هست.
تمام dlc ها که تا کنون و اینده منتشر خواهد شد در نسخه ی pc جزو داستان اصلی خواهد بود .

با توجه به شرایط کنونی
دلیلی نداره همچین کاری بکنه!!!! :-/

بازی فاقد DRM هست .

همه می دونن Ubi زیاد به PC توجهی نداره، این حرفها بیشتر به خاطر تاخیر نسبتا زیاد بازی با نسخه های کنسولی هست.

با توجه به شرایط کنونی
دلیلی نداره همچین کاری بکنه!!!! :-/
مجتبی منظورت از شرایط چیه؟ همون بحث سود آوریه بیشتر کنسولها در مقابل PC؟

بازی فاقد DRM هست .

با اینکه بهش زیاد امید ندارم.
ولی از دید مثبت نگاه میکنم به این قضیه شاید امیدوار بشم:x

نمی دونم چه علتی بود که من اصلا از نسخه دوم این بازی خوشم نیومد.
گرافیک بازی با اینکه بالا بود ولی پایین بود(چی گفتم!:-/)
خلاصه نتونست خاطرات خوبی که من از باری اول داشتم رو دوباره برام زنده کنه!
این نسخه هم قطعا دنباله ای از بازی قبل و نمیشه گفت حیلی چیزه جدیدی داره.
البته من یکم رو xbox بازی کردم.وتقریبا بازی مثل نسخه قبل بود.
دوستان تاریخ انتشار بازی باز عوض شده؟کی منتشر میشه؟

نمی دونم چه علتی بود که من اصلا از نسخه دوم این بازی خوشم نیومد.
گرافیک بازی با اینکه بالا بود ولی پایین بود(چی گفتم!:-/)
خلاصه نتونست خاطرات خوبی که من از باری اول داشتم رو دوباره برام زنده کنه!
این نسخه هم قطعا دنباله ای از بازی قبل و نمیشه گفت حیلی چیزه جدیدی داره.
البته من یکم رو xbox بازی کردم.وتقریبا بازی مثل نسخه قبل بود.
دوستان تاریخ انتشار بازی باز عوض شده؟کی منتشر میشه؟
البته نمیشه در مورد بازی زود قضاوت کرد من به این جید ریموند یه نوع حس خاصی دارم (فکر بد نکنید :d;) ) منظورم اینه که بهش ایمان دارم و بازی AC BH رو خوب ساخت و تونست از یوروگیمر نمره کامل 10 رو برای ps3 و xbox کسب کنه و باید صبر کردو دید که چه چیزی در چنته داره این بازی
به نظرم میشه امیدوار بود به این بازی
و تاریخ انتشارشم 26 اسفند ماه هست ;)

البته نمیشه در مورد بازی زود قضاوت کرد من به این جید ریموند یه نوع حس خاصی دارم (فکر بد نکنید :d;) ) منظورم اینه که بهش ایمان دارم و بازی AC BH رو خوب ساخت و تونست از یوروگیمر نمره کامل 10 رو برای ps3 و xbox کسب کنه و باید صبر کردو دید که چه چیزی در چنته داره این بازی
به نظرم میشه امیدوار بود به این بازی
و تاریخ انتشارشم 26 اسفند ماه هست ;)

وقتی بازی برای 2 پلتفرم منتشر شده دیگه قضاوت در موردش زود نیست.در باره نمرات بازی هم نوسان زیاد بود نمرات بازی بین 8 تا 10 بین سایت ها میچرخید.
من به شخصه به شماره ی سوم بازی امید بیشتری دارم این جی ریموند هم گفته نسخه جدید اساسین کرید(که احتمالا اساسین کرید3 هست) با گیم پلی نو ،و یک تیم جدید در استدیوی تورنتوی یوبی سافت در حال ساخته!

• Like
Reactions: Saber
وقتی بازی برای 2 پلتفرم منتشر شده دیگه قضاوت در موردش زود نیست.در باره نمرات بازی هم نوسان زیاد بود نمرات بازی بین 8 تا 10 بین سایت ها میچرخید.
من به شخصه به شماره ی سوم بازی امید بیشتری دارم این جی ریموند هم گفته نسخه جدید اساسین کرید(که احتمالا اساسین کرید3 هست) با گیم پلی نو ،و یک تیم جدید در استدیوی تورنتوی یوبی سافت در حال ساخته!

مگه استوديوي قبلي بد ساخت كه استوديوشو عوض كردن؟ :-/

من بازی رو روی کنسول تموم کردم و منتظر نسخه ی pc هستم مطمئن باشید با یه شاهکار اعتیادآور طرف هستید !
بازی خیلی از نسخه 1 و 2 کاملتر شده ؛ ماموریتهای جانبی خیلی بامزه و به وفور هم وجود دارن طوری که بعضی وقتها مدت زیادی ترجیه می دید ماموریتهای جانبی رو برید تا داستان اصلی !
تربیت آساسینها و تشکیل انجمن برادری بسیار جذاب کار شده و شما با اختیارات متعددی که برای پیشبرد مراحل دارید بعلاوه ی برخی مراحل که باید با مخفی کاری پیش برید باعث میشه با استراتژی های متنوعی بتونید مراحل رو انجام بدید و لذت ببرید .
ضعفهایی که من در این نسخه دیدم یکی لودینک نسبتا ً طولانی بود که البته ممکنه در نسخه ی pc اینطور نباشه به علت اینکه من روی کنسول آرکید و بدون نصب روی هارد بازی کردم و دیگری بعضی باگها که البته در نسخه های پیش هم بود مثل فرو رفتن شمشیر در زمین هنگام زمین خوردن .
داستان ، موسیقی ، گیم پلی و گرافیک بازی هم مثل بقیه ی نسخه های این عنوان عالی هستند .
به طور کلی انجام این بازی در اول وقت برای تمامی گیمرها واجب است :d

• Like
Reactions: GAMERSINA
از دوستان کسی زمان دقیق این بازی رو برای pc رو میدونه من هر جا رفتم گفتن برای کنتسول اومدهن ممنون میشم کمک کنید
بازی در تاریخ 17 مارس برای pcعرضه میشه
من خودم نسخه کنسولی را اجرا کردم در کل نسبت به شماره قبل نوپردازی خیلی بهتر شده و
بافت های سنگ ها و سقف خانه ها نسبت به شماره قبل خیلی بهتر شده از نظر گرافیکی بازی خیلی بهتر از شماره قبل شده

دوستان الان واقعا 5 روز دیگه بازی میاد ؟!
خبری از قفل نیست که 100% از drm استفاده میشه یا نمیشه ؟
====
تاخیر که نخورده دوباره ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or