Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
به نظر من یه نسل قفل دیگه میاد که اطلاعات سرور رو که drm از سرور آنلاین میگرفت ، این قفل های جدید از سرور آفلاین بگیرن .

به نظر من یه نسل قفل دیگه میاد که اطلاعات سرور رو که drm از سرور آنلاین میگرفت ، این قفل های جدید از سرور آفلاین بگیرن .
فکر نکنم.
این Ubisoft یه نقشه هایی داره.
بخصوص واسه یه عنوان فوق محبوب مثل AC حتما فکرهایی کرده.

یه چیز جالبی توی فرم گیم اسپات خوندم گفتم بذارم که بقیه هم بدونن ؟!
توی فرم بعضی از کاربرا گفته بودن نسخه ی pc بازی با نسخه ی Xbox و ps3 خیلی تفاوت داره مثل مراحل و و روش داستان طور دیگه ای میچرخه و چیز های فرعی بیشتری داره نسبت به کنسول :-o حالا من راست یا دروغش رو نمیدونم شما هم یه تحقیقاتی بکنید ببینید راست یا نه
البته اگه یادتون باشه توی AC II یه سری تغییراتی بود ولی توی BH میگن که چند برابر شده این تغییرات :|/:)

توی فرم بعضی از کاربرا گفته بودن نسخه ی pc بازی با نسخه ی Xbox و ps3 خیلی تفاوت داره مثل مراحل و و روش داستان طور دیگه ای میچرخه و چیز های فرعی بیشتری داره نسبت به کنسول :-o حالا من راست یا دروغش رو نمیدونم شما هم یه تحقیقاتی بکنید ببینید راست یا نه
البته اگه یادتون باشه توی AC II یه سری تغییراتی بود ولی توی BH میگن که چند برابر شده این تغییرات :|/:)
من که چشمم آب نمیخوره. این Ubisoft یه روده راست تو شکمش نیست.:d

ای بابا .
خدایا مردیم از انتظار.
تو این قحطی بازی کمبود چنین بازی واقعا قابل حسه:d
تازه باید منتظر کرک شدن اون قفل (.......) :d هم باشیم:">

من جای شما بودم خودمو برای خرید بازی اورج یا یه کنسول اماده میکردم.:d
تا Mar 26 چیزی نمونده.

والا من برای ps3 بازی کردن اولش یه صحنه ی خفن داشت :d
چنتا از دوستام گفتم که با pc بازیش کردیم نداشت که این خودش جای تعجب هست
خب من یه سوال مطرح میکنم کسایی که assassins creed2 رو با pc بازی کردن
وقتی که بازی رو تموم میکنید اخرش باید توی 5 تا شهر ها برین
توی هر شهر یه جای مخفی که باید از توی نقشه پیدا کنید وقتی وارد مخفیگاه میشید یه تابوت که توش یه کله ی مجسمه هستش باید این پنج تا مجسمه رو پیدا کنید بعد برید توی اون زیر زمین که توی اون کاخ هستش بعد توی 5 در کار بزارین مجسمه رو. بعد دراصلی باز میشه وقتی در اصلی رو باز کردین یه لباس بعد اونو میپوشه وبازی تموم میشه
اگه این مراحل pc توی هم باشه صد در صد مثل همه:d
ببخشید انقدر مبتدیانه گفتم اخه اول تابستان بازی کردم و هیچی یادم نمیاد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or