MehradCreed
کاربر سایت
Aʍir Rәz در مورد اینکه خیلی با AC2 فرق نکرده درست میگه ولی انتظار داشتید مثلا چه فرقی داشته باشه مگه GTA EFLC فرقی با GTA IV داشت؟
انتظار داشتید اتزیو مثله Alex Mercer با تمام قدرت از دیوار کلوسئوم بدوه بره بالا جوری که نصفه دیوار خورد بشه بریزه پایین؟
AC همیشه همین بوده از AC1 بگیر تا BH
ولی برای فن های AC فراتر از یه بازیه
شخصا تغریبا بازی رو کامل کردم ولی هر روز میرم تو رم قدم میزنم اسسین هام رو میفرستم ماموریت یا...
واقعا از این قسمت عالی هیچ استفاده ای نکردی؟ GTA نیستا AC ـه
تو تاکتیک های مخفیکاری شدیدا احتیاج میشد و البته اون لذت اسسین های که خودت اموزششون دادی و حالا میان راهو برات باز میکنن وصف ناپذیره
پیشنهاد میکنم از اول بازی کنی و شروع کنی اسسین پرورش بدی تا لذتش رو درک کنی
AC تغریبا شبیه FABLEـه ممکنه بی ربط باشه بیششتر از این نظر میگم که FABLE بازیه که همه کس نمیتونه باهاش رابطه برقرار کنه و خیلی ها دنباله تموم کردنش هستن یعنی فقط این نخ طلای:d جلوی کاراکترو میبینن و میرن دنبالش تا به حدف برسن و دوباره... و به هیچ چیزه دیگش نمیرسن
AC هم تغریبا همینطوره اگر بخوای فقط بری دنباله ماموریت اصلی باید بگم همون AC1 هم نباید بازی میکردین
قسمت اصلی AC داستانشه که اگر زبان قوی داشته باشین همون AC1 ام که خیلیا میگفتن مضحک و خسته کنندست حتی مقداری خسته کننده نمیشه
در کل یوبی نمیخواست برای BH نوع اوری هایی به عمل بیاره که دهن همه باز بمونه چون یه اسپین اف هست
به نظرم یوبی با bH میخواست 1-گیم پلی رو عامه پسند تر کنه (مثله سبک جدید جنگیدن) و یه سری وزنه ها که روی بازی بود و سنگینی میکرد رو از دوش بازی برداشت( یا وارد کردن اسب به شهر)2 باز کردن دره مولتی پلیر (متاسفانه)به بازی و نشان دادن قدرت اتزیو یی که روزی فقط بلد بود دختر بندازه تو قلاب b-)و البته داستان دزموند رو به یه جاهایی برسونه
انتظار داشتید اتزیو مثله Alex Mercer با تمام قدرت از دیوار کلوسئوم بدوه بره بالا جوری که نصفه دیوار خورد بشه بریزه پایین؟
AC همیشه همین بوده از AC1 بگیر تا BH
ولی برای فن های AC فراتر از یه بازیه
شخصا تغریبا بازی رو کامل کردم ولی هر روز میرم تو رم قدم میزنم اسسین هام رو میفرستم ماموریت یا...
این دیگه ایراد الکیهاتفاقا منم موافقم که بازی زیاد نسبت به AC2 پیش رفت نداشت. هر پیش رفتی هم که بود بیشتر نمایشی بود مثلا همین خبر کردن گروه Assassin ها من تا آخر بازی اصلا ازشون استفاده نکردم مگر اینکه جایی گفته باشه باید استفاده کنی یه چیز بدرد نخور که به هیچ کاری نمیاد.
واقعا از این قسمت عالی هیچ استفاده ای نکردی؟ GTA نیستا AC ـه
تو تاکتیک های مخفیکاری شدیدا احتیاج میشد و البته اون لذت اسسین های که خودت اموزششون دادی و حالا میان راهو برات باز میکنن وصف ناپذیره
پیشنهاد میکنم از اول بازی کنی و شروع کنی اسسین پرورش بدی تا لذتش رو درک کنی
از این قسمت پست شما میشه همه چیزو فهمیدفقط با یه چیز بازی خیلی حال کردم توی یک قسمت نزدیک 30 یا 40 تا گارد رو کشتم همه جسد ها رو زمین ریخته بودن خیلی حال داد!
قبول دارم میتونست بیشتر روی قسمت برادریش خیز برداره ولی متاسفانه مولتی پلیر به سازنده ها امان تمرکز کامل روی کمپین رو نمیده نمونه بارزش CODاگه دیده باشین گیم اسپات یکی از ضعفهای بازی رو نوشته که این بخش تربیت اساسین بی مورد و بی معنیه!!! اتفاقا یه نظر من یکی از باحالترین و funترین قسمتهای بازی همین بخشه.
قبول دارماین که نشد حرف . . . Assassin'S Creed یه چیزهایی داره که خیلی کم یا اصلا استفاده نمی کنین ! اما کسی " مثل من " و چند تا از افرادی که همین جا پست میدن و کسان دیگه از این چیزها استفاده نکنن بازی براشون معنایی نداره . شما فقط می خواین بازی رو تموم کنین همین . اما هدف من و بعضی از افرادی که قبلا اشاره کردم دنبال چیزایی دیگن ! این رو می تونم شخصا ثابت کنم . دوستی که قبلا گفتن " همش ماموریت های تکراری رو برم و از این ساختمون بپرم رو اون ساختمون... " این حرف رو برای خیلی دیگه از طرفدارهای واقعی بگی مسخرت میکنن اولا من 3 بار AC I رو و 4 بار AC II رو تموم کردم " واقعا هنوز برام تکراری نشده" پس این نشد حرف . و کسان دیگه ای هستن که مثل من این سری رو بار ها و بار ها تموم کردن و بازم این رو هم می تونم ثابت کنم ! هر چند که شما نظر شخصیتون رو گفتید اما واقعا برام قابل تحمل نبود .
AC تغریبا شبیه FABLEـه ممکنه بی ربط باشه بیششتر از این نظر میگم که FABLE بازیه که همه کس نمیتونه باهاش رابطه برقرار کنه و خیلی ها دنباله تموم کردنش هستن یعنی فقط این نخ طلای:d جلوی کاراکترو میبینن و میرن دنبالش تا به حدف برسن و دوباره... و به هیچ چیزه دیگش نمیرسن
AC هم تغریبا همینطوره اگر بخوای فقط بری دنباله ماموریت اصلی باید بگم همون AC1 هم نباید بازی میکردین
قسمت اصلی AC داستانشه که اگر زبان قوی داشته باشین همون AC1 ام که خیلیا میگفتن مضحک و خسته کنندست حتی مقداری خسته کننده نمیشه
در کل یوبی نمیخواست برای BH نوع اوری هایی به عمل بیاره که دهن همه باز بمونه چون یه اسپین اف هست
به نظرم یوبی با bH میخواست 1-گیم پلی رو عامه پسند تر کنه (مثله سبک جدید جنگیدن) و یه سری وزنه ها که روی بازی بود و سنگینی میکرد رو از دوش بازی برداشت( یا وارد کردن اسب به شهر)2 باز کردن دره مولتی پلیر (متاسفانه)به بازی و نشان دادن قدرت اتزیو یی که روزی فقط بلد بود دختر بندازه تو قلاب b-)و البته داستان دزموند رو به یه جاهایی برسونه