Assassin's Creed: Brotherhood | XBOX360

اقا این puzzle 16 کجاست؟

اقا ما یه چیزایی تو سایت gamespot دیدم که کفم برید چتر داشت و دشمن ها کمپ های زیادی کنار هم داشتند و.....

آخرین ویرایش:
لطفاً روش استفاده از چتر نجاتو واسه من توضیح بدید.@};-

لطفا یکی دو صفحه مطالعه کنید!
اول چک کنید تو Inventory ، ببینید چیزی از این چترا مونده براتون،مثه من نشه بپرین بعد حالتون گرفته شه!!

برین یه جای بلند بعد به محض پریدن دکمه X رو فشار بدید چتر باز میشه

اقا این puzzle 16 کجا هست؟

جای خاصی نیست، باید معماها رو حل کنید تا به 16th برسین، به همون ترتیبی که گفته شده!

بچه ها تموم کردن بازی چند ساعت طول میکشه ؟

اگه بخوای فقط خط داستانیشو بری، 10-15 ساعت، ولی اگه بخوای بازیو کامل کنی باید حدود سه برابر این زمان وقت بذاری!

اقا این معما ها که میگی کجا باید برم تا حلشون کنم؟

inventory چیه؟

#:-s
inventory یکی از شاخه های منوی START
ولی خوب،دکمه Start رو بزنید و بعد:
Database>Locations

اینجا عکس تمامی مناظر و مناطقی که باز کردید به ردیف نمایش داده میشن.همین طور به ترتیب به تک تکشون نگاه کنید،اگه عکس یه چشم بالا سمت چپ هر عکس دیدین این یعنی در اطراف اون منطقه یکی از اون معماها رو میشه پیدا کرد.روی عکس دکمه A رو بزنید حوالی اون منطقه رو روی نقشه براتون علامت زده میشه...
برید اونجا و بعد دکمه Y رو بزنید.باید روی یکی از دیوارها یه روشنایی ببینید که بعد از وارد شدن یکی از معماها براتون باز میشه.

اصلاً ازش خوشم نیومد، همون AC II رو با یکسری پیشرفت و حتی در بعضی زمینه ها پسرفت دادن بیرون؛ فقط داستانش عوض شده و آنلاین شده، برای آنلاین خوبه ولی اینکه آدم بشینه تمومش کنه من یکی که حوصله ندارم همش ماموریت های تکراری رو برم و از این ساختمون بپرم رو اون ساختمون...

چه جالب

:))=)):))

اگه بخوای فقط خط داستانیشو بری، 10-15 ساعت، ولی اگه بخوای بازیو کامل کنی باید حدود سه برابر این زمان وقت بذاری!

اوه چه خبره!؟ AC2 ممکن بود همچین خط داستانی داشته باشه ولی BH عمرا به 8 ساعت برسه.

چه جالب

:))=)):))
اتفاقا منم موافقم که بازی زیاد نسبت به AC2 پیش رفت نداشت. هر پیش رفتی هم که بود بیشتر نمایشی بود مثلا همین خبر کردن گروه Assassin ها من تا آخر بازی اصلا ازشون استفاده نکردم مگر اینکه جایی گفته باشه باید استفاده کنی یه چیز بدرد نخور که به هیچ کاری نمیاد.

فقط با یه چیز بازی خیلی حال کردم توی یک قسمت نزدیک 30 یا 40 تا گارد رو کشتم همه جسد ها رو زمین ریخته بودن خیلی حال داد!

اتفاقا منم موافقم که بازی زیاد نسبت به AC2 پیش رفت نداشت. هر پیش رفتی هم که بود بیشتر نمایشی بود مثلا همین خبر کردن گروه Assassin ها من تا آخر بازی اصلا ازشون استفاده نکردم مگر اینکه جایی گفته باشه باید استفاده کنی یه چیز بدرد نخور که به هیچ کاری نمیاد.

فقط با یه چیز بازی خیلی حال کردم توی یک قسمت نزدیک 30 یا 40 تا گارد رو کشتم همه جسد ها رو زمین ریخته بودن خیلی حال داد!

این که نشد حرف . . . Assassin'S Creed یه چیزهایی داره که خیلی کم یا اصلا استفاده نمی کنین ! اما کسی " مثل من " و چند تا از افرادی که همین جا پست میدن و کسان دیگه از این چیزها استفاده نکنن بازی براشون معنایی نداره . شما فقط می خواین بازی رو تموم کنین همین . اما هدف من و بعضی از افرادی که قبلا اشاره کردم دنبال چیزایی دیگن ! این رو می تونم شخصا ثابت کنم . دوستی که قبلا گفتن " همش ماموریت های تکراری رو برم و از این ساختمون بپرم رو اون ساختمون... " این حرف رو برای خیلی دیگه از طرفدارهای واقعی بگی مسخرت میکنن اولا من 3 بار AC I رو و 4 بار AC II رو تموم کردم " واقعا هنوز برام تکراری نشده" پس این نشد حرف ;) . و کسان دیگه ای هستن که مثل من این سری رو بار ها و بار ها تموم کردن و بازم این رو هم می تونم ثابت کنم ! هر چند که شما نظر شخصیتون رو گفتید اما واقعا برام قابل تحمل نبود .

• Like
Reactions: Fenris Wolf
فیلم Inception رو دیدین؟دیدن یه خواب،توی یه خواب دیگه،تا حالا شده خواب ببینین،بعد توی خواب دوباره به خواب برین،بعد توی خواب دومی دوباره خواب ببینین؟
در حال حاضر یکی از نظریه هایی که توی سایتای مختلف وجود داره یکیش همینه،

خدايش ايت اتفاق واسه من 1بار تا الان افتاده واقعا خواب سنگيني بود

اقا من ديگه كاره نكرذه نزاشتم

این که نشد حرف . . . Assassin'S Creed یه چیزهایی داره که خیلی کم یا اصلا استفاده نمی کنین ! اما کسی " مثل من " و چند تا از افرادی که همین جا پست میدن و کسان دیگه از این چیزها استفاده نکنن بازی براشون معنایی نداره . شما فقط می خواین بازی رو تموم کنین همین . اما هدف من و بعضی از افرادی که قبلا اشاره کردم دنبال چیزایی دیگن ! این رو می تونم شخصا ثابت کنم . دوستی که قبلا گفتن " همش ماموریت های تکراری رو برم و از این ساختمون بپرم رو اون ساختمون... " این حرف رو برای خیلی دیگه از طرفدارهای واقعی بگی مسخرت میکنن اولا من 3 بار AC I رو و 4 بار AC II رو تموم کردم " واقعا هنوز برام تکراری نشده" پس این نشد حرف ;) . و کسان دیگه ای هستن که مثل من این سری رو بار ها و بار ها تموم کردن و بازم این رو هم می تونم ثابت کنم ! هر چند که شما نظر شخصیتون رو گفتید اما واقعا برام قابل تحمل نبود .
والا من تو ایران هیچکس رو نمیتونم پیدا کنم که به اندازه من علاقه به این بازی داشته باشه. من با دایال آپ نزدیک به 5 گیگ فقط تریلر از AC I دانلود کردم. همین الانش فقط نزدیک قیمت اصلی بازی خرج کردم تا فقط بتونم بازی رو انجام بدم. همه نسخه های این بازی رو چه روی PSP چه روی Iphone چه روی PC چه روی X360 بازی کردم اونم نه یک بار.
من فقط بحثم این که بازی یه جورایی فدای بخش آنلاینش شده همین وگرنه بازی خوبی هست اما نسبت به AC2 و به خصوص AC خیلی عقبه ...

--------------
میگم من تو بازی افت فریم دارم کسی هم هست مثل من اینجوری باشه!؟
فیلم Inception رو دیدین؟دیدن یه خواب،توی یه خواب دیگه،تا حالا شده خواب ببینین،بعد توی خواب دوباره به خواب برین،بعد توی خواب دومی دوباره خواب ببینین؟

اقا من ديگه كاره نكرذه نزاشتم
یکیش چیه1؟

گیم پلی که هر شماره واقعا داره بهتر میشه. Guild هم جالب شده توش که مسلما تو نسخه سوم واقعا می تونن روش کار کنن. به نظرم جا واسه پیشرفت خیلی داره.

اما خب Level Design شماره دوم به نظرم خیلی بهتر بود. مراحلش جذاب تر بودن و البته باز به نظرم داستان شماره دوم بهتر بود. اونقدر که باید حداقل مثل دو تای قبلی منو درگیر خودش نکرد.

در کل بازی پیشرفت خوبی داشت و تو شماره سوم فکر کنم اگر همینجوری پیشرفت کنن ، بازیه خیلی بهتری بشه

اگه دیده باشین گیم اسپات یکی از ضعفهای بازی رو نوشته که این بخش تربیت اساسین بی مورد و بی معنیه!!! اتفاقا یه نظر من یکی از باحالترین و funترین قسمتهای بازی همین بخشه.

دمت گرم، من که پیدا کردن یه کلید رو با صد تا بازی که آقایون دوس دارنو عوض نمی کنم!

من که فک کنم به تعداد انگشتای دو دست از این خوابا دیدم! :d خیلی جالبه

من تو این مورد با Quarantine موافقم

این سری بازی به این زودی ها تموم شدنی نیست!!!

یوبی حالا حالاها دست از این سری نمی کشه، به خصوص که مخاطباش دارن بیشترم میشن، محدوده ی سنی مخاطبا هم خیلی وسیع تر شده!

من فقط بحثم این که بازی یه جورایی فدای بخش آنلاینش شده همین وگرنه بازی خوبی هست اما نسبت به AC2 و به خصوص AC خیلی عقبه ...

متاسفانه این موضوعیه که همه ی کمپانیا دارن به سمتش میرن، نمونه بارزش هم همین Black Ops و Medal of Honor
اینکه کدوم نسخه بهتر بوده رو هیچ وقت نمی شه به بقیه قبولوند، واسه هر کسی معیارهای متفاوتی هست! ولی من هیچ وقت این سه تا رو مقایسه نمی کنم، چون معتقدم کار اشتباهیه

Scaffolds destroyed by thrown Guards
این سکوی اعدام که میگه منظورش چیه؟
Streaks of at least 5 kils
یعنی چی ؟ :d
Courtesan Groups کیا هستن ؟
Enemies evaded using the crowd and other hide spots
یعنی چیکار کنیم؟
و اینکه فرآیند Air Assassin چجوریه، یکی دو بار شانسی انجام دادم ولی نمیدونم چجوری باید توی موقعیتش قرار بگیرم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or