Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

بازی رو کامل تموم کردم 1000G
خیلی وقت بود که اینجوری پای یه بازی ننشسته بودم
فقط دیالوگای این بازی رو با AC های جدید مقایسه کنین عمق فاجعه بازی سازی الان رو متوجه میشین
نسل ۷ واقعا بهترین نسل بود از همه لحاظ

نسخه 1 و سه گانه اتزیو فقط از لحاظ گرافیک نمیشه در سریع ترین زمان ممکن ریمیک بشن
گیم پلی و خیلی از مکانیزم های دیگه این نسخه ها کاملا منسوخ شده حتی محیط ها ساختمان ها و ‌.‌. باید از اول طراحی بشن
هزینه و زمان بالایی میخواد از نظر من و الا مثل pop کنسل میشه
من حدوداً 4 سال پیش آخرین بار اتزیو کالکشن رفتم، به نظرم نه تنها منسوخ نشده خیلی هم لذت بخش تر از گیم پلی های الانه :D
به غیر از کامبت تو نسخه های جدید پارکور بطورکلی پسرفت داشته و اتفاقاً طراحی ساختمون ها تو سری اتزیو جوری بود که بالا رفتن از هر کدوم یه پازل بود واسه خودش و کلاً شهرهاش برای حرکت روی پشت بوم ها عالی بود که هویت سری بود

من حدوداً 4 سال پیش آخرین بار اتزیو کالکشن رفتم، به نظرم نه تنها منسوخ نشده خیلی هم لذت بخش تر از گیم پلی های الانه :D
به غیر از کامبت تو نسخه های جدید پارکور بطورکلی پسرفت داشته و اتفاقاً طراحی ساختمون ها تو سری اتزیو جوری بود که بالا رفتن از هر کدوم یه پازل بود واسه خودش و کلاً شهرهاش برای حرکت روی پشت بوم ها عالی بود که هویت سری بود
اتفاقا خیلی لذت بخش هستن حتی الان هم اما برای ریمیک باید کلی پیشرفت و قابلیت های جدید بهشون اضافه بشه با اون فرمول قدیمی شاید نتونن موفقیت کسب کنن

خب فقط اون نیست..
ماوریتها باید بازطراحی بشه با استانداردهای امروز, فعالیتهای متعدد جهان باز اضافه بشه, npc ها و رفتار و اکتیویتی هاشون, احتمالا بخشی از دیالوگها و داستان و هزار و یک مورد دیگه...
Resynced هم از صفر ساخته شده اما حداقل خیلی چیزها بدون تغییر منتقل شده از نسخه اصلی. چیزی که در مورد نسخه دوم صدق نمیکنه. تقریبا همه چیز باید از نو فکر و پیاده سازی بشه.

و اینهم بد نیست بخاطر داشته باشیم;
پاریس Unity هشت برابر فلورنس و ونیز نسخه دوم وسعت داره! زمان خودشون کاملا نرمال بودن اما چیزی شبیه به شوخی بنظر میرسن الان..
من شخصا ACII یی که صرفا روکش نو روی یه عنوان ۱۷ ساله انداخته باشن روش رو نمیخرم و وقتی هم براش نمیگذارم.

دوستان گرافیک بازی چقدر تغییر قابل توجه داشته ؟
گرافیک در حد بهترین های نسل ارتقا داشته. فیزیک آب فوق العاده، تکسچرهای خیلی خوب، نورپردازی، پوشش گیاهی و رنگ بندی عالیه تو بازی.
تنها جایی که کمی بازی میلنگه مبارزات هست که تکراری میشه و در کل ساده است. میتونستن مبارزات با hidden blade حداقل حذف نکنن یا تعداد انیمیشن ها و تنوع اسلحه ها رو افزایش بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or