واقعا این آپگرید کشتی و مبارزه با کشتیهای دیگه خیلی خیلی فانه.چقدر این لجندری شیپ ها تو این نسخه سخت شدن تو نسخه اصلی اصلا انقدر سخت نبودن چند باز زدن شتکم کردن رفتم تو اینترنت دیدم همه دارن از سختیشون ناله میکنن .قشنگ باید با استراتژی باهاشون مبارزه کنید و پترنشون را قشنگ یاد بگیرید.دقیقا انگار دارید با یه باس فایت سخت مبارزه میکنید .ولی عجیب حال میده یعنی تمام بازی یک طرف لذتی که تو مبارزه با ایناست یک طرف .فعلا ۳ تا از ۴ تاشونو زدم خیلی حال میدن![]()
.
کشتی رانیش خیلی کمتر از نصف بازی رو شامل میشه.دوستانی که پلی دادن نسبت درصد مراحل پیاده ی بازی با سواره کشتی ، رو میتونید بگید؟
دقیقا اونو اول زدم فقط prince مونده بزنمشواقعا این آپگرید کشتی و مبارزه با کشتیهای دیگه خیلی خیلی فانه.
یعنی تو هیچ نسخه دیگه ای همچین انگیزه ای برای ادامه بازی نداشتم ، لعنتی نمیزاره بیخیالش بشی بری چیز دیگه ای بازی کنی.
سخت فقط اون دوتا لجندری که با هم باید بندازیشون..... خیلی کثافتن.
قشنگ Ornstein / Smough این بازیه.
تو این نسخه هنوز نرسیدم ولی از الان غصم گرفته
الان میای میگی اون رو که اول از همه انداختم![]()
کشتی رانیش خیلی کمتر از نصف بازی رو شامل میشه.
اگه خیلی فرعی نخوای بری و اسکپلور انجام ندی حتی از این هم خیلی کمتر میشه چون باقی مراحل رو که فست ترول میکنی.
و حقیقتا تجدید دیدار نسل نهمی با فلورانس و ونیز قرن ۱۵, الویت و ارجیحت کامل داره به AC1 (یا هر نسخه دیگه ای)فروش بازی خیلی از انتظارات یوبی بهتر بوده ظاهرا!
باید خودمونو برای ریمیک 1 و Ezio Trilogy آماده کنیم.![]()
پاشنه اشیل تمام نقدها رو گرافیک خفن بازی میچرخه و اینکه خیلی بهینه درومدهدوستان گرافیک بازی چقدر تغییر قابل توجه داشته ؟

به نظرم یه چیزی شبیه RE میشه که مدام بین ریمیک و شماره جدید سوییچ میشه.و حقیقتا تجدید دیدار نسل نهمی با فلورانس و ونیز قرن ۱۵, الویت و ارجیحت کامل داره به AC1 (یا هر نسخه دیگه ای)
حقیقتا خیلیا از جمله خود من بازی رو خریدن بلکه یوبی سافت از آر پی جی بکشه بیرون و همون نسخه های کلاسیک رو ریمیک کنه و بعدم ادامه بدهفروش بازی خیلی از انتظارات یوبی بهتر بوده ظاهرا!
فروش بازی خیلی از انتظارات یوبی بهتر بوده ظاهرا!
احتمال خیلی زیاد همون ستینگ یک و دو تایید میشه ،و حقیقتا تجدید دیدار نسل نهمی با فلورانس و ونیز قرن ۱۵, الویت و ارجیحت کامل داره به AC1 (یا هر نسخه دیگه ای)
با وجود علاقه خیلی زیاد خودم به نسخه اول و محیط شهرهاش, اما واقعیت اینه که بخاطر وجود Mirage اونقدر دیگه عطش وجود نداره در حال حاضر برای اون ستینگ و فضا.