Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

کلا پتانسیل سوخته زیاد داشته این سری
Unity میتونست یکی از بهترین نسخه ها باشه اگه ناقص و عجله ای منتشر نمیکردن.
همونو درست حسابی ریمیک کنن خدااا میشه.
Unity رو ریمیک کنن؟ :دی اون بدبخت 10 سال از بازیای زمان خودش جلوتر بود همین الان رو پی سی رو بالاترین تنظیمات و دو دونه ماد بنظرم گرافیکش از اکثر اسسینایی که این چند سال اومده زیبا تره.

کاش فقط گرافیک بود، خداییش هنوز پارکورشم رو دست نداره اینقد نرم و جذاب بود.

مشکل اینجاست از بس بد اجرا میشد اون زمان و پرباگ بود نمیشد درست بازی کرد تحویل گرفته نشد، الانم بیان ریمیک و ریمستر کنن اصلا عنوانی نیست که مث بلک فلگ تو خاطره ها باشه و همه بریزن بخرن واقعا.

Unity رو ریمیک کنن؟ :دی اون بدبخت 10 سال از بازیای زمان خودش جلوتر بود همین الان رو پی سی رو بالاترین تنظیمات و دو دونه ماد بنظرم گرافیکش از اکثر اسسینایی که این چند سال اومده زیبا تره.

کاش فقط گرافیک بود، خداییش هنوز پارکورشم رو دست نداره اینقد نرم و جذاب بود.

مشکل اینجاست از بس بد اجرا میشد اون زمان و پرباگ بود نمیشد درست بازی کرد تحویل گرفته نشد، الانم بیان ریمیک و ریمستر کنن اصلا عنوانی نیست که مث بلک فلگ تو خاطره ها باشه و همه بریزن بخرن واقعا.
چه جمعیتی چه جزئیاتی

خب حدود ۸ ساعتی تو بازی گشتم نظرم بگم
بازی همون نسخه ۲۰۱۳ هست که جای خوشحالی داره :D
گرافیک بازی حقیقتا عجیب خوبه نسبت به این ابعاد وسعت ولی عالی نیست
گیم پلی بازی همون ۲۰۱۳ فقط بروزتر ونرم تر شده

ولی همچنان امضا یوبی هست اونم باگ :-"
با اینکه اپدیت ۱۸ گیگی اولش داشت همچنان جای اپدیت داره

هوش مصنوعی هم همون همیشگی 8-}

ولی لذت عجیبی داره
تاریکی شب مشعل های کشتی صدای باد واون قرچ قرچ چوب که از کشتی میشنوی اصلا یه حال عجیبیه اون سکوت
امتحانش کنید
1000142312.jpg

و تمام.
حدود 40 ساعت پاش بودم که 15 ساعتش داستانی بود.ولی من فرعی هارو همزمان با داستانی جلو میبردم که هم از مناظر و زیبایی بینظیر بازی لذت ببرم هم کشتی را قدرتمندتر کنم.خیلی تجربه لذت بخشی بود و گرافیک بازی عجیب و غریب خوب بود.صمیمانه از یوبیسافت ممنونم و مطمنم نسخه بعدی اساسینز با توجه به این اطلاعات دارک و فضای خوفی که ازش اومده بسیار موفق خواهد بود:

IMG_6517.jpeg

و تمام.
حدود 40 ساعت پاش بودم که 15 ساعتش داستانی بود.ولی من فرعی هارو همزمان با داستانی جلو میبردم که هم از مناظر و زیبایی بینظیر بازی لذت ببرم هم کشتی را قدرتمندتر کنم.خیلی تجربه لذت بخشی بود و گرافیک بازی عجیب و غریب خوب بود.صمیمانه از یوبیسافت ممنونم و مطمنم نسخه بعدی اساسینز با توجه به این اطلاعات دارک و فضای خوفی که ازش اومده بسیار موفق خواهد بود:

View attachment 414090
پلات نشده چرا؟

• Like
Reactions: ps34
1000142430.png
هی میخوام عکس نزارم نمیشه
حقیقتا ادوارد خیلی جذبه داره مخصوصا طرز قرار گرفتن دوتا شمشیراش با اون تفنگاش علل خصوص اون نشان اسکلت جمجمه ی که سمت راستش زده :ar!
1000142431.jpg
=D>

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Roozbeh psp
View attachment 414137
هی میخوام عکس نزارم نمیشه
حقیقتا ادوارد خیلی جذبه داره مخصوصا طرز قرار گرفتن دوتا شمشیراش با اون تفنگاش علل خصوص اون نشان اسکلت جمجمه ی که سمت راستش زده :ar!
View attachment 414140
=D>
لباس اصلیش به طور کامل ریدیزاین شده و دقیقا شده شبیه تریلرای سینماتیک نسخه اوریجینال. یکی از بهترین دیزاین‌های کاراکتر این نسل رو داره بنظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or