Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

کلا پتانسیل سوخته زیاد داشته این سری
Unity میتونست یکی از بهترین نسخه ها باشه اگه ناقص و عجله ای منتشر نمیکردن.
همونو درست حسابی ریمیک کنن خدااا میشه.
Unity رو ریمیک کنن؟ :دی اون بدبخت 10 سال از بازیای زمان خودش جلوتر بود همین الان رو پی سی رو بالاترین تنظیمات و دو دونه ماد بنظرم گرافیکش از اکثر اسسینایی که این چند سال اومده زیبا تره.

کاش فقط گرافیک بود، خداییش هنوز پارکورشم رو دست نداره اینقد نرم و جذاب بود.

مشکل اینجاست از بس بد اجرا میشد اون زمان و پرباگ بود نمیشد درست بازی کرد تحویل گرفته نشد، الانم بیان ریمیک و ریمستر کنن اصلا عنوانی نیست که مث بلک فلگ تو خاطره ها باشه و همه بریزن بخرن واقعا.

Unity رو ریمیک کنن؟ :دی اون بدبخت 10 سال از بازیای زمان خودش جلوتر بود همین الان رو پی سی رو بالاترین تنظیمات و دو دونه ماد بنظرم گرافیکش از اکثر اسسینایی که این چند سال اومده زیبا تره.

کاش فقط گرافیک بود، خداییش هنوز پارکورشم رو دست نداره اینقد نرم و جذاب بود.

مشکل اینجاست از بس بد اجرا میشد اون زمان و پرباگ بود نمیشد درست بازی کرد تحویل گرفته نشد، الانم بیان ریمیک و ریمستر کنن اصلا عنوانی نیست که مث بلک فلگ تو خاطره ها باشه و همه بریزن بخرن واقعا.
چه جمعیتی چه جزئیاتی

خب حدود ۸ ساعتی تو بازی گشتم نظرم بگم
بازی همون نسخه ۲۰۱۳ هست که جای خوشحالی داره :D
گرافیک بازی حقیقتا عجیب خوبه نسبت به این ابعاد وسعت ولی عالی نیست
گیم پلی بازی همون ۲۰۱۳ فقط بروزتر ونرم تر شده

ولی همچنان امضا یوبی هست اونم باگ :-"
با اینکه اپدیت ۱۸ گیگی اولش داشت همچنان جای اپدیت داره

هوش مصنوعی هم همون همیشگی 8-}

ولی لذت عجیبی داره
تاریکی شب مشعل های کشتی صدای باد واون قرچ قرچ چوب که از کشتی میشنوی اصلا یه حال عجیبیه اون سکوت
امتحانش کنید
1000142312.jpg

و تمام.
حدود 40 ساعت پاش بودم که 15 ساعتش داستانی بود.ولی من فرعی هارو همزمان با داستانی جلو میبردم که هم از مناظر و زیبایی بینظیر بازی لذت ببرم هم کشتی را قدرتمندتر کنم.خیلی تجربه لذت بخشی بود و گرافیک بازی عجیب و غریب خوب بود.صمیمانه از یوبیسافت ممنونم و مطمنم نسخه بعدی اساسینز با توجه به این اطلاعات دارک و فضای خوفی که ازش اومده بسیار موفق خواهد بود:

IMG_6517.jpeg

و تمام.
حدود 40 ساعت پاش بودم که 15 ساعتش داستانی بود.ولی من فرعی هارو همزمان با داستانی جلو میبردم که هم از مناظر و زیبایی بینظیر بازی لذت ببرم هم کشتی را قدرتمندتر کنم.خیلی تجربه لذت بخشی بود و گرافیک بازی عجیب و غریب خوب بود.صمیمانه از یوبیسافت ممنونم و مطمنم نسخه بعدی اساسینز با توجه به این اطلاعات دارک و فضای خوفی که ازش اومده بسیار موفق خواهد بود:

View attachment 414090
پلات نشده چرا؟

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MoonD
  • samss
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or