Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

چقدر این لجندری شیپ ها تو این نسخه سخت شدن تو نسخه اصلی اصلا انقدر سخت نبودن چند باز زدن شتکم کردن رفتم تو اینترنت دیدم همه دارن از سختیشون ناله میکنن .قشنگ باید با استراتژی باهاشون مبارزه کنید و پترنشون را قشنگ یاد بگیرید.دقیقا انگار دارید با یه باس فایت سخت مبارزه میکنید .ولی عجیب حال میده یعنی تمام بازی یک طرف لذتی که تو مبارزه با ایناست یک طرف .فعلا ۳ تا از ۴ تاشونو زدم خیلی حال میدن :D
واقعا این آپگرید کشتی و مبارزه با کشتیهای دیگه خیلی خیلی فانه.
یعنی تو هیچ نسخه دیگه ای همچین انگیزه ای برای ادامه بازی نداشتم ، لعنتی نمیزاره بیخیالش بشی بری چیز دیگه ای بازی کنی.

سخت فقط اون دوتا لجندری که با هم باید بندازیشون..... خیلی کثافتن:)).
قشنگ Ornstein / Smough این بازیه.
تو این نسخه هنوز نرسیدم ولی از الان غصم گرفته :D
الان میای میگی اون رو که اول از همه انداختم :))
دوستانی که پلی دادن نسبت درصد مراحل پیاده ی بازی با سواره کشتی ، رو میتونید بگید؟
کشتی رانیش خیلی کمتر از نصف بازی رو شامل میشه.
اگه خیلی فرعی نخوای بری و اسکپلور انجام ندی حتی از این هم خیلی کمتر میشه چون باقی مراحل رو که فست ترول میکنی.

آخرین ویرایش:
واقعا این آپگرید کشتی و مبارزه با کشتیهای دیگه خیلی خیلی فانه.
یعنی تو هیچ نسخه دیگه ای همچین انگیزه ای برای ادامه بازی نداشتم ، لعنتی نمیزاره بیخیالش بشی بری چیز دیگه ای بازی کنی.

سخت فقط اون دوتا لجندری که با هم باید بندازیشون..... خیلی کثافتن:)).
قشنگ Ornstein / Smough این بازیه.
تو این نسخه هنوز نرسیدم ولی از الان غصم گرفته :D
الان میای میگی اون رو که اول از همه انداختم :))

کشتی رانیش خیلی کمتر از نصف بازی رو شامل میشه.
اگه خیلی فرعی نخوای بری و اسکپلور انجام ندی حتی از این هم خیلی کمتر میشه چون باقی مراحل رو که فست ترول میکنی.
دقیقا اونو اول زدم فقط prince مونده بزنمش :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
بالاخره بعد از ۶۰ ساعت پلات شد یه تروفی مسخره تصادفی rng داشت که دوستان زحمت کش دزد دریایی را باید اینور اونور میفرستادی یکسری ایتم برات می اوردن خیلی تو مخی بود وگرنه ۱۰ ساعتی زودتر پلات میشد‌.
واقعا به جرات میشه گفت تا الان بازی یکی از ۳ ۴ تا بازی برتر گرافیکی روی ps5 بود.میشد ساعت ها بازی را ول کرد فقط مناظر و جزایر و اقیانوس ها را نگاه کرد.مبارزات بازی خیلی ساده بود رسما یه شمشیر و تپانچه داشتید و حرکات و کمبوها هم محدود بود مخصوصا وقتی بعد از crimson desert با اون همه تنوع سلاح و حرکات بشینید پای این خب تو ذوق میزنه. شخصیت ها داستان و موزیک همه در سطح عالی بود و مبارزات دریایی هم خیلی حال میداد شخصا بیشترین حالی که من با بازی کردم زدن لجندری شیپ ها بود که عجیب حال میداد .کلا یکی از بهترین اساسین هایی بود که بازی کردم البته من بر خلاف خیلی از بچه های اینجا کلا با یوبی سافت و بازیهاش خیلی حال میکنن و اینم مشخصا شدید حال داد .

فروش بازی خیلی از انتظارات یوبی بهتر بوده ظاهرا!
باید خودمونو برای ریمیک 1 و Ezio Trilogy آماده کنیم. :D
و حقیقتا تجدید دیدار نسل نهمی با فلورانس و ونیز قرن ۱۵, الویت و ارجیحت کامل داره به AC1 (یا هر نسخه دیگه ای)
با وجود علاقه خیلی زیاد خودم به نسخه اول و محیط شهرهاش, اما واقعیت اینه که بخاطر وجود Mirage اونقدر دیگه عطش وجود نداره در حال حاضر برای اون ستینگ و فضا.

دوستان گرافیک بازی چقدر تغییر قابل توجه داشته ؟
پاشنه اشیل تمام نقدها رو گرافیک خفن بازی میچرخه و اینکه خیلی بهینه درومده

بازی به این خفنی اومده ۱۹ صفحه تایپیک داره :-?
فروشش انقدر خوب بوده که پشمای خود یوبی فر خورده :o

و حقیقتا تجدید دیدار نسل نهمی با فلورانس و ونیز قرن ۱۵, الویت و ارجیحت کامل داره به AC1 (یا هر نسخه دیگه ای)
به نظرم یه چیزی شبیه RE میشه که مدام بین ریمیک و شماره جدید سوییچ میشه.
فقط امیدوارم یوبی از فرمول RPG های ۱۰۰ ساعته بکشه بیرون واسه نسخه های جدید!

حقیقتا خیلیا از جمله خود من بازی رو خریدن بلکه یوبی سافت از آر پی جی بکشه بیرون و همون نسخه های کلاسیک رو ریمیک کنه و بعدم ادامه بده :D

ولی به نظرم پتانسیل این وجود داره که سه گانه اتزیو در قالب یه بازی در بیان.

با وجود علاقه خیلی زیاد خودم به نسخه اول و محیط شهرهاش, اما واقعیت اینه که بخاطر وجود Mirage اونقدر دیگه عطش وجود نداره در حال حاضر برای اون ستینگ و فضا.
احتمال خیلی زیاد همون ستینگ یک و دو تایید میشه ،
همین بلک فلگ توی یه گزارشی اومده بود که بخاطر آماده بودن Asset های این فضا سر بازی فیل شده Skull and Bones تصمیم گرفتن با بودجه نه چندان زیاد بسازنش، نسخه های ۱ و ۲ هم است های آماده‌ میراژ رو دارن و خیلی نزدیکه که بزودی تایید بشه ساختشون.

• Like
Reactions: u.s.a
نسخه 1 و سه گانه اتزیو فقط از لحاظ گرافیک نمیشه در سریع ترین زمان ممکن ریمیک بشن
گیم پلی و خیلی از مکانیزم های دیگه این نسخه ها کاملا منسوخ شده حتی محیط ها ساختمان ها و ‌.‌. باید از اول طراحی بشن
هزینه و زمان بالایی میخواد از نظر من و الا مثل pop کنسل میشه

• Like
Reactions: Imaginative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or