Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

دقیقا همینطوره دوست عزیز. اصلا فلسفه تغییر نسل هم همینه. اگر گرافیک مهم نباشه پس چه لزومی به تغییر نسل هست. مگه از اول تا آخر هر نسل چندتا بازی میاد که فیزیک و هوش مصنوعی خیلی خوبی داشته باشن که مثلاً بگیم تغییر نسل فقط گرافیک نیست!! اتفاقا تغییر نسل دلیل اول و آخرش داشتن گرافیک واقع گرایانه هست و گرافیک هم یکی از مهمترین رکن های بازی هست. ( دو نسل هست که به شخصه هیچ تغییری تو فیزیک و هوش مصنوعی بازیها ندیدم. حتی عقب گرد هم بوده)
دقیقا از هر بعدی نگاه کنیم چه گرافیک فنی بازی ها مثل بافت ، سایه ، Anti-Aliasing و تکنیک های دیگه و چه از بعد هنری ، گرافیک واقع گرایانه تو چنین سبکی از بازی ها واقعا ضروری و یکی از عوامل اصلی لذت بردن از بازیه
الان که دیگه نواوری و خلق ip های جدید ریسکی شده بهترین فرصته شرکت ها مثل این برن سر وقت عناوین قدیمی و تا ته گرافیک ، گیم پلی و ... رو بکوبن و با تکنولوژی های روز از نوع بازسازیشون کنن و ببرن بالا

• Like
Reactions: reza11
سه ساعتی بازی کردم. من نسخه اصلی رو بازی نکرده بودم و به همین دلیل همه چیز بازی برام سوپرایزه و به شدت دارم لذت میبرم. تا الان گرافیکش بیشتر از همه چیز چشم رو گرفته. واقعا فک اندازه. به اضافه اینکه عالی بهینه سازی شده و با کارت ۴۰۶۰ دارم 1440 با پریست High بازی میکنم\m/

نکته: خدا پدر مادر خالق کرک هایپر رو بیامرزه :D

سه ساعتی بازی کردم. من نسخه اصلی رو بازی نکرده بودم و به همین دلیل همه چیز بازی برام سوپرایزه و به شدت دارم لذت میبرم. تا الان گرافیکش بیشتر از همه چیز چشم رو گرفته. واقعا فک اندازه. به اضافه اینکه عالی بهینه سازی شده و با کارت ۴۰۶۰ دارم 1440 با پریست High بازی میکنم\m/

تبریک میگم شما بازی شبیه سازی پایرت رو پایرت کردی :دی

هایپر خطری نیست؟ من حقیقتش میترسم برم سمتش البته اینجا جاش نیست نباید بپرسم :D

والا من در این مورد صاحب نظر نیستم.
ایشون باید بگه :D
@Persia Tech
البته بگم که تا حالا پنج شش بازی هایپر بازی کردم و فعلا مشکلی پیش نیومده :-??

نه هیچ خطری نداره.
اصلا کار خاصی نمیکنه که بخواد خطر داشته باشه.
صدمه زدن هایپروارز به PC از این افسانه های تو سطح اینترنت یا اشتباهات مصطلحه که یکبار مطرح میشن و تا Nسال بعد دهن به دهن میچرخه و نمیشه حذفشون کرد.

نه هیچ خطری نداره.
اصلا کار خاصی نمیکنه که بخواد خطر داشته باشه.
صدمه زدن هایپروارز به PC از این افسانه های تو سطح اینترنت یا اشتباهات مصطلحه که یکبار مطرح میشن و تا Nسال بعد دهن به دهن میچرخه و نمیشه حذفشون کرد.
خطر که داره ماکان. وقتی لایه های امنیتی رو با VBS غیرفعال میکنی، باید حتما اتصال به اینترنت رو قطع کنی. بازیت هم که تموم شد باز از طریق VBS گزینه Revert Change رو بزنی تا بتونی بدون خطر به نت وصل بشی.

من خودم همیشه اینکارو میکنم و تا الان مشکلی نداشتم.

خطر که داره ماکان. وقتی لایه های امنیتی رو با VBS غیرفعال میکنی، باید حتما اتصال به اینترنت رو قطع کنی. بازیت هم که تموم شد باز از طریق VBS گزینه Revert Change رو بزنی تا بتونی بدون خطر به نت وصل بشی.

من خودم همیشه اینکارو میکنم و تا الان مشکلی نداشتم.
خب آره ، آنتی ویروس و سرویسهای امنیتی و... خاموش میشه ، بهتره که حداقل تو این حالت به وبسایتهای ناشناخته کمتر سر بزنیم.
هر چیزی رو نصب نکنیم و...
خیلی ها همین الان روی PCشون نه آنتی ویروسی دارن و حتی آنتی ویروس خود ویندوز رو هم خاموش میکنن.
دیگه بماند که یکسری هنوز روی ویندوز های قدیمیتر هستن که کلی باگ امنیتی و... دارن.

ولی بحثی که تو اینترنت برای خرابی PC وجود داره اینطوره که اگه از هایپروارز استفاده کنی کارتت فلان میشه ، CPU بیسار میشه و...
که خب اشتباست.

اما درست میگی ، این راهکاری که میگی خیلی خوبه و آدم خیالش راحت تره.

• Like
Reactions: u.s.a
بازی واقعا زیباست!

x873234_d46d9011-2f67-4236-bebb-5c7686643b9b.png

چرا خیلیم خطریه عملا کل سیستم باز می ذاره برای هر گونه کاری
یعنی باید خوش شانس باشید گیر کسی نیوفتید یا فایل اشتباهی اجرا نکنید
در کل ریسکش بالاست و خطرناک ترینش قفل گذاری کل سیستمتون هست به طوری که کل دیتاتتون از دست می دید باج افزارها که کمم درگیرش نشدن

چه کاریه خطر هایپر رو به جون میخرید صبر کنید یکی دو هفته دیگه Voice 38 کرکش رو میذاره.
اخه خطری نداره :D کل تغییراتی که میدی سیستم ری استارت بشه همش برمیگرده، حالا یکی خیلی احتیاط بخواد بکنه سیستم رو افلاین میکنی کارتو میکنی باز انلاین میشی.
بدیهیه نباید هایپروایزر کنی بعد بری وبگردی، فقط موقع بازی باید انجام بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or