دقیقا از هر بعدی نگاه کنیم چه گرافیک فنی بازی ها مثل بافت ، سایه ، Anti-Aliasing و تکنیک های دیگه و چه از بعد هنری ، گرافیک واقع گرایانه تو چنین سبکی از بازی ها واقعا ضروری و یکی از عوامل اصلی لذت بردن از بازیهدقیقا همینطوره دوست عزیز. اصلا فلسفه تغییر نسل هم همینه. اگر گرافیک مهم نباشه پس چه لزومی به تغییر نسل هست. مگه از اول تا آخر هر نسل چندتا بازی میاد که فیزیک و هوش مصنوعی خیلی خوبی داشته باشن که مثلاً بگیم تغییر نسل فقط گرافیک نیست!! اتفاقا تغییر نسل دلیل اول و آخرش داشتن گرافیک واقع گرایانه هست و گرافیک هم یکی از مهمترین رکن های بازی هست. ( دو نسل هست که به شخصه هیچ تغییری تو فیزیک و هوش مصنوعی بازیها ندیدم. حتی عقب گرد هم بوده)

تبریک میگم شما بازی شبیه سازی پایرت رو پایرت کردیسه ساعتی بازی کردم. من نسخه اصلی رو بازی نکرده بودم و به همین دلیل همه چیز بازی برام سوپرایزه و به شدت دارم لذت میبرم. تا الان گرافیکش بیشتر از همه چیز چشم رو گرفته. واقعا فک اندازه. به اضافه اینکه عالی بهینه سازی شده و با کارت ۴۰۶۰ دارم 1440 با پریست High بازی میکنم
نکته: خدا پدر مادر خالق کرک هایپر رو بیامرزه![]()
هایپر خطری نیست؟ من حقیقتش میترسم برم سمتش البته اینجا جاش نیست نباید بپرسمسه ساعتی بازی کردم. من نسخه اصلی رو بازی نکرده بودم و به همین دلیل همه چیز بازی برام سوپرایزه و به شدت دارم لذت میبرم. تا الان گرافیکش بیشتر از همه چیز چشم رو گرفته. واقعا فک اندازه. به اضافه اینکه عالی بهینه سازی شده و با کارت ۴۰۶۰ دارم 1440 با پریست High بازی میکنم
نکته: خدا پدر مادر خالق کرک هایپر رو بیامرزه![]()
والا من در این مورد صاحب نظر نیستم.هایپر خطری نیست؟ من حقیقتش میترسم برم سمتش البته اینجا جاش نیست نباید بپرسم![]()

نه هیچ خطری نداره.هایپر خطری نیست؟ من حقیقتش میترسم برم سمتش البته اینجا جاش نیست نباید بپرسم![]()
خطر که داره ماکان. وقتی لایه های امنیتی رو با VBS غیرفعال میکنی، باید حتما اتصال به اینترنت رو قطع کنی. بازیت هم که تموم شد باز از طریق VBS گزینه Revert Change رو بزنی تا بتونی بدون خطر به نت وصل بشی.نه هیچ خطری نداره.
اصلا کار خاصی نمیکنه که بخواد خطر داشته باشه.
صدمه زدن هایپروارز به PC از این افسانه های تو سطح اینترنت یا اشتباهات مصطلحه که یکبار مطرح میشن و تا Nسال بعد دهن به دهن میچرخه و نمیشه حذفشون کرد.
خب آره ، آنتی ویروس و سرویسهای امنیتی و... خاموش میشه ، بهتره که حداقل تو این حالت به وبسایتهای ناشناخته کمتر سر بزنیم.خطر که داره ماکان. وقتی لایه های امنیتی رو با VBS غیرفعال میکنی، باید حتما اتصال به اینترنت رو قطع کنی. بازیت هم که تموم شد باز از طریق VBS گزینه Revert Change رو بزنی تا بتونی بدون خطر به نت وصل بشی.
من خودم همیشه اینکارو میکنم و تا الان مشکلی نداشتم.
چرا خیلیم خطریه عملا کل سیستم باز می ذاره برای هر گونه کاریهایپر خطری نیست؟ من حقیقتش میترسم برم سمتش البته اینجا جاش نیست نباید بپرسم![]()