Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

این ubisoft connect چه چیزایی رو رایگان میده؟
اول از همه بگم که یه Outfit رایگان به اسم Nomad's Bronze Ensemble الان توی Store بازی هست که نمی دونم تا کی هست پس پیشنهاد می کنم هر چه سریع بگیرید (در کنار تپانچه و یه میمون با مزه) ، توی بخش Project ها ، الان سه تا پروژه داریم که دو تاش رو میشه هم توی Shadows و هم تو Black Flag پیشروی کرد و لباس های Naoe و Yasuke و کشتی و میمون و آیتم های دیگه می تونید ازش دریافت کنید که توی Black Flag قابل استفاده ـست ، سومین پروژه اما فقط توی Black Flag می تونید پیشروی کنید داخلش که آیتم هاش هم فقط متعلق به Black Flag هستن. در ضمن برای اینکه بتونید توی Black Flag پروژه ها رو تکمیل کنید اول مطمئن شید پروژه درست رو انتخاب و فعال کردید و سپس Anomaly ها رو تکمیل کنید ، برای اینکه Anomaly ها فعال بشن باید تا اولین ماموریت سکانس 4 پیش برید و بعد از اون به Anomaly ها دسترسی دارید :x:x:x

این ubisoft connect چه چیزایی رو رایگان میده؟
ببین تا جایی که میدونم تقریبا خیلی کم حتی الان رفتم reddit رو هم زیر و رو کردم ظاهرا rewardها مثل تایتل قبلی خیلی محدودتر در قالب همون هاب Animus و Store هست.
ولی خود Ubisoft Connect رو هم الان چک کردم به نظر 4 تا reward در قالب اشتراک پلاس داره که ایناست:

Dying Sun Sails (اسکین برای کشتی Jackdaw)
Gilded Corsair Crew Attire (اسکین طلایی رنگ برای crew داخل کشتی)
Reales (ظاهرا سکه اضافه هست)
Supplies (یه سری چیزا مثل چوب و اینا برای آپگرید و تعمیر کشتی)

• Like
Reactions: aha2012
خوب کنترل خاص و سفارشی که در حال حاضر یه دونه ازش تولید شده به برنده خوش شانس قرعه کشی Ubisoft تعلق میگیره :-bd:-bd:-bd :

65165615-768x960.jpg

شرایط ـش ، Follow کردن Assassin’s Creed France و Ubisoft France ، لایک پست مربوط به این قرعه کشی و تگ کردن یه دوست زیر این پست ، 16 جولای برنده معرفی میشه (امیدوارم که به صورت عمومی هم با تعداد بالا عرضه بشه چون واقعا زیباست و کار Kogei Shop هست!)

گرافیک بازی یکی از عجیب ترین و بالاترین گرافیک هایی هست که دیدم. جزییات و بافت ها به قدی یا کیفیت هستن که اصلا باورم نمیشه!

دوستانی که روی پی سی بازی میکنید، تنظیمات DLSS فعلا مشکل داره و کیفیت بازی رو کاهش میده ولی راهی هست برای درست کردنش.
تنظیمات روی برای 4k Performance به صورت زیر انجام بدین.
مدل DLSS رو بزارید Custom .
توی اپ انویدیا هم بزارید Preset M

1783641704652.jpeg

• Like
Reactions: Imaginative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or