Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

این منتقد که شیلنگ رو گرفته بود روی شدوز حسابی از بلک فلگ ریمیک تعریف کرده و به شدت پیشنهادش میده
البته شدوز رو رو رالف (شخص اصلی پشت Skill Up ) نقد کرده بود اینو آستین.

به نظرم نمرات مناسبی گرفته. یعنی ته AC BF همینه :D. همیشه متعجب میشم از کسایی که از بلگ فلگ به عنوان بهترین AC یاد میکنن وقتی که شاهکاری به نام Brotherhood هست :D

محتویات نسخه فیزیکی Launch Edition ظاهرا به جز artbook یه مپ هم مثل قدیم داره :دی شدیدا ارزشمنده

View attachment 412957
یه تو دهنی بزرگ به سونی که میگه دوران دیسک بازیا به سر رسیده! کاری به مملکت روی هوای خودمون ندارم که قیمت دیسک پول ارث پدری فروشندس ولی بازیای دیجیتالی کجا همچین کلاس و خفن بودن و جذابیتی رو خواهند داشت واقعا!

البته شدوز رو رو رالف (شخص اصلی پشت Skill Up ) نقد کرده بود اینو آستین.

به نظرم نمرات مناسبی گرفته. یعنی ته AC BF همینه :D. همیشه متعجب میشم از کسایی که از بلگ فلگ به عنوان بهترین AC یاد میکنن وقتی که شاهکاری به نام Brotherhood هست :D
شاید بهترین AC نباشه ولی بهترین بازی دزد دریایی ساخته شدس. من شخصا AC2 رو بهتر از BHمیدونم ولی از ریمیک BH هم استقبال میکنم

ظاهرا به نحو نسبتا جذابی modern day رو به صورت یک سری "what if" در قالب Animus Rifts با کلی رفرنس از گیم‌ها/کارکترهای قبلی و همین‌طور دو تا کارکتر Ego و Eagle گنجوندن و ضمنا یه باس فایت نسبتا خوب :دی
در مجموع حدود یکم بیشتر از یک ساعت محتوای کاملا جدید مربوط به این موضوع رو داریم و با اختلاف غنی‌تر از modern day نسخه اوریجینال.

ظاهرا به نحو نسبتا جذابی modern day رو به صورت یک سری "what if" در قالب Animus Rifts با کلی رفرنس از گیم‌ها/کارکترهای قبلی و همین‌طور دو تا کارکتر Ego و Eagle گنجوندن و ضمنا یه باس فایت نسبتا خوب :دی
در مجموع حدود یکم بیشتر از یک ساعت محتوای کاملا جدید مربوط به این موضوع رو داریم و با اختلاف غنی‌تر از modern day نسخه اوریجینال.
اتفاقا توی همین Animus Rift های Shadows هم داستان Isu هارو بسط داد تا حدی و هم یه جورایی یه پیش درآمدی هم برای تفصیل داستان اصلی پشت Assassin ها هم شروع کرد :-bd:-bd:-bd

از بچه‌ها اشاره کردن که ظاهرا با تغییر لوکیشن کنسول (نه اکانت) به New Zealand میشه جلوتر گیم‌های پریلود شده رو تجربه کرد با توجه به زودتر آنلاک شدن طبق منطقه زمانی، و تایید میشه خود من هم الان موفق شدم که وارد گیم بشم :دی
طی نیم ساعت ـی که تجربه کردم روی XBOX از Quick Resume به خوبی ساپورت می‌کنه، گیم روی Expansion Card سیگیت نصب شده و لودینگ‌ها نسبت به نسخه اوریجینال به مراتب سریع‌تر هست، سیستم پارکور هم از هر لحاظ بعد تغییرات این چند سال perfect شده.
با توجه به اینکه گیم عملا بر پایه انجین و assetهای جدید Shadows توسعه پیدا کرده، تغییراتی که تا این لحظه دیدم تغییر رنگ Animus به سبز در منو و همچنین لوگوی Ubisoft و Anvil در همون ابتدا بوده و در مجموع به جزئیات جدید توجه شده.
یه تعداد اسکرین‌شات از منو و ترکیب رنگ مربوط به Resynced هم گرفتم که با درنظرگیری احتمال ادامه پیدا کردن همین Animus برای تایتل‌های آینده، داخل این پست صرفا با هدف ثبت شدن در تاپیک قرار میدم.
یه سری outfit جدید هم برای اولین بار داخل store گیم دیدم که توی spoiler قرار میدم برای بچه‌هایی که به هر شکل نخواستن جلوتر باز بشه براشون.

BC | #screenshots | MR.1199

حقیقتا زیباست... این 3 تا از 30 دقیقه ابتدایی تجربه خودم دراومد و دیگه بریم متمرکز برای تجربه خود گیم چون واقعا بیشتر از این نیاز به توصیف نداره. اسکرین‌شات‌هاتون رو بذارین بچه‌ها

01.jpg
02.jpg
03.jpg

BC | #screenshots | MR.1199

اعصاب خودتونو با اخبار بهم نریزین هیچی نمیشه. از ریمیک لذت ببرین :x
یکی دو ساعتی بازی کردم. AC کلا فرنچایز مورد علاقمه آخرینبار هم پارسال بود که فک کنم یه دور دیگه روی Xbox نشستم بلک فلگ رو بازی کردم. ریمیک به معنای واقعی کلمه فوق العادس و علی رغم اینکه تا حالا چندبار تموم کردم این نسخه رو اما صبح که نشستم پاش دقیقا حس و حال بار اول رو داشتم و به همون اندازه داشتم از گیم پلی و گرافیک و دیدن ادوارد و ... ذوق میکردم. انصافا هم عجب گرافیک تر و تمیزی داره و چقدر شهر هاوانا و دریای کارائیب رو دیدنی درآوردن. محیط زیر آب یکی از خوشگلترینایی که تا حالا دیدم و گرافیک کلی بازی به لطف موتور بهبود یافته‌ای که توی شدوز استفاده کرده بودن هر بیننده ای رو مبهوت میکنه!
سیستم پارکور و مبارزات هم خیلی جذاب هستن و با اینکه طرفدار نسخه های rpg هستم اما یه سر و گردن از اونا هیجان انگیزتر دراومده. بهترین نکته بازی هم حذف شدن دوران مدرن هست که یکراست میریم سراغ ادوارد و راحت شدیم از اون گیم پلی مسخره.
خلاصه که بریم چند ده ساعتی غرق بلک فلگ شیم. دم یوبیسافت بابت همچین ریمیک محشری گرم واقعا!

• Like
Reactions: ashe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or