Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

خب دوباره یه بازی نزدیک ریلیزش شد و به لحظات ملکوتی نته ملی نزدیک میشویم !!!

———————————————————
IMG_1952.jpeg
🔳نقدها و نمرات بازی Assassin's Creed Black Flag Resynced منتشر شد

▫️ Metacritic: 86 (40 Reviews)
▪️ Opencritic: 88 (53 Reviews)

آخرین ویرایش:
خب دوباره یه بازی نزدیک ریلیزش شد و به لحظات ملکوتی نته ملی نزدیک میشویم !!!

———————————————————
View attachment 412917
🔳نقدها و نمرات بازی Assassin's Creed Black Flag Resynced منتشر شد

▫️ Metacritic: 86 (40 Reviews)
▪️ Opencritic: 88 (53 Reviews)
نمراتش فوق العادس! فقط محض اطلاع اینکه نسخه اصلی بلک فلگ روی PS3 با ۳۶تا نقد ۸۸ شده بود و روی ۳۶۰ با ۳۵تا نقد ۸۶!
فعلا ریمیک با ۴۸تا نقد (نسبت به پست دوستمون نقدای بیشتری اومده) ۸۶ گرفته که ینی کار یوبیسافت فوق العاده بوده.

یسری از نقدا به باگ و اینا اشاره کردن که کدوم بازی اساسین اینارو نداره :D ولی گفتن که گیم بریکینگ نیستن و پلیر مجبور به ریلود سیو نمیشه.
امیدوارم زودتر با آپدیت حل بشن.
دیدم که یکی از نقدا اشاره کرده درباره کامبت و گفته با وجود نواقصش ولی بهترین ورژن غیرrpgیه که یوبیسافت میتونه بسازه! گرافیکم همه کف و خون قاطی کردن و یه چیز خفنی توصیفش کردن.

🔸تحلیل 9/10 - IGN
بازی Assassin’s Creed Black Flag Resynced، خیلی فراتر از همون بازی ـه که توی خاطرتون مونده. این نسخه اومده تا یکی از بهترین شاهکارهای این مجموعه رو برداره و تمام ـو کمال با استانداردهای روز دنیا هم ـتراز کنه.

🔸تحلیل 8/10 - VGC
بازی Assassin's Creed Black Flag Resynced یه بازسازی معرکه ـست از عنوانی که شاید اصلا نیازی به بازسازی نداشت. بین کل بازیهای این سری، بلک فلگ خیلی بهتر از بقیه، گذر زمان رو تاب اورده، ولی خب، این موضوع چیزی از لذت ناب دوباره برگشتن بهش کم نمیکنه. شخصیتها، محیط و حال ـو هوای بازی هنوزم تو کل این مجموعه لنگه ندارن و محتوای جدیدش هم قشنگ به تن بازی میشینه.

🔸تحلیل 8.2/10 - Game Informer
برای من، بخش بزرگی از لذت و هیجان Assassin's Creed تو اینه که پا به یه عصر تازه‌ از تاریخ بذارم و اون نبرد دیرینه و همیشگی ـه این سری رو، از دریچه‌ ی همون زمان و مکان دوباره لمس کنم. برگشتن به این آب‌ ـو خاک ـه آشنا، شاید اون حس بکر بودن رو برام نداشته باشه، اما قطعا میتونه همون شور ـو حال رو به جون پلیرای تازه نفسی بندازه که یه دهه پیش، شانس تجربه ـش رو نداشتن.
با این حال، حتی بدون اون حس تازگی هم، Black Flag Resynced یه بازسازی خیره کننده‌ ـست. اثری که سطح توقعات رو حسابی بالا برده و نشون میده چطور میشه سراغ یه بازی اکشن قدیمی رفت و دوباره با صلابت و امروزی، برش گردوند به میدون. با اینکه ترجیح میدم بادبانهام رو به سمت افق های تازه بکشم، اما از زدن دوباره به دل این سفر هم حسابی کیف میکنم، سفری که بهم یادآوری میکنه چرا از همون اول، اینطور شیفته ـو دل باخته ی این مجموعه شدم.

🔸تحلیل 7/10 - Gamespot
حسی که به Resynced دارم، دقیقا همون حسیه که به Mass Effect Legendary Edition داشتم. Resynced پاشو از یه ریمستر معمولی فراتر میذاره و محتوای بلک فلگ رو جوری دستکاری میکنه که تجربه ی بازی بهتر بشه (دقیقا همون چیزی که از یه ریمیک انتظار داری). اما ایراد این دست بردن ها اینه که باعث میشه مشکلات حل نشده‌ ی بازی بیشتر به چشم بیان، یا بدتر از اون، یه سری مشکل جدید خلق میکنه که توی بازی اصلی اصلا وجود نداشتن!
در واقع Resynced فقط یه نیم‌ قدم با یه شاهکار بی نقص فاصله داره. اگه تجربه ـش کنی، تازه متوجه نقاط قوت بلک فلگ میشی و میفهمی چرا نسخه ی اصلی تا سالها، پادشاه بلامنازع بازیهای دزد دریایی بود. اما از طرفی، با ریمیکی طرفی که حتی نمیتونه تاج ـو تخت رو از همون بازی ای که داره بازسازیش میکنه، پس بگیره!

🔻نقاط قوت:
✅ جهان باز زیبا و سرزنده ی هند غربی، هنوزم واسه دریانوردی و غارتگری به شدت حال میده.
✅ شخصیتهای فرعی و موندگار بازی بیشتر به چشم میان و خط داستانیه پخته تری دارن.
✅ دیگه خبری از اون همه‌ ماموریتهای رو اعصابه تعقیب کردن نیست.
✅ سرودهای دریایی جدید!

🔻نقاط ضعف:
⛔️ بخش جذاب داستانی زمان حال حذف شده و جاش رو به یه روایت علمی تخیلی و گیج کننده علیه یه هوش مصنوعی سلطه گر داده.
⛔️ ساختار ماموریتها و محیطهای خشکی، جوری طراحی نشدن که بشه از مکانیک های جدید مخفی کاری و قاطی شدن بین جمعیت نهایت استفاده رو برد.
⛔️ این ریمیک یه سری مشکل جدید ساخته که توی بلک فلگ اصلی اصلا وجود نداشتن!

من فکر میکنم این Resynced حاصل کار یه گروه کوچیک تو یوبیسافت بوده که هنوز عاشق کارشون و اساسینز کریدهای کلاسیک هستن. در راستای اهداف تجاری نسخه های اصلی نبوده. کیفیت میباره از این بازی که به گروه خونی یوبیسافت جدید نمیخوره.

نمیدونم هوش مصنوعی دشمنا رو چرا درست نمیکنن .
از Assassin's Creed 1 هوش مصنوعیشون همین بوده . دشمنا فقط جثه ، زبان و لباسشون عوض میشه :| .
خیلی بده تو سال 2026 هنوزم با کاور گرفتن و سوت زدن میتونی منطقه رو پاکسازی کنه
لطفا Full price نخرید بازیو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or