:
نسخه رولیشن و اون قسمتی که توی بازار استانبول هست واقعا دیدنی میشه!تصور کنید نسخه های قبل از بلک فلگ با همین گرافیک ریمیک بشن! چه هیولایی بشن اونا![]()
خدایی دمشون گرم. امیدوارم همین باعث بشه برسن به اینکه پلیرا چی ازشون میخوان و دوباره نزنن جاده خاکی.
آخه خدایی نشد چه اصراری داری
بعد اون یوبیسافت دویست تا بازی کنسل کرد کلا رود مپ کمپانی عوض شدآخه خدایی نشد چه اصراری داریهمه پلی دادن گیم رو رفت اون حواشی قبل عرضه هم یه مدت بعد خوابید کلا
حالا اینا مهم نیست دیگه تموم شد رفت. مهم اینه از این به بعد سر موفقیت ریمیک ببینیم چی کار قراره کننبعد اون یوبیسافت دویست تا بازی کنسل کرد کلا رود مپ کمپانی عوض شدریزش مخاطبش سر شدوز کاملا فکته
![]()
خدایی دمشون گرم. امیدوارم همین باعث بشه برسن به اینکه پلیرا چی ازشون میخوان و دوباره نزنن جاده خاکی.
آخه خدایی نشد چه اصراری داریهمه پلی دادن گیم رو رفت اون حواشی قبل عرضه هم یه مدت بعد خوابید کلا
بعد اون یوبیسافت دویست تا بازی کنسل کرد کلا رود مپ کمپانی عوض شدریزش مخاطبش سر شدوز کاملا فکته
![]()
بایکوت که نشد ولی فروشی که انتظار داشتن رو نکرد. روز لانچ روی استیم، حدود 50 هزار پلیر آنلاین داشت و این یعنی حدود 200 تا 300 هزار نسخه فروش روز لانچ که رقم خوبیه. ولی فکر میکنم انتظارات بیشتری داشتتن در کل.حالا اینا مهم نیست دیگه تموم شد رفت. مهم اینه از این به بعد سر موفقیت ریمیک ببینیم چی کار قراره کنن![]()
نه واقعا ربطی به سبکش نداشت، اتفاقا هم اوریجینز هم آدیسی هم والهالا فروششون فوق العاده بود. مخصوصا والهالا که رکوردای فروش سری رو کلا جا به جا کرد.بایکوت که نشد ولی فروشی که انتظار داشتن رو نکرد. روز لانچ روی استیم، حدود 50 هزار پلیر آنلاین داشت و این یعنی حدود 200 تا 300 هزار نسخه فروش روز لانچ که رقم خوبیه. ولی فکر میکنم انتظارات بیشتری داشتتن در کل.
اساسین هرچی باشه میفروشه. ولی ملت اندازه ای که تشنه نسخه های کلاسیک هستن، دنبال نسخه آر پی جی نیستن.
فکر میکنم اگه این نسخه فروش چن برابر از شدوز داشته باشه برن سراغ اساسین های کلاسیک رو ریمیک کنن و بعدشم برن توی همین مسیر اساسین ساختن
البته فایل ها Denuvo دارن فک کنم چون اگه نداشتن راحت کـرک میشدن اما با روش بایپس Hyper کـرک شدنمثل اینکه فایلهای بدون DRM بازی لیک شدن.
نسخه استیم هم نیست و مستقیما از یوبیسافت لیک شده.
احتمالا لینکهاش هم الان وجود دارن.
درسته.البته فایل ها Denuvo دارن فک کنم چون اگه نداشتن راحت کـرک میشدن اما با روش بایپس Hyper کـرک شدن