Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

من دیدم این ویدیوی انتقادی به این نسخه رو حس ـی که داشتم چون بدون هیچ پیش زمینه ذهنی ای دیدم این بود که خوب این شخص یه سری نظرات داره و داره اونارو بیان میکنه ، کاملا هم حس بیان نظرش دلی ـه ، نمیاد فکت صادر کنه و توی حلقوم بیننده کنه ، حداقل این چیزی بود که من حس کردم واسه همین نمی تونم بهش بگم هیتر یا همچین چیزی ، بیشتر می تونم بگم همون نوستالژی بازی ـه ؛ جدا از اینا از انتقاداتی که کرد اون انیمیشن راه رفتن و دویدن تو آب بود که من واقعا قبول داشتم و حذف شدن یه سری قابلیت هایی مثل نتونستن مبارزه با هر آیتمی که قبلا می تونستی و الان نمیشه رو هم تا حدودی می پذیرم ، حذف این بخش Cheat ها هم منطقی نیست. بقیه تغییرات به نظر من لازم بودن چون بالاخره یه استدیو داره هزینه می کنه برای Asset ها و هر دارایی که داره و حق داره از اونا استفاده کنه و خوب نمیشه گفت مجبور هست برای هر بازی بیاد کلی نیرو و انرژی و هزینه مصرف کنه ، اگر انتظار بر این باشه 10 سال یه بار باید اگه بتونه بازی بده بیرون که خوب ذاتا امکان پذیر نیست ، حتی سری GTA رو هم اگه در نظر داشته باشم ، این وقفه 13 ساله رو اگر اون Milking از GTA Online نبود ، عمرا اگه سهامدارای Take Two اجازه میدادن و خوب اگر اون زور پشتشون بود و بازی ها سریع تر منتشر میشدن نتیجش می شد استفاده از Asset های قبلی مثل GTA 3 و Vice City و حتی دو تا اسپین آف ـش Stories ، چیزی که به نظرم مهمه استفاده درست و به جا از دارایی هاست و اگر جای خالی چیزی حس میشه باید اون رو درست پر کرد و نه بی سلیقه و مهم تر از اون این استفاده مشترک یه جورایی باعث ایجاد یک محیط مشترک و همراستا هم میشه بین عناوین هم نسل خودش مثل اینکه بازی Unity رو نمیشه با Rogue هم نسل بدونیم با اینکه اگه درست یادم باشه تو یه روز منتشر شدن ، یا حتی Mirage رو هم نمیشه با Valhalla هم نسل دونست ، البته این دلیل نمیشه که یکی از Rogue یا Mirage خوشش نیاد اما اونی که خوشش میاد هم میتونه حس کنه بازی یه چیزی کم داره ؛ بگذریم از اینا ولی انصافا این والپیپر Master Assassin عجب چیزیه :x:x:x :

AC.jpg

• Like
Reactions: AM!R and mobile1199
بازی نیومده داره رکورد میزنه و درآمد کسب میکنه:
View attachment 412805

واقعا حلالشون باشه.
خدایی دمشون گرم. امیدوارم همین باعث بشه برسن به اینکه پلیرا چی ازشون میخوان و دوباره نزنن جاده خاکی.

۵.۵ برابر از ac shadows بیشتر پیش‌فروش کرده 🤯
ولی جناب @m.d.makan فرمودن shadows بایکوت نشد 🤣
آخه خدایی نشد چه اصراری داری :دی همه پلی دادن گیم رو رفت اون حواشی قبل عرضه هم یه مدت بعد خوابید کلا

بعد اون یوبیسافت دویست تا بازی کنسل کرد کلا رود مپ کمپانی عوض شد :D ریزش مخاطبش سر شدوز کاملا فکته :D
حالا اینا مهم نیست دیگه تموم شد رفت. مهم اینه از این به بعد سر موفقیت ریمیک ببینیم چی کار قراره کنن :دی

• Like
Reactions: MyJinx and He!n3ger
خدایی دمشون گرم. امیدوارم همین باعث بشه برسن به اینکه پلیرا چی ازشون میخوان و دوباره نزنن جاده خاکی.

آخه خدایی نشد چه اصراری داری :دی همه پلی دادن گیم رو رفت اون حواشی قبل عرضه هم یه مدت بعد خوابید کلا
بعد اون یوبیسافت دویست تا بازی کنسل کرد کلا رود مپ کمپانی عوض شد :D ریزش مخاطبش سر شدوز کاملا فکته :D
حالا اینا مهم نیست دیگه تموم شد رفت. مهم اینه از این به بعد سر موفقیت ریمیک ببینیم چی کار قراره کنن :دی
بایکوت که نشد ولی فروشی که انتظار داشتن رو نکرد. روز لانچ روی استیم، حدود 50 هزار پلیر آنلاین داشت و این یعنی حدود 200 تا 300 هزار نسخه فروش روز لانچ که رقم خوبیه. ولی فکر میکنم انتظارات بیشتری داشتتن در کل.
اساسین هرچی باشه میفروشه. ولی ملت اندازه ای که تشنه نسخه های کلاسیک هستن، دنبال نسخه آر پی جی نیستن.
فکر میکنم اگه این نسخه فروش چن برابر از شدوز داشته باشه برن سراغ اساسین های کلاسیک رو ریمیک کنن و بعدشم برن توی همین مسیر اساسین ساختن

بایکوت که نشد ولی فروشی که انتظار داشتن رو نکرد. روز لانچ روی استیم، حدود 50 هزار پلیر آنلاین داشت و این یعنی حدود 200 تا 300 هزار نسخه فروش روز لانچ که رقم خوبیه. ولی فکر میکنم انتظارات بیشتری داشتتن در کل.
اساسین هرچی باشه میفروشه. ولی ملت اندازه ای که تشنه نسخه های کلاسیک هستن، دنبال نسخه آر پی جی نیستن.
فکر میکنم اگه این نسخه فروش چن برابر از شدوز داشته باشه برن سراغ اساسین های کلاسیک رو ریمیک کنن و بعدشم برن توی همین مسیر اساسین ساختن
نه واقعا ربطی به سبکش نداشت، اتفاقا هم اوریجینز هم آدیسی هم والهالا فروششون فوق العاده بود. مخصوصا والهالا که رکوردای فروش سری رو کلا جا به جا کرد.
نمیگم شدوز فروشش نابود شد ولی با اون بودجه و تبلیغاتی که داشت و فکر کنم بیشترین زمانی هم بود که صرف یه نسخه کردن فروشش اصلا جالب نبوده. در کل ولی حاشیه ها تاثیرشونو میذارن همیشه. همونجور که رو فروش پارت دو لست و دراگون ایج و بازی های اینچنینی گذاشتن. ازونطرفم به صورت معکوس هم میتونن تاثیر بذارن مثل هاگوارتز لگسی و استلار بلید.

چند برابر که فکر نکنم بفروشه به هر حال یه نسخه ریمیکه که فول پرایس هم داره فروخته میشه. ولی اگه در حد همون شدوز هم بفروشه فکر میکنم موفقیت خیلی بزرگی باشه.

• Like
Reactions: Sobhan_23
مثل اینکه فایلهای بدون DRM بازی لیک شدن.
نسخه استیم هم نیست و مستقیما از یوبیسافت لیک شده.

احتمالا لینکهاش هم الان وجود دارن.
البته فایل ها Denuvo دارن فک کنم چون اگه نداشتن راحت کـرک میشدن اما با روش بایپس Hyper کـرک شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or