حالا انتقادهاتون به غرض ورزی های طرف درسته ، من دومین ویدئو بود ازش میدیدم ،یوتیوبر ایرانی باید یه محتوای زردی بسازه که بازدید بگیره بلاخره! عموما هم دری وری میسازن و به اسم محتوای حرفه ای و بی طرفانه به خورد مخاطب میدن! شما برو ویدیو افرادی که بازی رو پلی دادن ببین و مواردی که اشاره میکنن رو دقت کن اصلا لذت میبری از شیوه ساخت ویدیو (حتی انتقادهاشون به ریمیک ) و زحمتی که برای این ریمیک یوبیسافت کشیده.
یک دقیقه محتوای مفید توی این ویدیو نبود بعد دوستمون اومده میگه بی طرفانه بشینید تماشاش کنید! همون ۲ ۳ مورد اولش به حدی احمقانه و مضحک بود که نیازی نیست کامل کسی ببینه و ترغیب بشه به خریدن ریمیک و دایورت امثال این محتواسازها.
ویدیو رو بی طرفانه دیدم. متاسفانه طرف خیلی بی سواد تر از اونیه که بخواد درمورد بازی نظر فنی بده.ریمیک یا New audience سازی؟
من کاری به این کاناله ندارم ولی بی طرف این ویدئو رو ببینید بد نیست.
میگن بعد حدود 65 ساعت پلات میشهمنم خیلی وقت بود بازی را پیش خرید کرده بودم ولی فعلا خیلی سرم با crimson desert گرمه لعنتی هرچی بازیش میکنی تموم نمیشه ولی فعلا باید اونو بیخیال شم بشینم پای این .
از وقتی cd را شروع کردم تا الان ۳ ۴ بار وقفه دادم یکسری بازی دیگه را رفتم .امیدوارم تو ۵۰ ۶۰ ساعت کار پلاتش بیشتر طول نکشه برگردم سر crimson desert![]()
حالا من خودم شخصا این نسخه رو همیشه (قبلا هم گفتم) چون تا 2-3 تا ماموریت بیشتر جلوتر نرفتم ، یه برتری دارم که عملا بازی برام یه بازی جدیده ولی واقعا یک و سه گانه اتزیو رو اینجوری تصور می کنم فوق العاده ـستتصور کنید نسخه های قبل از بلک فلگ با همین گرافیک ریمیک بشن! چه هیولایی بشن اونا![]()

(راستی دوستانی که Shadows هم دارن تو Project های آخر Shadows حتما آیتم های Black Flag رو آنلاک کنید)عالیه هنوز راهنمای powerpyx را ندیدم ولی لیست تروفی ها را دیدم سخت نبود حداقل تروفی درجه سختی نداشت
وایبی که از این عکس گرفتم کاملا منو برد به یکی بهترین AC ها از نظرم یعنی Unity و Arno دوست داشتنی

آره واقعا خیلی بعیده تروفی missable هم داشته باشه و اگر اشتباه نکنم Shadows هم صرفا سر مود Guided Exploration برای یه تروفی/اچیومنت یه ذره داستان داشت که اونم قابل حل بود.عالیه هنوز راهنمای powerpyx را ندیدم ولی لیست تروفی ها را دیدم سخت نبود حداقل تروفی درجه سختی نداشت
شما رو با این اسکرینشات تنها میذارموایبی که از این عکس گرفتم کاملا منو برد به یکی بهترین AC ها از نظرم یعنی Unity و Arno دوست داشتنی![]()
چرا انقدر گرافیک بازی خوبه ، حتی به نسبت Shadows کاملا یه پیشرفته (بیشترین چیزی که آدم به چشم میبینه رنگ بندی و پالت فوق العاده ای هست که استفاده کردن) ، یه هاوانای دوست داشتنی!آره واقعا خیلی بعیده تروفی missable هم داشته باشه و اگر اشتباه نکنم Shadows هم صرفا سر مود Guided Exploration برای یه تروفی/اچیومنت یه ذره داستان داشت که اونم قابل حل بود.
شما رو با این اسکرینشات تنها میذارم
View attachment 412763

من ـی که کل بازی رو بدون Guided Exploration رفتم :آره واقعا خیلی بعیده تروفی missable هم داشته باشه و اگر اشتباه نکنم Shadows هم صرفا سر مود Guided Exploration برای یه تروفی/اچیومنت یه ذره داستان داشت که اونم قابل حل بود.

چه ویدئو مسخره ایریمیک یا New audience سازی؟
من کاری به این کاناله ندارم ولی بی طرف این ویدئو رو ببینید بد نیست.