Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

یوتیوبر ایرانی باید یه محتوای زردی بسازه که بازدید بگیره بلاخره! عموما هم دری وری میسازن و به اسم محتوای حرفه ای و بی طرفانه به خورد مخاطب میدن! شما برو ویدیو افرادی که بازی رو پلی دادن ببین و مواردی که اشاره میکنن رو دقت کن اصلا لذت میبری از شیوه ساخت ویدیو (حتی انتقادهاشون به ریمیک ) و زحمتی که برای این ریمیک یوبیسافت کشیده.
یک دقیقه محتوای مفید توی این ویدیو نبود بعد دوستمون اومده میگه بی طرفانه بشینید تماشاش کنید! همون ۲ ۳ مورد اولش به حدی احمقانه و مضحک بود که نیازی نیست کامل کسی ببینه و ترغیب بشه به خریدن ریمیک و دایورت امثال این محتواسازها.
حالا انتقادهاتون به غرض ورزی های طرف درسته ، من دومین ویدئو بود ازش میدیدم ،
پیش زمینه ای ازش نداشتم ولی بنظرم یکی اگه بخواد ویو بگیره نمیاد شلنگ بگیره روی یه عنوانی که محبوبه و اکثریت خوششون میاد ، راه های بهتری واسه ویو گرفتن هست ، میتونه همش تعریف و تمجید کنه مث بقیه که هرچی بذاری جلوشون به‌به و چه‌چه میکنن ، کد بازی هم میگیرن :دی

• Like
Reactions: mobile1199
ریمیک یا New audience سازی؟
من کاری به این کاناله ندارم ولی بی طرف این ویدئو رو ببینید بد نیست.
ویدیو رو بی طرفانه دیدم. متاسفانه طرف خیلی بی سواد تر از اونیه که بخواد درمورد بازی نظر فنی بده.

منم خیلی وقت بود بازی را پیش خرید کرده بودم ولی فعلا خیلی سرم با crimson desert گرمه لعنتی هرچی بازیش میکنی تموم نمیشه ولی فعلا باید اونو بیخیال شم بشینم پای این .
از وقتی cd را شروع کردم تا الان ۳ ۴ بار وقفه دادم یکسری بازی دیگه را رفتم .امیدوارم تو ۵۰ ۶۰ ساعت کار پلاتش بیشتر طول نکشه برگردم سر crimson desert :D

منم خیلی وقت بود بازی را پیش خرید کرده بودم ولی فعلا خیلی سرم با crimson desert گرمه لعنتی هرچی بازیش میکنی تموم نمیشه ولی فعلا باید اونو بیخیال شم بشینم پای این .
از وقتی cd را شروع کردم تا الان ۳ ۴ بار وقفه دادم یکسری بازی دیگه را رفتم .امیدوارم تو ۵۰ ۶۰ ساعت کار پلاتش بیشتر طول نکشه برگردم سر crimson desert :D
میگن بعد حدود 65 ساعت پلات میشه :دی
HMi28SDXQAA0afX.jpg

تصور کنید نسخه های قبل از بلک فلگ با همین گرافیک ریمیک بشن! چه هیولایی بشن اونا :D
حالا من خودم شخصا این نسخه رو همیشه (قبلا هم گفتم) چون تا 2-3 تا ماموریت بیشتر جلوتر نرفتم ، یه برتری دارم که عملا بازی برام یه بازی جدیده ولی واقعا یک و سه گانه اتزیو رو اینجوری تصور می کنم فوق العاده ـست :x:x:x (راستی دوستانی که Shadows هم دارن تو Project های آخر Shadows حتما آیتم های Black Flag رو آنلاک کنید)

• Like
Reactions: MyJinx
  • Like
Reactions: mobile1199
تمام کسب درامد این کانال از کار کردن رو همچین اخبار و تیتر های زرد هست...
از خودش چیزی برای ارائه نداره...
همچین افرادی اتفاقا از همچین بحران هایی تغذیه می کنن... و برخلاف ادعاهاشون از اعماق قلب به این آشفتگی می نازند!!
دنیای بدون ووک و dei و هزار گند دیگه... هیچ پولی براشون نداره!!!

یک مبارز واقعی تهش با یک پست یا یکی دو دقیقه صحبت در هر ماه با تشویق به بایکوت یک محصول می تونه فعالیت درستی داشته باشه!!! هیچ مبارز واقعی کسب درامدش رو بر اساس فعالیت در مورد دشمنش،برنامه ریزی نمی کنه!!!

عالیه هنوز راهنمای powerpyx را ندیدم ولی لیست تروفی ها را دیدم سخت نبود حداقل تروفی درجه سختی نداشت
آره واقعا خیلی بعیده تروفی missable هم داشته باشه و اگر اشتباه نکنم Shadows هم صرفا سر مود Guided Exploration برای یه تروفی/اچیومنت یه ذره داستان داشت که اونم قابل حل بود.

وایبی که از این عکس گرفتم کاملا منو برد به یکی بهترین AC ها از نظرم یعنی Unity و Arno دوست داشتنی :x:x:x
شما رو با این اسکرین‌شات تنها میذارم :D

HMkcUXTWsAASt5j.jpg

آره واقعا خیلی بعیده تروفی missable هم داشته باشه و اگر اشتباه نکنم Shadows هم صرفا سر مود Guided Exploration برای یه تروفی/اچیومنت یه ذره داستان داشت که اونم قابل حل بود.

شما رو با این اسکرین‌شات تنها میذارم :D

View attachment 412763
چرا انقدر گرافیک بازی خوبه ، حتی به نسبت Shadows کاملا یه پیشرفته (بیشترین چیزی که آدم به چشم میبینه رنگ بندی و پالت فوق العاده ای هست که استفاده کردن) ، یه هاوانای دوست داشتنی! :x :x :x

من ـی که کل بازی رو بدون Guided Exploration رفتم : :|~o)

123.jpg

آخرین ویرایش:
حالا انتقادهاتون به غرض ورزی های طرف درسته ، من دومین ویدئو بود ازش میدیدم ،
پیش زمینه ای ازش نداشتم ولی بنظرم یکی اگه بخواد ویو بگیره نمیاد شلنگ بگیره روی یه عنوانی که محبوبه و اکثریت خوششون میاد ، راه های بهتری واسه ویو گرفتن هست ، میتونه همش تعریف و تمجید کنه مث بقیه که هرچی بذاری جلوشون به‌به و چه‌چه میکنن ، کد بازی هم میگیرن :دی
اتفاقا بعضیا از همین روش هیت دادن به عناوین محبوب ویو میگیرن،شده فحش هم بخورن بخاطر ویو گرفتن اینکارو انجام میدن😁

• Smile
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or