Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

این ubisoft connect چه چیزایی رو رایگان میده؟
اول از همه بگم که یه Outfit رایگان به اسم Nomad's Bronze Ensemble الان توی Store بازی هست که نمی دونم تا کی هست پس پیشنهاد می کنم هر چه سریع بگیرید (در کنار تپانچه و یه میمون با مزه) ، توی بخش Project ها ، الان سه تا پروژه داریم که دو تاش رو میشه هم توی Shadows و هم تو Black Flag پیشروی کرد و لباس های Naoe و Yasuke و کشتی و میمون و آیتم های دیگه می تونید ازش دریافت کنید که توی Black Flag قابل استفاده ـست ، سومین پروژه اما فقط توی Black Flag می تونید پیشروی کنید داخلش که آیتم هاش هم فقط متعلق به Black Flag هستن. در ضمن برای اینکه بتونید توی Black Flag پروژه ها رو تکمیل کنید اول مطمئن شید پروژه درست رو انتخاب و فعال کردید و سپس Anomaly ها رو تکمیل کنید ، برای اینکه Anomaly ها فعال بشن باید تا اولین ماموریت سکانس 4 پیش برید و بعد از اون به Anomaly ها دسترسی دارید :x:x:x

این ubisoft connect چه چیزایی رو رایگان میده؟
ببین تا جایی که میدونم تقریبا خیلی کم حتی الان رفتم reddit رو هم زیر و رو کردم ظاهرا rewardها مثل تایتل قبلی خیلی محدودتر در قالب همون هاب Animus و Store هست.
ولی خود Ubisoft Connect رو هم الان چک کردم به نظر 4 تا reward در قالب اشتراک پلاس داره که ایناست:

Dying Sun Sails (اسکین برای کشتی Jackdaw)
Gilded Corsair Crew Attire (اسکین طلایی رنگ برای crew داخل کشتی)
Reales (ظاهرا سکه اضافه هست)
Supplies (یه سری چیزا مثل چوب و اینا برای آپگرید و تعمیر کشتی)

• Like
Reactions: aha2012
خوب کنترل خاص و سفارشی که در حال حاضر یه دونه ازش تولید شده به برنده خوش شانس قرعه کشی Ubisoft تعلق میگیره :-bd:-bd:-bd :

65165615-768x960.jpg

شرایط ـش ، Follow کردن Assassin’s Creed France و Ubisoft France ، لایک پست مربوط به این قرعه کشی و تگ کردن یه دوست زیر این پست ، 16 جولای برنده معرفی میشه (امیدوارم که به صورت عمومی هم با تعداد بالا عرضه بشه چون واقعا زیباست و کار Kogei Shop هست!)

گرافیک بازی یکی از عجیب ترین و بالاترین گرافیک هایی هست که دیدم. جزییات و بافت ها به قدی یا کیفیت هستن که اصلا باورم نمیشه!

دوستانی که روی پی سی بازی میکنید، تنظیمات DLSS فعلا مشکل داره و کیفیت بازی رو کاهش میده ولی راهی هست برای درست کردنش.
تنظیمات روی برای 4k Performance به صورت زیر انجام بدین.
مدل DLSS رو بزارید Custom .
توی اپ انویدیا هم بزارید Preset M

1783641704652.jpeg

آقا با کمال احترام بدون هیچگونه ترولی، من در جایگاهی نیستم که به کسی دستور بدم میتونی کلا ایگنورم کنی ولی موقعی که عکسو آپلود میکنی یه گزینه هست میتونی بزنی بند انگشتی:
1783661005998.png

بشخصه همیشه عکسایی که میزاریو دوس دارم اما همینکه خیلی بزرگن یکم اذیت میکنه.
مثلا همین پستتو ببین خیلی شیک 40 درصد تاپیکو اسکرول باید کنی که به تهش برسی :دی
بی شوخی هروقت میبینم تاپیک دراز و پرعکسه دیگه نیازی نمیبینم چک کنم پست مال کیه :-" :دی

با موفقیت این ریمیک قطعا شرکت یوبیسافت یه بازنگری تو استراتژیش می کنه اولا که بنظرم 50 درصد اولویتش رو میزاره رو ریمیک های بقیه بازی ها و 50 درصد دیگه رو به بازی های جدید اختصاص میده با این تفاوت که شاید اون رویکرد قبلی که باعث افت بازی و شکستش از نظر مالی شده رو این بار دیگه بکار نگیرن . امیدوارم...

خب منم یه هفت ساعتی بازیش کردم تا الان همون چیزی بوده که انتظار داشتم گرافیکشم خیلی بالاست ولی خب یه مشکلی که هست من الان از سر crimson desert بلند شدم اومدم پای این بازی یه مقدار زیادی مبارزاتش برام تو ذوق میزنه چون cd واقعا یه هیولا بی شاخ و دم بود .
ولی گشت و گذار دریایی و مبارزات دریاییش واقعا لذت بخشه

آقا با کمال احترام بدون هیچگونه ترولی، من در جایگاهی نیستم که به کسی دستور بدم میتونی کلا ایگنورم کنی ولی موقعی که عکسو آپلود میکنی یه گزینه هست میتونی بزنی بند انگشتی:
View attachment 413116

بشخصه همیشه عکسایی که میزاریو دوس دارم اما همینکه خیلی بزرگن یکم اذیت میکنه.
مثلا همین پستتو ببین خیلی شیک 40 درصد تاپیکو اسکرول باید کنی که به تهش برسی :دی
بی شوخی هروقت میبینم تاپیک دراز و پرعکسه دیگه نیازی نمیبینم چک کنم پست مال کیه :-" :دی
نظره لطفته خوشحالم از عکسا لذت میبری ،ولی خدایی الان شما مثلا هر پلتفرمی رو باز کنی از اینستا تا x همه عکسا با حجم و کیفیت جلوت بازه :D
واسکرول کردن جز جدایی ناپذیره مخصوصا رو‌گوشی دقیقا با یدونه اسکرول رد میشه اما فکر میکنم اره رو pc و مرورگر اینطور باشه و خیلی طویل و‌طولانی میشه :D

به هر حال منم سعی میکنم اون حس خوب و‌ایب و لحظات نابو با شماها به اشتراک بزارم که نهایت لذت و حسه خوب رو از بازی بگیرید و تجربش کنید
بازی واقعا انقد از نظر بصری زیباس که نمیشه از خیلی لوکیشنا عبور کرد و به اشتراک نزاشت اینم خدمت شما دوست عزیز:
IMG_1978.jpeg
IMG_1979.jpeg IMG_1980.jpeg
IMG_1988.jpeg

آخرین ویرایش:
حالا یه unpopular opinion هم اینجا بگم که شاید خیلی ها موافق نباشن ،
گرافیک بازی دیگه تبدیل شده به یکی از مهم ترین فاکتور ها در کنار داستان و گیم پلی ، شاید یه دهه قبل اینطور نبود اما الان هست قشنگ اون حس رو تو بازی انتقال میده

حالا یه unpopular opinion هم اینجا بگم که شاید خیلی ها موافق نباشن ،
گرافیک بازی دیگه تبدیل شده به یکی از مهم ترین فاکتور ها در کنار داستان و گیم پلی ، شاید یه دهه قبل اینطور نبود اما الان هست قشنگ اون حس رو تو بازی انتقال میده
البته گرافیک به صورت کلی نه به نظر من. نورپردازی و سایه زنی های پیشرفته این تحول رو دارن ایجاد میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or