Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

پیرو صحبت های دوستان در مورد Hyper فقط یه مثال میزنم که دیگه دوستان براشون شفاف بشه ، تصور کنیم کامپیوتر شخصی شما ، اتومبیل شماست. حالا خود ماشین با ارزش ـه ، ممکن اموال با ارزشی هم داخل ـش باشه ؛ حالا فرض کنید وقتی سیستم های امنیتی کامپیوترتون فعاله مثل این میمونه که قفل فرمون ، پدال و سیستم اموبلایزر و دزدگیرتون آماده و فعاله ، خاموش کردن سیستم های امنیتی نظیر آنتی ویروس و Windows Defender مثل این میمونه که درسته درب های ماشین رو قفل کردید اما خوب قفل فرمون و اینا دیگه نزدید و اگر بیاید و تا حد نیاز متود Hyper پیش برید ، مثل این میمونه که نه تنها درب ماشین قفل نیست بلکه باز هم گذاشتید که یه کمی توی ماشین هوا بخوره! حالا کل این وضعیت رو تصور کنید ، آیا به خودی خود خطرناکه ؟! نه! بلکه وجود یه سارق در این وضعیت هست که خطرآفرین ـه ، پس اگر سارقی نباشه تفاوتی نمی کنه که چه تدابیر امنیتی ای رو در نظر داشته باشید اما اگر فرض رو بر این میگیریم که سارق ـی وجود دارد با هر تدبیر بیشتر ، کار اون رو سخت تر می کنیم.
بگذریم از این و این رو خواستم بگم که واقعا وقتی این نسخه رو که گرافیک بروز داره اما با همون طراحی شهر با اصالت ساخته شده تازه متوجه میشیم که معجون واقعی این سری چی بوده ، چیزی که سال هاست توی سری نابود شده (البته چیزای قشنگی هم اضافه شده تو این نسخه های جدید اما کاش اون DNA اصلی سری حفظ میشد!) و اون چیزی نیست جز طراحی جزء به جزء نقشه ، شهر ، بنادر ، سقف و پشت بام ها ، در و پنجره های باز و قابل ورود ، کانکتور ها و زیپ لاین ها ، درخت ها و شاخه ها ، فقط با یه هدف و اونم پارکور ، شما هر نقطه ای رو توی بازی ببینید متوجه میشید چندین و چند Prop اونجا فقط برای روان بودن و حس ماجراجویی بی نظیر پارکور جایگذاری شدن ، این یعنی ساختن یه Map فقط و فقط برای Assassin's Creed ، نه چیز دیگه :x:x:x

من دیشب بعد از فوتبال اجرا کردم ، یهو دیدم ساعت چهار ونیم صبحه.
واقعا چرا بعد از اینهمه سال یه بازی دزددریایی حتی در حد یا نزدیک به کیفیت بلک‌فلگ نداریم؟

تو یه تاپیک دیگه حمیدرضا
@Hamidreza
از موندگاری و کیفیت کارت 3080 گفت و از نحوه اجرای بلک فلگ یه ویدئو گذاشت.
اما الان میخوام بگم بازی چقدر روی 1080ti بهینست.
خیلی خوب و روون اجرا میشه ، به راحتی میشه با ترکیب اولترا و های حداقل 60 فریم و بیشتر گرفت.

یه آپسکیلر هم بزنی تنگش که دیگه عالی میشه.
واقعا اون RTX اجباری و ساخت بازی بر پایه اون نوع نورپردازی و... تو بازیهایی مثل Doom حتما بازی رو زیباتر میکنه ولی انصافا کمک زیادی به خود بازی یا فروشش نمیکنه.

امیدوارم UBi این روند اختیاری Rtx رو حداقل دو-سه سال دیگه ادامه بده.

ظاهراً دوستای که در حال تجربه این عنوان هستن همه PC گیمر هستن
کسی روی ps5 تجربه کرده که گرافیک در چه حدی هست ؟
همه مود های ps5 پرفکته .
این بازی حتی رو سری اس هم عجیب اجرا میشه ینی بیش از توان سری اس هست ! با اینکه 30 فریمه ولی واقعا عالیه
خلاصه که بهینه سازی عالی رو کنسولا داره

کپکام هم بعد از اون فاجعه مدیریتی که داشت با ساخت ریمیک نسخه دوم resident evil تونست خودش رو پیدا کنه و از اون باتلاقی که خودش درست کرده بود خارج بشه الان تبدیل شده به یکی از بهترین ناشر های جهان ، امیدوارم موفقیت ریمیک این نسخه اساسین هم جرقه ای باشه برای یوبیسافت تا بتونن به شکل کپکام به مسیر موفقیت برگردن

اخه خطری نداره :D کل تغییراتی که میدی سیستم ری استارت بشه همش برمیگرده، حالا یکی خیلی احتیاط بخواد بکنه سیستم رو افلاین میکنی کارتو میکنی باز انلاین میشی.
بدیهیه نباید هایپروایزر کنی بعد بری وبگردی، فقط موقع بازی باید انجام بدی.
خوب نکته ش اینجاست این کرکر معتبر شناخته شده دارای شناسنامه که نیست اگر بعد از گشاد کردن سوراخ تغییرات خاصی توی سیستم انجام داد که قابل برگشت نبود چی؟ یعنی نغییرات سوسکی فایل های سیستم یا حتی بوت فایل ها

اصلا گیریم خود هکر هم نکنه چه تضمینی هست کسایی که برای دانلود می ذارن منظورم سایت های خارجی می گم همچین کاری نخوان انجام بدن ما که اصلا نمی دونیم سایت های ایرانی از چه سورسی فایل ها رو می گیرن

من خودم به این کرک ها همان اوایل نگاهی انداختم حس خوبی ندارم تستشم کردم روی سیستم جداگانه اما چرا؟ چون من بدون اون فایل اتوماتیک دستی اجراش کردم و در کمال تعجب برخی غیر فعال کردن های سیستم های امنیتی اصلا لازم نداشت من حتی اون گزینه DISBAL D.S هم که باید هر سری ری استارت کنی هم فعال نکردم یعنی الان روی اون یکی سیستم بدون اجرا هیچ دستوری یا غیر فعال سازی چیزی بدون ری استارت حتی فقط کرک کپی می کنم بازی می کنم

اون DISBLE D.S خودش ته خطره کسایی که می دونن کارش چیه در جریان هستن

• Raised Eyebrow
Reactions: pvt.miller
خوب نکته ش اینجاست این کرکر معتبر شناخته شده دارای شناسنامه که نیست اگر بعد از گشاد کردن سوراخ تغییرات خاصی توی سیستم انجام داد که قابل برگشت نبود چی؟ یعنی نغییرات سوسکی فایل های سیستم یا حتی بوت فایل ها

اصلا گیریم خود هکر هم نکنه چه تضمینی هست کسایی که برای دانلود می ذارن منظورم سایت های خارجی می گم همچین کاری نخوان انجام بدن ما که اصلا نمی دونیم سایت های ایرانی از چه سورسی فایل ها رو می گیرن

من خودم به این کرک ها همان اوایل نگاهی انداختم حس خوبی ندارم تستشم کردم روی سیستم جداگانه اما چرا؟ چون من بدون اون فایل اتوماتیک دستی اجراش کردم و در کمال تعجب برخی غیر فعال کردن های سیستم های امنیتی اصلا لازم نداشت من حتی اون گزینه DISBAL D.S هم که باید هر سری ری استارت کنی هم فعال نکردم یعنی الان روی اون یکی سیستم بدون اجرا هیچ دستوری یا غیر فعال سازی چیزی بدون ری استارت حتی فقط کرک کپی می کنم بازی می کنم

اون DISBLE D.S خودش ته خطره کسایی که می دونن کارش چیه در جریان هستن
حالا من که تخصص ندارم نمیتونم نظر بدم ولی بالاخره افرادی هستن که این چیزارو برن در بیارن اگه فایل ها مشکل دار باشه صداش در میاد تو نت پخش میشه. بالاخره ۴ تا آدم که این فایل ها رو موشکافی کنه هست برن قضیه رو در بیارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or