همه مود های ps5 پرفکته .ظاهراً دوستای که در حال تجربه این عنوان هستن همه PC گیمر هستن
کسی روی ps5 تجربه کرده که گرافیک در چه حدی هست ؟
اره برای من تا الان ۲ بار کرش کردهراسته که میگن رو PS5 بعضی وقتی کرش میکنه ؟
خوب نکته ش اینجاست این کرکر معتبر شناخته شده دارای شناسنامه که نیست اگر بعد از گشاد کردن سوراخ تغییرات خاصی توی سیستم انجام داد که قابل برگشت نبود چی؟ یعنی نغییرات سوسکی فایل های سیستم یا حتی بوت فایل هااخه خطری ندارهکل تغییراتی که میدی سیستم ری استارت بشه همش برمیگرده، حالا یکی خیلی احتیاط بخواد بکنه سیستم رو افلاین میکنی کارتو میکنی باز انلاین میشی.
بدیهیه نباید هایپروایزر کنی بعد بری وبگردی، فقط موقع بازی باید انجام بدی.
حالا من که تخصص ندارم نمیتونم نظر بدم ولی بالاخره افرادی هستن که این چیزارو برن در بیارن اگه فایل ها مشکل دار باشه صداش در میاد تو نت پخش میشه. بالاخره ۴ تا آدم که این فایل ها رو موشکافی کنه هست برن قضیه رو در بیارن.خوب نکته ش اینجاست این کرکر معتبر شناخته شده دارای شناسنامه که نیست اگر بعد از گشاد کردن سوراخ تغییرات خاصی توی سیستم انجام داد که قابل برگشت نبود چی؟ یعنی نغییرات سوسکی فایل های سیستم یا حتی بوت فایل ها
اصلا گیریم خود هکر هم نکنه چه تضمینی هست کسایی که برای دانلود می ذارن منظورم سایت های خارجی می گم همچین کاری نخوان انجام بدن ما که اصلا نمی دونیم سایت های ایرانی از چه سورسی فایل ها رو می گیرن
من خودم به این کرک ها همان اوایل نگاهی انداختم حس خوبی ندارم تستشم کردم روی سیستم جداگانه اما چرا؟ چون من بدون اون فایل اتوماتیک دستی اجراش کردم و در کمال تعجب برخی غیر فعال کردن های سیستم های امنیتی اصلا لازم نداشت من حتی اون گزینه DISBAL D.S هم که باید هر سری ری استارت کنی هم فعال نکردم یعنی الان روی اون یکی سیستم بدون اجرا هیچ دستوری یا غیر فعال سازی چیزی بدون ری استارت حتی فقط کرک کپی می کنم بازی می کنم
اون DISBLE D.S خودش ته خطره کسایی که می دونن کارش چیه در جریان هستن