Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
فقط کسانی که اول بازی هستند بخوانند:

سعی کنید در طول داستان بازی CODEX PAGESها را پیدا کنید و بگیرید چون اخر بازی 30 تا را همه شون را می خواد و اگر بگذارید برای اخر بازی کارتون سخت میشه و وقت زیادی برای گرفتن شون بگذارید چون در شهر ها پراکنده هستند. من خودم به اخر بازی رسیدم29تاش را گرفته بودم یکیش مونده بود! :biggrin1:

سلام دوستان یکی از رفیقام با سیستم
vga 256 geforce
ram 1.5
cpu intel 3.2
(تک هسته ای)( دیگه ببخشید اطلاعاتش ناکامل بود)
بازی رو روی xp نصب کرده. ارور داده براش, مشکل از سیستمشه یا از جای دیگه هست؟(ارورش در مورد کانکشن هست)

سلام دوستان یکی از رفیقام با سیستم
vga 256 geforce
ram 1.5
cpu intel 3.2
(تک هسته ای)( دیگه ببخشید اطلاعاتش ناکامل بود)
بازی رو روی xp نصب کرده. ارور داده براش, مشکل از سیستمشه یا از جای دیگه هست؟(ارورش در مورد کانکشن هست)

اگه گفته که کانکشن که اسمش روشه.سرور مشکل داره.:smile:
در مورد سیستم هم فکر نکنم بیاد بالا اگر بیاد هم زیاد جالب نمیشه.

سلام
به هیچ وجه رو کارت های 9000 و پایینتر NVIDIA برای اولترا بازی کردن این بازی و دادن ANTI فکر نکنید من حدود یک هفته پیش بازی رو تموم کردم و همه جای بازی رو سر زدم و معما ها رو حل کردم یعنی می خوام بگم فریم در بعضی جاها به شدت پایین میاد و به 26 7 تا هم می رسه

ربط آنچنانی به CPU نداره بیشتر گرافیک قوی می خواد بنده با این سیستم تموم کردم البته ی سیستم متوسطه خوبه :

ASUS P5Q PRO
INTEL Q 6600
ZOTAC GTX 260 896 CORE 216 - 448 BIT
OCZ VISTA REDY 2x 2GIG 800
AOC 22inch LCD

البته این رو هم اضافه کنم که هر چی رزولوشن رو بالا تر می بردم فریم ها بیشتر می شد . البته این یکی از خصوصیات این کارت گرافیکه که تو بازی های قبلی هم تستش کردم و در رزولوشن 1920*1080 تو این بازی 50 فریم ازش گرفتم .

بنده تو این بازی با کارت گرافیک Zotac 8600GT دارم با Anti 8x خیلی راحت بازی میکنم !!!!
رزولیشن هم 960*1280 هست و دور و بر 40 فریم میگیرم !!!
پس نتیجه میگیریم با کارت های زیر 9000 هم میشه Anti رو فعال کرد

اینم لینکه سه تا ولیو که من استفاده کردم و بازی رو تموم کردم
( سه تا فایلو زیپ کردم ریختم تو یه نیو فولدر دوباره اونم زیپ کردم . نگین چه قدر حجمش کمه!:cheesygri
اول بازیو رفتم جلو تا اخر سکانس 4 اونجا سر پل با اون یارو مدیچی گیر گردم.
دوباره یه ولیو جدید ریختم کلی رفتم جلو اما مشکل نقشه داشتم یکی جدیدتر ریختمو بازی رو تموم کردم.
بفرمایید :
http://rapidshare.com/files/374268971/My_Values.zip.html
سلام .
میشه دوباره آپلود کنید یه جای دیگه ، چون مهلت ــش تموم شده و لینک حذف شده ...
حتما ...
ممنون ...

سلام ...
اقا من چیو کپی کنم ؟؟؟
میشه یکی کامل به من کرک رو یاد یده که تا آخر برم و بگه value چیه و چجوری نصب کنم ؟
و چجوری این مرحله این Mario راه بره تا دیوار مخفی ...
value 1 فایل که باید همونجایی که بازی رو نصب کردی جایگزین کنی همین اندازه فایل هم که 1 از دوستان که گفته بود تا اخر باهاش بازی کرده که خودم هم تستش کردم کار میکرد 172 کیلو بایت و تا اخر هیچ مشکلی نداری فقط اگر 1زمانی وارد 1 ماموریت شدی سوتی دادی که مثلا کسی که باید بکشی فرار کرد و بازی به چک پوینت قبلی نرفت به صورت دستی abort memory رو از option انتخاب کن که به اخرین چک پوینت بری همین.راستی این فایل رو باید داخل بازی بریزی نه داخل سرس بازی یا جای دیگه چون تاثیری نداره.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستانی که در آخر بازی مشکل آپ دیت View point ها رو دارن و همچنین اون Special Memory که باید با ماشین پرواز داوینچی بر فراز شهر Flori پرواز کنن ولیو شماره 1900 رو دان کنند مشکلشون حل میشه.( کل ویو پوینت های فلورانس و ونیز آپ دیت میشه )

چه اروری داری؟؟؟مشکل در چیه پوستی از شما ندیدم که مشکلتون رو بگید.مشکلتون رو کاملا توضیح بدید که بتونیم کمک کنیم.
unable to find game launder
و اون لانچری هم که گذاشتین برای دانلود:
unable to find ubisoft game launcher
پ.ن:بعد عمری اومدیم یه بازی رایتی بخریما:دی

توی سکانس 4 فکر کنم، یهو یکی میاد همه رو میشکه بعد میگه Defend Lorenzo ، من که همه ی سربازا رو میکشم، بعد یکی فرار میکنه.
بعدش دیگه هیچ کاری نمیشه کرد ! خود یارو و هم اون وسط وایساد همنو نگاه میکنه ! چی کار باید کرد ؟

آقایون به خدا دیگه خسته شدم از بس پست دادمو کسی‌ جواب نداد.
خواهشا کمکم کنید تا منم بتونم از این بازی لذت ببرم.
وقتی‌ که از اینترنت دیسکانکت میشم و سرور رو اجرا می‌کنم بازی اصلا به سرور کاری نداره و میگه باید به اینترنت وصل باشم ، وقتیم که کانکت میشم و وارد بازی میشم دقیقا تو مرحله اول وقتی‌ دختره بهم میگه بشینم تو ماشین صفحه سفید می‌شه و دیگه کاری انجام نمیده. خواهش می‌کنم کمکم کنید.

تمام Valueها و Server ‌ها رو دانلود کردم اما بازم جواب نمید.
خواهش می‌کنم کمکم کنید

توی سکانس 4 فکر کنم، یهو یکی میاد همه رو میشکه بعد میگه Defend Lorenzo ، من که همه ی سربازا رو میکشم، بعد یکی فرار میکنه.
بعدش دیگه هیچ کاری نمیشه کرد ! خود یارو و هم اون وسط وایساد همنو نگاه میکنه ! چی کار باید کرد ؟
value جدید
http://usershare.net/nyphqbttkjxe
کپی کن تو مسیر نصب بازی درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or