Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
دوستان بازی رو گرفتم...برای راه اندازی چکار کنم؟کرکو از کجا بگیرم؟

ساده ترین روش کرک کردن بازی

اول بازی رو نصب کنید

بعد این لانچر اتوماتیک رو نصب کنید : اینجا

بعد از آیکون روی صفحه دسکتاپ اجرا کنید (Play Assassin's Creed II)

این یک لانچر اتوماتیک هست که تمامی مراحل گفته شده از قبیل تغییر فایل Host در ویندوز

و اجرای سرور و حتی آپدیت لانچر رو انجام میده و حتی لازم نیست برای آپدیت لانچر به اینترنت وصل باشید

یعنی فقط 2 مرحله

اول نصب بازی

دوم نصب لانچر اتوماتیک

لذت ببرید

من بازی رو 1 روزه که خریدم و بدون مشکل دارم بازی میکنم، از سرور مجازی برای اجرای بازی استفاده شده، نسخه ای که من دارم فقط کافیه شما اون رو نصب کنین 2 تا shortcut بهتون میده یکی سرور مجازی یکی دیگه هم خود بازی اول سرور رو اجرا میکنین بعد هم بازی البته اولش که میخواین بازی رو اجرا کنین به اینترنت وصل نباشین چون من در حالی که به اینترنت وصل بودم بازی رو بعد از سرور مجازی اجرا کردم error داد، وقتی که مودم رو خاموش کردم دوباره تست کردم بدون مشکل وصل شد.
این رو هم بگم من مقدار کمی از بازی رو جلو رفتم معلوم نیست حالا جلوتر چه اتفاقی(مثل شماره یکش) بیفته ولی فعلا که مشکلی ندارم;)

دوست عزیز برو صفحه 83 همین تاپیک پست شماره 1237 من لینک سه تا ولیو دادم . اولی رو بریز تو پوشه DRM Server ( جایگزین قبلی کن ) . یه پوشه دیگه هم هست تو همین پوشه DRM Server به اسم Source که ولیو رو اونجا هم باید کپی کنی.
اولین ولیو تا آخر سکانس 4 میره . دومیش بعد از سکانس 4 میره اما مشکل آپدیت نقشه داره و آخرین ولیو هم برای به پایان بردن بازی هست . اگه با این آخریا مشکل داشتی دوست عزیز جناب Shepard لینک یه ولیو دادن شمارش 1900 هست. اون رو بریز تا مشکلت حل شه.
آقا من اصلا پوشه DRM Server ندارم ...
چیکار کنم ...؟...
آقا من خیلی برای این بازی منتظر موندم باید تمومش کنم ؟

patch 1.01

سلام
این pathe رو پیدا کردم که گه نسب کنید یه مقدار کارایی و چیزای دیگش بهتر می شه .
مثل اینکه با کارت ATI یه مشکلی داشته که تو این پچ حل شده.
فقط فبلش از Save هاتون یه کپی بگیرید. ممکنه سیو هارو پاک کنه.

http://www.bigdownload.com/games/assassins-creed-2/pc/assassins-creed-2-v101-patch/

دوست عزیز برو صفحه 83 همین تاپیک پست شماره 1237 من لینک سه تا ولیو دادم . اولی رو بریز تو پوشه DRM Server ( جایگزین قبلی کن ) . یه پوشه دیگه هم هست تو همین پوشه DRM Server به اسم Source که ولیو رو اونجا هم باید کپی کنی.
اولین ولیو تا آخر سکانس 4 میره . دومیش بعد از سکانس 4 میره اما مشکل آپدیت نقشه داره و آخرین ولیو هم برای به پایان بردن بازی هست . اگه با این آخریا مشکل داشتی دوست عزیز جناب Shepard لینک یه ولیو دادن شمارش 1900 هست. اون رو بریز تا مشکلت حل شه.
چیکار کنم ...؟...

چیکار کنم ...؟...
بستگی داره!!
اگه فرقی نمی منه بازی چجوری باشه فقط گیم پلی قسمت اولو داشته باشه حتما بازیو تموم کن
ولی اگه دوست نداری بازی صحنه دار بازی کنی اصلا طرف این بازی نرو چون این بازی فقط صحنس:biggrin1:

بستگی داره!!
اگه فرقی نمی منه بازی چجوری باشه فقط گیم پلی قسمت اولو داشته باشه حتما بازیو تموم کن
ولی اگه دوست نداری بازی صحنه دار بازی کنی اصلا طرف این بازی نرو چون این بازی فقط صحنس:biggrin1:
نه بابا . اینطوری هم که شما میگین نیست.
چیکار کنم ...؟...
شما همون جا کپی کن که بازیو نصب کردی.

دوستان منم بازیو تمام کردم بعد از 4 روز تلاش بی وقفه وسط امتحانات.:biggrin1:
اسپویل:
الان چند دقیقه است که بازیو تمام کردم.البته به لطف کرک آقای silent storm و پایان بازی بسیار قشنگ بود.راستی اتزیو ریش در میاره.همچنین بر اساس پایان من حدس میزنم که بعد از چند تا نسخه خود دز موند میشه assassin و در زمان حال و میره حال دکتره رو میگیره.حالا ببین.:cool:در ضمن یه جا خوندم شخصیت قسمت 3 زن هست که در جنگ جهانی بازی میکنیم.;)
نمره من به بازی 9.5 است.بازی نسبت به نسخه اول فوق العاده بود.0.2 به خاطر گیم پلی که هی گیج میزد.0.3 هم به خاطر گرافیک کم کردم.ولی امسال بهد HR فقط این به من چسبید.

سلام من هم بازی رو تمام کردم واقعا زیبا بود و از vahid جان به خاطر تمام کمکها و کارهایی که انجام داد ممنونم و امیدوارم splinter هک کرک بشه موفق باشید ;)

دوستان یکی از اول کامل میگه من کامل چجوری کرک کنم ؟؟؟؟

مهم ....
از Vlue هم سر در نمیارم و استفاده نکردم ....
تاآخر بازی بدون مشکل برم ...

راه زیری هم رفتم نشد :
ساده ترین روش کرک کردن بازی

اول بازی رو نصب کنید

بعد این لانچر اتوماتیک رو نصب کنید : اینجا

بعد از آیکون روی صفحه دسکتاپ اجرا کنید (Play Assassin's Creed II)

این یک لانچر اتوماتیک هست که تمامی مراحل گفته شده از قبیل تغییر فایل Host در ویندوز

و اجرای سرور و حتی آپدیت لانچر رو انجام میده و حتی لازم نیست برای آپدیت لانچر به اینترنت وصل باشید

یعنی فقط 2 مرحله

اول نصب بازی

دوم نصب لانچر اتوماتیک

لذت ببرید

اسپویل:
الان چند دقیقه است که بازیو تمام کردم.البته به لطف کرک آقای silent storm و پایان بازی بسیار قشنگ بود.راستی اتزیو ریش در میاره.همچنین بر اساس پایان من حدس میزنم که بعد از چند تا نسخه خود دز موند میشه assassin و در زمان حال و میره حال دکتره رو میگیره.حالا ببین.:cool:در ضمن یه جا خوندم شخصیت قسمت 3 زن هست که در جنگ جهانی بازی میکنیم.;)
نمره من به بازی 9.5 است.بازی نسبت به نسخه اول فوق العاده بود.0.2 به خاطر گیم پلی که هی گیج میزد.0.3 هم به خاطر گرافیک کم کردم.ولی امسال بهد HR فقط این به من چسبید.
اقا من چیکار کنم ؟
چیو اونجا کپی کنم ؟؟
خیلی مهم هست ...
میشه یکی کامل یه آموزش بذاره برای راحت رفتن بازی تا آخر ...

اسپویل:
سلام ...
اقا من چیو کپی کنم ؟؟؟
میشه یکی کامل به من کرک رو یاد یده که تا آخر برم و بگه value چیه و چجوری نصب کنم ؟
و چجوری این مرحله این Mario راه بره تا دیوار مخفی ...

آقا این ایکس فایر که دادی رو نصب کردم . باید اکانت بسازم . پسوورد هم میخواد .
شما چه جوری با این از بازی عکس میگیری؟ فقط تو منوهاش یه گزینه launch داره که اونم بازیهای روی هارد است. کرک نمیخواد؟
شما چه جوری استفاده می کنی؟
اکانت نمی خواد بسازی سرور اجرا کن بعد تو xfire اساسین لانچ کن
تو بازی هر جا خواستی scorall lock + s بزنی عکس میگیره scorall lock + v فیلم میگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or