Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
توبازی ac2 یه مرحله هست انگار داستان ac1 دنبال میکنه تو رویای اساسین ..بعد الطیر جلو قلعش وایساده وقتی میری دنبالش فرار میکنه تا اخر که میره تو یه برج ودر بسته میشه..کسی به این مرحله نرسیده کمکم کنید

اینم کمک : ( خطر لو رفتن داستان !!! )

شما باید از لبه های قلعه بری و بکشی بری بالا . وقتی رسیدی بالا میرسی به یه تراس برو رو لبه تراس به طوری که روبروی او میله ای که به دیواره باشی. کلیک راست رو نگه دار و space رو 1 ثانیه نگه دار و ول کن. میله رو میگیری و میری بالا میرسی به اون یارو بعد میفهمی که زنه و معشوقه الطیر . اسمشم ماریا بود که تو AC1 الطیر تو یه مرحله به جای رابرت دی سابله اشتباهش گرفته بود .

بچه ها برید تو اون assassin tomb ها و معما ها رو حل کنید و 6 تا لوح رو بگیرید و ببریدشون تو villa توی زیر زمین و بذاریدشون سرجاش تا زره الطیر آزاد شه . آخرت زره بید !!! لامصب چه قد خوش تیپ شده این اتزیو !!!

وای این شنل الطیر چقدر قوی هست
یارو منو بسته به مشت و لگد انگاذ نه انگار
دوستان یه راهنمایی
پولتونو زیاد برای خرید شنل و این چیز ها خرج نکنید اون معما ها رو حل کنید 6 تا لوح رو بگیرید تا بتونید شنل الطیر رو بگیرید

قابل توجه دوستانی که بازی کرده اند و شاید بعضی از معما ها مونده یا شنل الطایر را نتونسته اند بدست بیارند یا جای را نمیخواهند دوباره برند
از ادرس زیر فایل سیو را دانلود کنید توی این سیو بازی کلا تمام شده البته به انضمام اینکه تمام معما ها حل شده شش تا لوح هم بدست امده 100 پر هم جمع شده همچنین شنل و فیلم معما ها
اما قبل استفاده از سیو های خودتون بک اپ بگیرید فایلهای سیو تون که داخل پوشه است را حذف کنید ( یادتون نره که پوشه را حذف نکنید) و این فایلها را انجا کپی کنید
http://www.spacetarget.com/games/pc_assassins_creed_2.shtml#Assassin's Creed II SAVEGAME

سلام.ولیو نیست که مرحله های فرعی رو بشه باهاش رد کرد.من بعد از کرفتن لوح 6 وقتی وارد در کوچک روی زمین میشه تصویر سفید میشه،تا حالا 8 تا ولیو دانلود کردم تاثیر نداشت

بابا یکی نیست به ما کمک کنه؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shepard
من میزنم رو گیم میگه:
unable to find game launder
مشکل از کجاست؟

:confused::confused:

لانچر هم مشکل نداره.امتحان کردم.

»»»»»کــــــــــمــــــــ ـــــــــــــکـــــــ«««« ««

مثلا میخوای بگی سیستمم خیلی بالاست دیگه؟خب آفرین برای خودت یه اب نبات بخر.
سلام دوست عزیز ، من اصلا همچین منظوری نداشتم ، واثعا ببخشید از تمام دوستان ...
نه دوست عزیز ....
اونجا که باید از مغازه خرید کنی رو رد کردم ...
یه دیواره که عکسشو گذاشتم ، و نقشه روش چشمک میزنه ، هیچ کاری نمیشه کرد تو کل قلعه میگردم اما ...
چیکار کنم ؟؟
value چیه نمیدونم ، چجوری نصبش کنم ؟
کسی نیست جواب ما رو بده ....؟....!....

سلام دوست عزیز ، من اصلا همچین منظوری نداشتم ، واثعا ببخشید از تمام دوستان ...

کسی نیست جواب ما رو بده ....؟....!....

دوست عزیز برو صفحه 83 همین تاپیک پست شماره 1237 من لینک سه تا ولیو دادم . اولی رو بریز تو پوشه DRM Server ( جایگزین قبلی کن ) . یه پوشه دیگه هم هست تو همین پوشه DRM Server به اسم Source که ولیو رو اونجا هم باید کپی کنی.
اولین ولیو تا آخر سکانس 4 میره . دومیش بعد از سکانس 4 میره اما مشکل آپدیت نقشه داره و آخرین ولیو هم برای به پایان بردن بازی هست . اگه با این آخریا مشکل داشتی دوست عزیز جناب Shepard لینک یه ولیو دادن شمارش 1900 هست. اون رو بریز تا مشکلت حل شه.

فکر کنم این الکیه که میگن dlc ها همون سکانس های 12 و 13 pc هستن!!
آخه هر dlc که فکر نمی کنم ی مرحله باشه بلکه چند تا سکانس هست!!
الکی چیه دوست عزیز !!!
این dlc ها سکانس 12 و 13 هستند که برای xbox و ps3 به صورت جدا عرضه شده اند.
اما برای pc کل 14 تا سکانس موجود بید.
من خودم رو xbox دیدم این سکانس 12 که اسمش Battle of Flori ( یه همچین چیزی بود ) رو نداشت ولی رو Pc تمام و کمال بود .

سلام بچه ها همگي خسته نباشيم
ورسي از آقا وحيد به خاطر اون فايل Value
اما من با اون فايل هم بازم يه جاهايي به مشكل خوردم توي يكي از مراحل فرعي و قسمتي از مرحله اصلي
انجايي كه بايد apple of aden رو ببري پيش اون خانم تا ازش نگهداري كنه و وقتي ميري پيشش معلوم ميشه كه به شهرش حمله شده، ميرم و در قلعه رو براش باز ميكنم و ميگه كه دنبلال من بيا.
اما بعد از اون نه خودش حركتي ميكنه نه ماموريتي اضافه ميشه !!!
Value كاملتري نيست كه بگيريم اين مشكل هم رفع بشه؟
با تشكر

سلام

من اون روشی که دوستمون تو صفحه 77 گفته بودند (همونی که بوسیله یه نرم افزار همه کارا انجام میشد و شما بعد از نصب بازی فقط باید اونو اجرا میکردید) انجام دادم ولی هنوز میگه internet connection احتیاجه جالبه که من به اینترنت وصل میشم و بازیو شروع میکنم همه چی اوکی میشه و بعدش اینترنتو قطع میکنم و به بازی ادامه میدم وبازی سیوم میشه حالا میخواستم ببینم چجوری میشه از شر این اتصال به اینترنت خلاص شد

احتمالا مشکل از لانچر یا فایل هاست ویندوزت هست

بازی رو پاک کن

فایل هاست ویندوز رو به حالت اولیه برگردون

دوباره نصب کن

من با نسخه مولتی 9 زبانه 7,,8 بار تست کردم

بدون اینترنت کار میکنه

الکی چیه دوست عزیز !!!
این dlc ها سکانس 12 و 13 هستند که برای xbox و ps3 به صورت جدا عرضه شده اند.
اما برای pc کل 14 تا سکانس موجود بید.
من خودم رو xbox دیدم این سکانس 12 که اسمش Battle of Flori ( یه همچین چیزی بود ) رو نداشت ولی رو Pc تمام و کمال بود .
آخه مشکل اینجاست که روی 360 هم 14 تا سکانس هست!!
پس سکانس 12 و 13 x360 چی هست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or