Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
اینم لینکه سه تا ولیو که من استفاده کردم و بازی رو تموم کردم
( سه تا فایلو زیپ کردم ریختم تو یه نیو فولدر دوباره اونم زیپ کردم . نگین چه قدر حجمش کمه!:cheesygri
اول بازیو رفتم جلو تا اخر سکانس 4 اونجا سر پل با اون یارو مدیچی گیر گردم.
دوباره یه ولیو جدید ریختم کلی رفتم جلو اما مشکل نقشه داشتم یکی جدیدتر ریختمو بازی رو تموم کردم.
بفرمایید :
http://rapidshare.com/files/374268971/My_Values.zip.html

DLC

سلام من اون نسخه ای که تو mihandownload گذاشته بود دانلود و نصب کردم الان این سکانس 12 و 13 توش هست ؟
کار خاصی باید انجام بدم تا آزاد شن ؟
مثلا 100 تا feature پیدا کنی تا آزاد شه یا یه کار دیگه ؟
;)

؟؟؟

سلام

من اون روشی که دوستمون تو صفحه 77 گفته بودند (همونی که بوسیله یه نرم افزار همه کارا انجام میشد و شما بعد از نصب بازی فقط باید اونو اجرا میکردید) انجام دادم ولی هنوز میگه internet connection احتیاجه جالبه که من به اینترنت وصل میشم و بازیو شروع میکنم همه چی اوکی میشه و بعدش اینترنتو قطع میکنم و به بازی ادامه میدم وبازی سیوم میشه حالا میخواستم ببینم چجوری میشه از شر این اتصال به اینترنت خلاص شد

بابا یکی نیست به ما کمک کنه؟؟؟
من میزنم رو گیم میگه:
unable to find game launder
مشکل از کجاست؟
:confused::confused:

لانچر هم مشکل نداره.امتحان کردم.

========================
سلام

من اون روشی که دوستمون تو صفحه 77 گفته بودند (همونی که بوسیله یه نرم افزار همه کارا انجام میشد و شما بعد از نصب بازی فقط باید اونو اجرا میکردید) انجام دادم ولی هنوز میگه internet connection احتیاجه جالبه که من به اینترنت وصل میشم و بازیو شروع میکنم همه چی اوکی میشه و بعدش اینترنتو قطع میکنم و به بازی ادامه میدم وبازی سیوم میشه حالا میخواستم ببینم چجوری میشه از شر این اتصال به اینترنت خلاص شد
جدیدترین Values که ظاهرا قابلیت 100% کردن بازی رو هم داره :

Values 1900

Download

اینم جدیدترین ورژن سرور :

AC2 DRM Offline Server Emu. v0.44

اگه با سرور مشکلی ندارید لازم نیست اینو دانلود کنید ، فقط همون Values رو کپی کنید

سلام من اون نسخه ای که تو mihandownload گذاشته بود دانلود و نصب کردم الان این سکانس 12 و 13 توش هست ؟
;)
فکر کنم این الکیه که میگن dlc ها همون سکانس های 12 و 13 pc هستن!!
آخه هر dlc که فکر نمی کنم ی مرحله باشه بلکه چند تا سکانس هست!!

بابا یکی نیست به ما کمک کنه؟؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shepard
من میزنم رو گیم میگه:
unable to find game launder
مشکل از کجاست؟

:confused::confused:

لانچر هم مشکل نداره.امتحان کردم.

نه دوست عزیز آخرای بازی نیست!! تازه اول بازیه!! اگه درست یادم باشه وقتی اولین بار وارد قلعه میشی با داییت (اگه اشتباه نکنم داییشه :دی ) صحبت میکنی و بعد میری داخل شهر و از مغازه ها باید یه چیزایی بخری!! اگه گیر میکنه احتمالا باید مشکل values باشه!! از اینی که دوستمون گذاشته استفاده کن ببین جواب میده!!

http://www.2shared.com/file/12509814/376fe91b/values.html

موفق باشی
نه دوست عزیز ....
اونجا که باید از مغازه خرید کنی رو رد کردم ...
یه دیواره که عکسشو گذاشتم ، و نقشه روش چشمک میزنه ، هیچ کاری نمیشه کرد تو کل قلعه میگردم اما ...
چیکار کنم ؟؟
value چیه نمیدونم ، چجوری نصبش کنم ؟

توبازی ac2 یه مرحله هست انگار داستان ac1 دنبال میکنه تو رویای اساسین ..بعد الطیر جلو قلعش وایساده وقتی میری دنبالش فرار میکنه تا اخر که میره تو یه برج ودر بسته میشه..کسی به این مرحله نرسیده کمکم کنید

کسی نمیدونه از سیو بازی چه جوری میشه استفاده کرد من سیو بازی رو دانلود کردو ریختم تو پوشه یوبی سافت بعدش میرم داخل بازی سکانس ها باز شده ولی نمیشه انتخاب کرد

;)

نه داداش . منم از میهن دانلود دان کردم و بازی کردم. سکانس 12 و 13 توش هست خیالت تخت.
اون 100 تا هم اگه بگیری میگن مادر اتزیو حالش خوب میشه و یک شنل (cape ) میده بهت که اگه بپوشیش تو هر شهری که بری تحت تعقیبی و همش باید با نگهبانا بجنگی !

کسی نمیدونه از سیو بازی چه جوری میشه استفاده کرد من سیو بازی رو دانلود کردو ریختم تو پوشه یوبی سافت بعدش میرم داخل بازی سکانس ها باز شده ولی نمیشه انتخاب کرد

:confused::confused::confused:همه سکانس ها باز شده ولی نمیشه انتخاب کرد
کسی نیست جواب منو بده

آخرین ویرایش:
توبازی ac2 یه مرحله هست انگار داستان ac1 دنبال میکنه تو رویای اساسین ..بعد الطیر جلو قلعش وایساده وقتی میری دنبالش فرار میکنه تا اخر که میره تو یه برج ودر بسته میشه..کسی به این مرحله نرسیده کمکم کنید

شرمنده اشتباه شد . تو پست بعد میگم . ببخشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or