Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
چــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
نه بابا ، من سکانس 3 هستم ...
یعنی واقعا این همه از بازی سانسور و حذف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم ....
اقایون به من کمک کنید ....
آیا آخر بازی هستم ... ولی تو DNA میگه سکانس 3 !!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست عزیز آخرای بازی نیست!! تازه اول بازیه!! اگه درست یادم باشه وقتی اولین بار وارد قلعه میشی با داییت (اگه اشتباه نکنم داییشه :دی ) صحبت میکنی و بعد میری داخل شهر و از مغازه ها باید یه چیزایی بخری!! اگه گیر میکنه احتمالا باید مشکل values باشه!! از اینی که دوستمون گذاشته استفاده کن ببین جواب میده!!

http://www.2shared.com/file/12509814/376fe91b/values.html

موفق باشی

نه دوست عزیز آخرای بازی نیست!! تازه اول بازیه!! اگه درست یادم باشه وقتی اولین بار وارد قلعه میشی با داییت (اگه اشتباه نکنم داییشه :دی ) صحبت میکنی و بعد میری داخل شهر و از مغازه ها باید یه چیزایی بخری!! اگه گیر میکنه احتمالا باید مشکل values باشه!! از اینی که دوستمون گذاشته استفاده کن ببین جواب میده!!

http://www.2shared.com/file/12509814/376fe91b/values.html

موفق باشی

تایید میشه . مشکل از ولیو هست . تازه باید بری جلو اون دیوار و شیفت رو بزنی تا بتونی اون codex page ها رو ببینی .
(هربار که codex ها رو جمع کنی میاد رو اون دیوار و توصیه میکنم از الان یواش یواش جمع کن کلا 30 تا است . چون تو مرحله آخر نیاز داری به اینا. )

آقا من فایای جدید value رو دانلود کردم ریختم ولی باز وقتی اون مرحله باباش میگه برو پیشه یارو هیچ جایی نیست!! مموری 5!
از دوباره برم بالای برجا درست میشه یا اصلا اشتباه کپی کردم!!؟!؟؟

کسی نیست مشکل مارو حل کنه!؟؟!
چرا این مرحله هیچی نداره!!!!
وقتی پدرش بهش میگه برو پیش یارو،هیچ علامتی رو نقشه نیست!باید باشه یا نباید باشه!
تو مموری 5 مرحله هایه اولش!
خواهشا یکی جواب بده1

کسی نیست مشکل مارو حل کنه!؟؟!
چرا این مرحله هیچی نداره!!!!
وقتی پدرش بهش میگه برو پیش یارو،هیچ علامتی رو نقشه نیست!باید باشه یا نباید باشه!
تو مموری 5 مرحله هایه اولش!
خواهشا یکی جواب بده1

اگه اشتباه نکنم شما توی مرحله اول هستید بهد از اون مرحله مسابقه با اون پسره و ملاقات دختره . درسته؟
ببین با این ولیو کارت راه میوفته :
http://rapidshare.com/files/374158399/values.db.html
موفق باشی.:love:

اگه اشتباه نکنم شما توی مرحله اول هستید بهد از اون مرحله مسابقه با اون پسره و ملاقات دختره . درسته؟
ببین با این ولیو کارت راه میوفته :
http://rapidshare.com/files/374158399/values.db.html
موفق باشی.:love:

سلام من هم ن اول بازی وقتی پیش باباش میره و میگه باید یه نامه برای یکی ببری گیر میکنم چون هیچ علامتی روی نقشه نیست و نمی دونم کجا برم لطفا کمک کنید .

سلام .
آقا من این مرحله هستم ...
بعد کشتن اون یارو تو قلعه دومین عامل قتل پدر ...
با دوست ــم (دوست بابام) میرم تو خونه تا یه دیواری بهم نشون بده ...
اما وسطا که دارم Follow mario میکنم دیگه راه نمیره ،
اسکرین شات :

9pjnq1ppvtp3sbmp4oyk.jpg

1j3aw8s4g9gdul9g01eq.jpg

هیچ کاری نمیشه کرد ...
یه جایی تو نقشه (همون دیواره) چشمک میزنه
اسکرین شات :
4muosm82b2hwzc3naw65.jpg

میرم اونجا ولی دوباره هیچ که هیچ ...
اسکرین شات :
bc4ckx288lbij78mdzp.jpg

ممنون. از دوستان ....
چیکار کنم ؟؟؟

خیلی مهم ...

سلام من هم ن اول بازی وقتی پیش باباش میره و میگه باید یه نامه برای یکی ببری گیر میکنم چون هیچ علامتی روی نقشه نیست و نمی دونم کجا برم لطفا کمک کنید .

من هم تمام این مشکل هارو داشتم.تمام از value است.من در طی بازی 4 تا value عوض کردم.هرگونه مشکلی در رابطه با نبودن هدف برای ماموریت ها از value است.:smile:

آقا سلام من تو مرحله که مقبره رو باز میکنه یه چیزی میگیره بعدش که در سنگی رو باز میکنه که بیرون بره صفحه سفید میشه دیگه چیزی نمیاد تو سکانس 4 یکی کمک کنه چیکار باید بکنم چندتا والیو هم تست کردم درست نشد/کمک کمک:confused:

سلام این سومین باره که این سوال میپرسم کسی نیست بدونه مشکل من چیه؟

من تو اول بازی که بودم صفحه سفید میشد و یه علامت تعجب هم وسط صفحه میومد رفتم جدید ترین values 1875 رو کپی کردم درست شد ولی الان تو اواسط بازی هستم و دوباره صفحه سفید شد اما اینبار علامت تعجب و نقشه ظاهر نشد و کلا صفحه سفیده.به نظر شما مشکل از کجاست؟ نکنه بازی ناقصه آخه علامت تعجب یا همون لودینگ نمیاد.چند تا value عوض کردم نشد:(:(:(

آقا سلام من تو مرحله که مقبره رو باز میکنه یه چیزی میگیره بعدش که در سنگی رو باز میکنه که بیرون بره صفحه سفید میشه دیگه چیزی نمیاد تو سکانس 4 یکی کمک کنه چیکار باید بکنم چندتا والیو هم تست کردم درست نشد/کمک کمک:confused:

منم همین مشکلو دارم تو سکانس 4 تو مقبره بازی کلا سفید میشه حتی علامت لودینگ هم نمیاد فکر کنم مشکل از values نیست

دوست عزیز من بازی را نصب کردم و بدون مشکل میاره خیلی نرفتم جلو ولی به مشکل بر خواهم خورد؟
این Values جدید که میگی من دان کنم یا احتیاجی نیست؟
بعد این Values را کجا باید کپی کنم؟

دوست عزیز من بازی را نصب کردم و بدون مشکل میاره خیلی نرفتم جلو ولی به مشکل بر خواهم خورد؟
این Values جدید که میگی من دان کنم یا احتیاجی نیست؟
بعد این Values را کجا باید کپی کنم؟
سلام
بستگی به Value ت داره که گیر بکنه یا نه ولی احتمالا گیر می کنه!!
پس از همین حالا این والو رو بریز(در پوشه ای که فایل سروور داخلشه و حله)

دوستان من یه values دانلود کردم 434 کیلوبایت قضیه چیه؟:eek::eek:
من بازی را ندارم آپلودش کردم یکی امتحان کنه بگه چجوریه
http://rapidshare.com/files/374233711/values.db.html

اینم نوشته اش:
This is a fix for those, using the offline server method to play, who are having problems with the quests in Venice. Such as not being able to interact with the tomb or being unable to continue the story.

Simply replace the file named "values" in your offline server folder with this one, then run the game as you normally do, and it should work.

I did not create this solution, by the way. If anyone does know I would like to know so I can give the person credit.

آخرین ویرایش:
هر جا گیر کردین و دید ماموریت درست انجام دادید ولی هیچ اتفاقی نمیافته بدونید مشکل از Value است پس همیشه جدیدترین ورژنش را دانلود و استفاده کنید این بازی با این کرک و Value کمی اعصاب ادم را مثل سوهان از بین میبره:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or