Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
دوستان یکی از اول کامل میگه من کامل چجوری کرک کنم ؟؟؟؟

مهم ....
از Vlue هم سر در نمیارم و استفاده نکردم ....
تاآخر بازی بدون مشکل برم ...

راه زیری هم رفتم نشد :

بدون مشکل که نمیشه

خلاصه یجا گیر میکنی و باید Value رو عوض کنی

این که از لانچر اتوماتیک استفاده کردی و نشد فکر کنم به نسخه بازی ربط داشته باشه

من این لانچر اتوماتیک رو روی نسخه مولتی 9 زبانه تست کردم و جواب داده

اینم آخرین ورژن لانچر اتوماتیک : اینجا

مشخصات لانچر اوتماتیک :

DRM Server 0.44
value v1906

نه بابا . اینطوری هم که شما میگین نیست.

شما همون جا کپی کن که بازیو نصب کردی.

دوستان منم بازیو تمام کردم بعد از 4 روز تلاش بی وقفه وسط امتحانات.:biggrin1:
اسپویل:
الان چند دقیقه است که بازیو تمام کردم.البته به لطف کرک آقای silent storm و پایان بازی بسیار قشنگ بود.راستی اتزیو ریش در میاره.همچنین بر اساس پایان من حدس میزنم که بعد از چند تا نسخه خود دز موند میشه assassin و در زمان حال و میره حال دکتره رو میگیره.حالا ببین.:cool:در ضمن یه جا خوندم شخصیت قسمت 3 زن هست که در جنگ جهانی بازی میکنیم.;)
نمره من به بازی 9.5 است.بازی نسبت به نسخه اول فوق العاده بود.0.2 به خاطر گیم پلی که هی گیج میزد.0.3 هم به خاطر گرافیک کم کردم.ولی امسال بهد HR فقط این به من چسبید.
سلام ...
اقا من چیو کپی کنم ؟؟؟
میشه یکی کامل به من کرک رو یاد یده که تا آخر برم و بگه value چیه و چجوری نصب کنم ؟
و چجوری این مرحله این Mario راه بره تا دیوار مخفی ...

سلام

آقا این ایکس فایر که دادی رو نصب کردم . باید اکانت بسازم . پسوورد هم میخواد .
شما چه جوری با این از بازی عکس میگیری؟ فقط تو منوهاش یه گزینه launch داره که اونم بازیهای روی هارد است. کرک نمیخواد؟
شما چه جوری استفاده می کنی؟
شما یه ای دی یاهو بده من بهت توضیح بدم:love:

سلام

آقا این ایکس فایر که دادی رو نصب کردم . باید اکانت بسازم . پسوورد هم میخواد .
شما چه جوری با این از بازی عکس میگیری؟ فقط تو منوهاش یه گزینه launch داره که اونم بازیهای روی هارد است. کرک نمیخواد؟
شما چه جوری استفاده می کنی؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=12341:love:

بدون مشکل که نمیشه

احتمالا یه جا گیر میکنی و باید Value رو عوض کنی

اینکه لانچر اتوماتیک جواب نداده شاید از نسخه بازی باشه

من روی نسخه مولتی 9 زبانه تست کردم جواب داده

اینم آخرین ورژن لانچر اتوماتیک : اینجا

مشخصات لانچر اتوماتیک :

DRM Server 0.44
Value v1906

بالاخره تا آخر بدون مشکل اجرا میکنه یا نه ؟
قضیه تغییر value چی هست ؟ چطور باید این کار رو کرد .
یه سوال دیگه : من هم xbox دارم و هم pc ( این بازی رو با بهترین گرافیکش میاره ) . به نظر شما با کدوم بازی رو شروع کنم ؟ فرقی با هم از نظر گرافیک و گیم پلی نمیکنند ؟

با لام یه سوال داشتم نمیشه این صفحه رو بزرگ کرد
مثل فیلم سینمایی نصف از پایین و نصف از بالا سیاهه لطفا راهنمایی کنید

فک کنم به خاطر مانیتور باشه .یادمه یه جا خوندم ( برای AC1 ) اگه مانیتور فول اچ دی باشه بالا و پایین صفحه سیاه نمیشه.البته بازم به رزولوشنی که شما تنظیم کردی بستگی داره.

ببخشید دوستان یه سوال داشتم :
کسی تا حالا پایان دوم بازی رو دیده ؟ تو p30world یکی گفته بود بازی ظاهراً دوتا پایان داره و پایان دوم جلوگیری از حمله موشکی هست...!!!!!:confused:

زیاد به سیستم بالا نیاز نیست من با این سیستم Resolution و Detail چسبوندم تهش تازه با ایکس فایر از بازی فیلم هم میگیرم
http://www.xfire.com/video/273819/
ASUS - P5Q3
Intel Core 2 Quad Q9400
GEIL 2GB 1600
ati 4890 xfx
LG M228WA tv:love:
آخییییییییییییییی! چه سیستم پایینی....:biggrin1:

سلام
به هیچ وجه رو کارت های 9000 و پایینتر NVIDIA برای اولترا بازی کردن این بازی و دادن ANTI فکر نکنید من حدود یک هفته پیش بازی رو تموم کردم و همه جای بازی رو سر زدم و معما ها رو حل کردم یعنی می خوام بگم فریم در بعضی جاها به شدت پایین میاد و به 26 7 تا هم می رسه

ربط آنچنانی به CPU نداره بیشتر گرافیک قوی می خواد بنده با این سیستم تموم کردم البته ی سیستم متوسطه خوبه :

ASUS P5Q PRO
INTEL Q 6600
ZOTAC GTX 260 896 CORE 216 - 448 BIT
OCZ VISTA REDY 2x 2GIG 800
AOC 22inch LCD

البته این رو هم اضافه کنم که هر چی رزولوشن رو بالا تر می بردم فریم ها بیشتر می شد . البته این یکی از خصوصیات این کارت گرافیکه که تو بازی های قبلی هم تستش کردم و در رزولوشن 1920*1080 تو این بازی 50 فریم ازش گرفتم .

بالاخره تا آخر بدون مشکل اجرا میکنه یا نه ؟
قضیه تغییر value چی هست ؟ چطور باید این کار رو کرد .
یه سوال دیگه : من هم xbox دارم و هم pc ( این بازی رو با بهترین گرافیکش میاره ) . به نظر شما با کدوم بازی رو شروع کنم ؟ فرقی با هم از نظر گرافیک و گیم پلی نمیکنند ؟

به زبان ساده value ها اطلاعات مربوط به چک پوینت ها هست که هر روز داره کاملتر میشه

که هر جا شما گیر کرده یه ورژن جدید رو جایگزین قبلی میکنی

البته الان نسبت به اوایل بهتر شده

الان آخرین ورژن 1906 هست , البته من تا اینجا دیدم نمیدونم بالاتر هم اومده یا نه

باید بریزی تو پوشه سرور مجازی و جایگزین قبلی کنی

بنده خدا اگه 360 داره برو 360 رو با خیال راحت بدون این هم دردسر کرک بازی کن دیگه

با لام یه سوال داشتم نمیشه این صفحه رو بزرگ کرد
مثل فیلم سینمایی نصف از پایین و نصف از بالا سیاهه لطفا راهنمایی کنید
متاسفانه این بازی فقط مانیتورهای واید 16:9 را فول اسکرین ساپورت میکنه و تو بقیه مانیتورها این مشکل وجود داره که نمیدونم چرا یوبی سافت هیچ فکری براش نکرد.

دوستان یکی جدید ترین values را قرار بده فیض ببریم;)

ببخشید دوستان یه سوال داشتم :
کسی تا حالا پایان دوم بازی رو دیده ؟ تو p30world یکی گفته بود بازی ظاهراً دوتا پایان داره و پایان دوم جلوگیری از حمله موشکی هست...!!!!!:confused:
ا.... اکبر.................موشک:confused::confused::confused:
متاسفانه این بازی فقط مانیتورهای واید 16:9 را فول اسکرین ساپورت میکنه و تو بقیه مانیتورها این مشکل وجود داره که نمیدونم چرا یوبی سافت هیچ فکری براش نکرد.

دوستان یکی جدید ترین values را قرار بده فیض ببریم;)
صفحه 83 دوستمون silent storm لینک داده.من با اون تمومش کردم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or