Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
شما درست متوجه نشدی بنده چی عرض کردم کفتم رزولوشن 1920X1080 نه تو رزولوشنی که شما گذاشتی گفتم در رزولوشن های بالا و اولترا اگر از آنتی استفاده کنید فریم هاتون کم میشه حالا شما 1280 رو با رزولوشن HD نمی تونی مقایسه کنی همونطور که 8600 GT اصلا قابل قیاس با GTX 260 نیست .

البته شاید شما کارت سری AMP ! ZOTAC رو داشته باشی که اور شده هستن. اما باز هم قابل قیاس نیست
شما نمی تونی ی کارت 128-BIT رو با کارت 448-BIT و کارت 96 CORE SHADER رو با کارت CORE 216 و SHADER CLOCK 1242 مقایسه کنی.:eek:

از نظر سایز و اندازش هم که نگاه کنیم باز GTX 260 بزرگتره:biggrin1:

100%
حرف شما متین است
ولی همه که مانیتور Hd ندارن و همه هم نمیتونن با کارت های سری 200 یا سری 5000ATi بازی کنند

البته از نظر سایز کارت های 16MB Tnt2 هم بزرگ بودن ها :d:biggrin1:

اقا من 30تا پیج کدکس گرفتم وقتی میخوام برم تو اتاق این پیغام میده are a not available during the current memory بعد نمیزاره برم تو اتاق ..لطفا کمکم کنید

منم همچین سوالی دارم برای تعویض ویندوز.سیو ها کجا ذخیره میشه؟
Code:
D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWFoZHlzaHI=\4
ویندوز من تو D هست اگه ویندوز شما جا دیگست تو اون درایور رو نگاه کنید
به نظر من از کل فولدر ubisoft game launcher بکاب بگیرید(با وجودی که save تو همون فولدر بالایی ذخیره میشه.)

بابا هر دفعه که می خوام بازی کنم این پیغامو می ده.:((

مشکل شما از فایل HOST ویندوز هست که به درستی ویرایش نشده و همینطور شاید از آخرین سرور موجود استفاده نکردید . محتویات فایل سرور در فایلی به نام host به آدرس زیر قرار داره
که بعد از باز کردن اون محتویاتش رو پاک و کدهای زیر رو داخل اون paste کرده و فایل رو با همون نام save می کنید توجه داشته باشید save نشدن فایل ممکنه به دلیل بر نداشته شدن دو تیک در زیر show hidden folder در قسمت folder option باشه که با برداشتن اون دو تیک و ok کردن فایل شما save خواهد شد .

آدرس فایلHOST

C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVER\etc

محتویات درست فایل HOST :

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 cert-onlineconfigservice.com
127.0.0.1 uat-onlineconfigservice.ubi.com
::1 localhost

توجه کنید که فایل host رو با notepad باز و ویرایش کنید.
برای درستی هر چه بیشتر پیشنهاد می شود که فایل سرور و تمامی فایل های داخل فولدر آن را به همراه فایل value جدید به داخل پوشه ubisoft game launcher کپی نمایید .

دوستان من value ها و تمام امکانات رو امتحان کردم.

فقط در یک صورت بازی اجرا میشه اونم وقتی هست که فایل hosts رو به host تغییر نام میدم که باز هم وقتی بازی اجرا می شه در مرحله ی اول وقتی دختره بهم می گه بشینم تو دستگاه صفحه سفید می شه و دیگه هیچ اتفاقی نمیافته. خواهش می کنم کمکم کنید.

با سلام
چه طوری میشه شمشیری که الان داریم رو بندازیم
ضمنا من گاهی اوقات که مشغول بازی هستم بازی گیر میزنه و رنگها به هم میریزه و بعد که به زور دسکتاپ رو میارم صفحه دون دون شده و آیکن ها بزرگ شده یه پیام میده که درایور کارت گرافیک شما درست کار نمیکنه و باید سیستم رو ریبوت کنید و بعد از ریبوت یه پیام dont send از مایکروسافت میاد
درضمن این مشکلو فقط تو بازی اساسین دارم نه تو بازی دیگه ممنون

آقا کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((

دوستان من value ها و تمام امکانات رو امتحان کردم.

فقط در یک صورت بازی اجرا میشه اونم وقتی هست که فایل hosts رو به host تغییر نام میدم که باز هم وقتی بازی اجرا می شه در مرحله ی اول وقتی دختره بهم می گه بشینم تو دستگاه صفحه سفید می شه و دیگه هیچ اتفاقی نمیافته. خواهش می کنم کمکم کنید.
http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=ImNLymtXj3DHDToD
http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=BsgTnpTuBJ1e38Dx
http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=rvqoQt1MhIF5CP2k
http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=yyjvat8otW5gkfbg
http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=BF5ruUNxCv5HuUun
اینا اونایی بودن که تو پوشه etc من بودن.میخوای امتحات کن.البته یه نسخه از host خودت داشته باش.اینا رو جایگزین host خودت کن.
آقا کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:((
سوال منم هست.

دوست عزیز logical_belief پروفایلتون رو چک کنین.

آخرین ویرایش:
آقایون به خدا دیگه خسته شدم از بس پست دادمو کسی‌ جواب نداد.
خواهشا کمکم کنید تا منم بتونم از این بازی لذت ببرم.
وقتی‌ که از اینترنت دیسکانکت میشم و سرور رو اجرا می‌کنم بازی اصلا به سرور کاری نداره و میگه باید به اینترنت وصل باشم ، وقتیم که کانکت میشم و وارد بازی میشم دقیقا تو مرحله اول وقتی‌ دختره بهم میگه بشینم تو ماشین صفحه سفید می‌شه و دیگه کاری انجام نمیده. خواهش می‌کنم کمکم کنید.

تمام Valueها و Server ‌ها رو دانلود کردم اما بازم جواب نمید.
خواهش می‌کنم کمکم کنید

مشکل از سرور مجازی که دان کردی هست، من خودم رو سرور مجازی 3.5 value جدید ریختم همین پیغام رو داد ولی با سرور مجازی 3.2 رفتم کار کرد. تو صفحات قبلی بگرد پیدا می شه. اگه پیدا نکردی بگو برات رو رپید آپ کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or