Fenris Wolf
کاربر سایت
شرط میبندم لحظه اخر که 16 دزموندو بقل کرد خاطرتشو بهش منتقل کرده یا یه چیزی شبیه این و با اون دوستمونم ک میگه کانر جد دزموند نیستم موافقم.
احتمال زیاد چون s16 میدونست که دزموند قراره به Field برسه همون اخر بازی دلیلم هم برای اثباتش اینه که s16 در ملاقاتی که توی BH با دزموند داشت حرفای Juno رو رسوند حرفایی در مورد lucy پس میتونسه تشخیص بده که دزموند به اونجا میرسه واسه همین هم جمله بالا تقریبا درسته چون اونوقت دزموند از کما بیرون اومد اولین جمله گفت که میدونم قراره چیکار کنم . تقریبا میشه نتیجه گرفت که دزموند با s16 کاملا سینک شدهشرط میبندم لحظه اخر که 16 دزموندو بقل کرد خاطرتشو بهش منتقل کرده یا یه چیزی شبیه این
میدونم اینم امکان داره ولی تا اونجایی که بدونم هر کی میتونه با جد خودش سینک بشه مثلا دزموند با الطائر و اتزیو یا subject 16 که با darim پسر الطائر سینک شده بود اگه توجه به قیافه darim و subject 16 کنی تشابه رو میبینی حتی مدل موشون با هم , هم فرقی نداره
سازنده های بازی میان چهره ها رو بهتر میکنن که ما بگیم گرافیک بازی پیشرفت کرده اونوقت شما دارید اینجا بحث شباهت دزموند و اجدادشو میکنین ، قابل توجه دوستان که تو نسخه 1 بازی الطائر کپی دزموند بود و فقط یه لباسش فرق کرده بود ولی تو revelations قیافه الطائر رو به کل عوض کردن ، قیافه دزموند رو هم یه تغییراتی دادن که دندوناش خرگوشی شده بود و هیچ یک از اینها دلیل این نمیشه که کانر جد دزموند نباشه ، اصلا یه همچین چیزی برخلاف قوانین این بازیه و کانر جد بر حق دزموند هست.b-)با اون دوستمونم ک میگه کانر جد دزموند نیستم موافقم.
سابجکت 16 اصلا از نوادگان الطائر و داریم نیست که بخواد شباهت هم داشته باشه ، فقط اتزیو هست که جد مشترک سابجکت 16 و دزمونده ، ما تو نسخه 2 بازی و برادرهود یه سری پازل داشتیم که توسط سابجکت 16 گذاشته شده بودن ولی تو نسخه 1 بازی و revelations پازلی نبود چون اون خاطره هارو سابجکت اصلا توشون نرفته که بخواد پازل هم قایم کنه !میدونم اینم امکان داره ولی تا اونجایی که بدونم هر کی میتونه با جد خودش سینک بشه مثلا دزموند با الطائر و اتزیو یا subject 16 که با darim پسر الطائر سینک شده بود اگه توجه به قیافه darim و subject 16 کنی تشابه رو میبینی حتی مدل موشون با هم , هم فرقی نداره
یه دلیل اصلی و واضح Clay یا همون 16 نجات دادن دزموند هست.ولی این نظریه شما و دوستان هم جالبه:dر صحنه های آخر ویدئو دیدیم که سابجکت 16 دزموند را بغل کرد و بعد به او گفت : من دارم نجاتت میدم احمق … برو … برو …. ، ولی چه توضیحی برای این کار وجود دارد ؟ آیا با بغل کردن دزموند به چیزی که میخواست (رفتن در بدن او تا مدتی) رسید ؟ یا اینکه با این کار فقط اطلاعات ذهن خود را به دزموند منتقل کرد ؟ یا کاری که کرد کلاَ هدف دیگری داشت ؟
it began to delete the Black Room and all of its contents, Clay grabbed onto Desmond and threw him out of the room after a final embrace, saving Desmond's life
AUTHOR'S NOTE: This tree was made before the AC3 announcements and the introduction of Connor into Desmond's bloodline. It will be revised once I figure out where he goes exactly
بعدش مهمه:Eden, or the Garden of Eden, was a location controlled by the members of the First Civilization. There, they held many of their creations, humanity, who they used as a docile workforce, and enslaved through technology later known as the Pieces of Eden.
The two were known to have escaped Eden through freerunning, after having stolen one of the Apples of Eden
راستش، اگه سیب دستشون نبود نمیتونستند فرار کنند، سیب دستشون بوده حتما حالا احتمالا توی ویدئو یا طراحی نشده یا ما ندیدیم.توی ویدئو trues این ادم و هوا که لختن بعد دارن فرار میکنن و میرن بالای ساختمون حوا دستش خالیه بعد یهو یه سیب از کجا میاره میگیره توی دستش؟
بله درسته، ویلیام بیل مایلز هست، پدر دزموند. لقبش هم The Mentor هست. این لقب رو به رهبر اساسین ها میدند.تو صفحهی اول با اسم ویلیام بیل مایلز هست.:biggrin1:یه سری نکات رو فهمیدم که اینجا نوشتید یا نه رو یادم نمیاد:biggrin1:
اول اینکه اون صدایی که دزموند از فضای بیرون میشنید ص( اون مرده که با ربکا و شاون حرف میزد) فکر کنم اسمش بیل یا یه همچین چیزی بود شخصیه که دزموند و لوسی رو برای اساسین شدن تربیت کرده
تو صفحهی اول لینک بررسی پایان Revelation یه توضیح کوچیکی دربارهی اینکه این معبدها وجودشون به چه دلیل هست،توضیح داده شده.اما یه توضیح کوتاه دربارهاش بدم شاید حوصلت نگیره. همونطور که خودتون گفتید توی همون مکانی هست که در کابین باز میشه. اونجا حوالی نیویورک هستش. ساخته TWCB هست برای نجات انسانها در سال 2012. سه تا Vault ساخته شده بود به نامهای Vatican Vault | Colosseum Vault | Pythagorean Vault هستند که همهی اینها منتهی میشند به همین Grand Temple آخرین امید انسانها برای بقا.توضیحات بیشتر<<قسمت دوم>>دوم اینکه اون کاپیتان کچله که اول بازی میکشیم میگه ما دنبال GRAND TEMPLE هستیم که اتزیو میپرسه کجاست ولی یارو میمیره
این معبده کجاست که میگن؟ ما د یدیمش؟ ممکنه تو همون مکانی باشه که دزموند توشه؟( جنگله که وقتی در کابین باز میش یه لحظه میبینیم)
دلیل نجات دادنش چی بود؟اون متن رو نوشته بودین نگرفتم ازش..داشت جزیره انیموس حذف میشد بعد ازش استفاده کرد برای خارج شدن بعد گفت دارم نجاتت میدم؟(ترجمه رو حال کنید دییه دلیل اصلی و واضح Clay یا همون 16 نجات دادن دزموند هست.ولی این نظریه شما و دوستان هم جالبه:d
راستش، اگه سیب دستشون نبود نمیتونستند فرار کنند، سیب دستشون بوده حتما حالا احتمالا توی ویدئو یا طراحی نشده یا ما ندیدیم.
من بیشتر فکر اون لحظه ای هستم که چه نیرویی،چه کسی، آدم و حوا رو بازداشت؟
دزموند وارد کما شد بود،در اصل رفته بود تو حالت Safe-Mode انیمس.آخرای بازی انیمس شروع به پاکسازی کرد، 16 دزموند رو گرفت تا پاک نشه بتونه به هوش بیاد.دلیل نجات دادنش چی بود؟اون متن رو نوشته بودین نگرفتم ازش..داشت جزیره انیموس حذف میشد بعد ازش استفاده کرد برای خارج شدن بعد گفت دارم نجاتت میدم؟(ترجمه رو حال کنید دی
درسته،به قول شما شاید یه جورایی سوتی هست:d.منظورم از این که سیب رو از کجا اورد همین بود..یه جورایی میشه گفت سوتیه..طرف لخته بعدش سیب دستش باشه نمیتونه از در و دیوار بالا بره حالا چطوری سیب رو وقتی اس ساختمون رفت بالا همراهش داشت..
چند تا مورد دیگه هم دیدم مثلا لوسی توی اسیستنس یه قسمتش انگشتش قطع بود بعد هرچقدر من در طول بازی نگاه انگشت طرف میکردم انگشت داشت..
secret crusade رمان هست.secret crusadeدوستان لینک دانلود نسخه انگلیسیه secret crusade رو میدید؟ کمیک بوکه؟ اگه میشه همینجا بذارید اونی که صفحات قبله خرابه