Assassin Creed:Trivia|پست اول حتما خوانده شود Spoiler Warning*|

نقش مطالب این تاپیک در بهبود اطلاعات شما از داستان AC

• زیاد

رای‌ها: 216 74.2%
  • متوسط

رای‌ها: 44 15.1%
  • کم

رای‌ها: 13 4.5%
  • هیچ

رای‌ها: 18 6.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    291
شرط میبندم لحظه اخر که 16 دزموندو بقل کرد خاطرتشو بهش منتقل کرده یا یه چیزی شبیه این و با اون دوستمونم ک میگه کانر جد دزموند نیستم موافقم.

شرط میبندم لحظه اخر که 16 دزموندو بقل کرد خاطرتشو بهش منتقل کرده یا یه چیزی شبیه این
احتمال زیاد چون s16 میدونست که دزموند قراره به Field برسه همون اخر بازی دلیلم هم برای اثباتش اینه که s16 در ملاقاتی که توی BH با دزموند داشت حرفای Juno رو رسوند حرفایی در مورد lucy پس میتونسه تشخیص بده که دزموند به اونجا میرسه واسه همین هم جمله بالا تقریبا درسته چون اونوقت دزموند از کما بیرون اومد اولین جمله گفت که میدونم قراره چیکار کنم . تقریبا میشه نتیجه گرفت که دزموند با s16 کاملا سینک شده

میدونم اینم امکان داره ولی تا اونجایی که بدونم هر کی میتونه با جد خودش سینک بشه مثلا دزموند با الطائر و اتزیو یا subject 16 که با darim پسر الطائر سینک شده بود اگه توجه به قیافه darim و subject 16 کنی تشابه رو میبینی حتی مدل موشون با هم , هم فرقی نداره

در کل تو این شماره هم باز دزموند هست که از انیموس 3 استفاده میکنه دلیلش هم اعلام سازنده ها :d واین که کانر به subject 16 یا darim شباهت نداره همون دزموند revelations هست فقط مدل سرخ پستش :d

با اون دوستمونم ک میگه کانر جد دزموند نیستم موافقم.
سازنده های بازی میان چهره ها رو بهتر میکنن که ما بگیم گرافیک بازی پیشرفت کرده اونوقت شما دارید اینجا بحث شباهت دزموند و اجدادشو میکنین ، قابل توجه دوستان که تو نسخه 1 بازی الطائر کپی دزموند بود و فقط یه لباسش فرق کرده بود ولی تو revelations قیافه الطائر رو به کل عوض کردن ، قیافه دزموند رو هم یه تغییراتی دادن که دندوناش خرگوشی شده بود :)) و هیچ یک از اینها دلیل این نمیشه که کانر جد دزموند نباشه ، اصلا یه همچین چیزی برخلاف قوانین این بازیه و کانر جد بر حق دزموند هست.b-)

---------- نوشته در 12:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

میدونم اینم امکان داره ولی تا اونجایی که بدونم هر کی میتونه با جد خودش سینک بشه مثلا دزموند با الطائر و اتزیو یا subject 16 که با darim پسر الطائر سینک شده بود اگه توجه به قیافه darim و subject 16 کنی تشابه رو میبینی حتی مدل موشون با هم , هم فرقی نداره
سابجکت 16 اصلا از نوادگان الطائر و داریم نیست که بخواد شباهت هم داشته باشه ، فقط اتزیو هست که جد مشترک سابجکت 16 و دزمونده ، ما تو نسخه 2 بازی و برادرهود یه سری پازل داشتیم که توسط سابجکت 16 گذاشته شده بودن ولی تو نسخه 1 بازی و revelations پازلی نبود چون اون خاطره هارو سابجکت اصلا توشون نرفته که بخواد پازل هم قایم کنه !

من یه سری توضیحات کوچولو در مورد این روابط خانوادگی این اتزیو و الطیر بدم اول:
الطیر که تابلو ه کیه ولی ربطش به اتزیو زیاد نیست به نظر من.یه سری شایعات هست که میگه کلا خانواده ی آدیتوره نوادگان مارکو پولو یا پدرش نیکولو پولو هستند.که اگه اینطور باشه کلا فلسفه ی انیموس میره زیر سوال.دزموند وقتی هم خاطرات الطیر رو دیده هم اتزیو یعنی این 3 نفر به هم یه رابطه ای دارن.ولی الطیر و نوادگانش چه ربطی به نیکولو پولو دارند؟از این طرف بحث آدم و حوا و اینکه تمام انسان ها نوادگان اون ها هستند رو اوردن وسط که کمی بتونن قابل حضم تر کنن این فرضیه رو.خوب اگه یادتون باشه یوبی سافت چند وقت پیش گفت که ممکنه اصلا این 3 نفر ربطی به هم نداشته باشن و برای اینکه ضایع نشه گند زد به صورت این 3 نفر!که بعد بعضیا دلیل دست یابی به خاطرات الطیر رو همین آدم و حوا که گفتم میدونن.کلا هنوز هیچ چیزی معلوم نیست.کسی هم نمیدونه این 3 تا به هم ربط دارن اخر یا نه!
کانر هم که تقریبا هیچ اطلاعاتی ازش نداریم.اگه بخوان مثل اتزیو شخصیت پردازی خدایی داشته باشه یا باید 64 ساعت گیم پلی بریزن تو بازی یا کمیک و رمان!الطیر هم همینطوری ه.SecRet Crusade رو داره که همون مراحل الطیر تو رویلیشن ه اما واقعا بهتر و عالی تر!

ر صحنه های آخر ویدئو دیدیم که سابجکت 16 دزموند را بغل کرد و بعد به او گفت : من دارم نجاتت میدم احمق … برو … برو …. ، ولی چه توضیحی برای این کار وجود دارد ؟ آیا با بغل کردن دزموند به چیزی که میخواست (رفتن در بدن او تا مدتی) رسید ؟ یا اینکه با این کار فقط اطلاعات ذهن خود را به دزموند منتقل کرد ؟ یا کاری که کرد کلاَ هدف دیگری داشت ؟
یه دلیل اصلی و واضح Clay یا همون 16 نجات دادن دزموند هست.ولی این نظریه شما و دوستان هم جالبه:d
it began to delete the Black Room and all of its contents, Clay grabbed onto Desmond and threw him out of the room after a final embrace, saving Desmond's life

درباره کانر هم صحبتش شد، کلا فرق میکنه چون استایلش شبیه به گرگ هست تا عقاب(که نماد اساسین هاست).

درباره‌ی نسب و جد و ....ما به اطلاعات AC:Encylopedia و رمان ها و داستان بازی اونطور که تا الان فهمیدیم اکتفا میکنیم.برای راحت تر متوجه شدن این عکس رو نگاه کنید،تو Revelation قضیه پیچیده تر شد با اون صحبت های یوبی،ولی فعلا منتظر میمونیم تا ببینیم که چه طوری میخوان گره گشایی کنند.

طراح عکسEstherAdAstra
AUTHOR'S NOTE: This tree was made before the AC3 announcements and the introduction of Connor into Desmond's bloodline. It will be revised once I figure out where he goes exactly

درباره‌‍ی Eden هم اونطور که توی پازل ها و توضیحات بازی (فایل Truth) هست:
Eden, or the Garden of Eden, was a location controlled by the members of the First Civilization. There, they held many of their creations, humanity, who they used as a docile workforce, and enslaved through technology later known as the Pieces of Eden.
بعدش مهمه:
The two were known to have escaped Eden through freerunning, after having stolen one of the Apples of Eden

فرضیه هایی هم که دوستان گفتن فعلا در حد همون فرضیه هست، با احتمالات کمتر و بیشتر.منتها نوشته های بالا دیگه اطلاعات رسمی خود بازی هست.اون کوه هم که پشت اون ساختمونها قرار داده دقیقا میشه گفت عینا مثل کوه کلیمانجارو هست.

viewer.php

توی ویدئو trues این ادم و هوا که لختن بعد دارن فرار میکنن و میرن بالای ساختمون حوا دستش خالیه بعد یهو یه سیب از کجا میاره میگیره توی دستش؟
راستش، اگه سیب دستشون نبود نمیتونستند فرار کنند، سیب دستشون بوده حتما حالا احتمالا توی ویدئو یا طراحی نشده یا ما ندیدیم.
من بیشتر فکر اون لحظه ای هستم که چه نیرویی،چه کسی، آدم و حوا رو بازداشت؟

سلام بچه ها بنده یه فایل در مورد داستان کلی (شاید بشه گفت مو به مو (یه جور Timeline)) به زبان فارسی در مورد بازی AC I درست کردم ولی یه جاهاییش مشکل داره (هم از لحاظ ترجمه و هم از لحاظ نگارش) که با صحبت هایی که با آقا صادق انجام دادم و ایشان بنده رو راهنمایی کردند به این نتیجه رسیدم تا این فایل رو در این انجمن قرار بدم از همین رو از افرادی که بتونن این فایل رو تکمیل کنن درخواست دارم تا این کار رو انجام بدن و تکمیل شده این فایل رو در اختیار بچه های انجمن قرار بدن بلکه بقیه هم در مورد داستان نسخه یک این بازی اطلاعاتی متفاوت کسب کنند شاید هم با کمک افراد بشه اونرو به عنوان یک خط داستان کامل از این نسخه داشته باشیم . اینم لینک فایل : http://s1.picofile.com/file/7464478060/Timeline.rar.htmlفایل Assassin's Creed Timeline.docx : این فایل همون فایلی که ازش صحبت کردم .و دو فایل 51538 و Assassins Creed Game Script که از دوست عزیزمون آقا صادق قرض گرفتم که حاوی متن بازی و همچنین داستان بازی به زبان انگلیسی هستش .بازم تشکر!

سلام به تمام بچه های انجمن
بچه ها دو شب پیش (تاریخ 18/05/91) از شبکه چهار برنامه راز حدود ساعت 11 شب با مجری گری نادر طلاب زاده پخش شد که میهمان این برنامه آقای بیژن نوباوه (خبرنگار صدا و سیمای ایران در آمریکا در حدود سال 2000) بود که موضوع آن مربوط میشد به عرصه رسانه،تحولات دیروز،افق آینده.
تا بدین جا همه مقدم چینی بود در یک بخش برنامه که قبلا ضبط شده بود آقای نادر طالب زاده از یک استاد اخراجی آمریکا (اسمش از یادم رفته) تعدادی سوال پرسید که یکی از سوالات این بود که با این همه مشکلات امروز جامعه آمریکا چرا مردم هیچ اعتراضی ( کمتر اعتراضی می کنند) نمی کنند. که جواب بسیار جالب این استاد این بود که سیاستمداران و حکومت آمریکایی علاوه بر استفاده از رسانه ها (تلویزیون و روزنامه و اینترنت و...) از یک تکنولوژی بسیار پیشرفته و همچنین پنهانی استفاده می کتتد تا فکر مردم را تحت کنترل خود داشته باشند جالبتر این بود که ایشون چندین بار به این موضوع (استفاده حکومت آمریکا از وسایل پیشرفته و سری برای کنترل اذهان عمومی) اشاره کرد ولی در کمال ناباوری آقای نادر طالب زاده و میهمانشان به بحث انحرافی (بحث جنگ ایران و عراق) پرداختند .
بنده این موضوع را در این انجمن مطرح کردم چون این قضیه را بی ربط به این انجمن (بحث) نمی دیدم البته از تمامی دوستان عزیز خواهشمند ام تا به این موضوع به چشم یک مسئله انحرافی (سیاسی) نگاه نکنند.
این فایل تصویری این برنامه
اینم فایل صوتیش
باتشکر

من الان دارم دوباره AC R رو اینبار روی PS3میرم
یه سری نکات رو فهمیدم که اینجا نوشتید یا نه رو یادم نمیاد:دی
اول اینکه اون صدایی که دزموند از فضای بیرون میشنید ص( اون مرده که با ربکا و شاون حرف میزد) فکر کنم اسمش بیل یا یه همچین چیزی بود شخصیه که دزموند و لوسی رو برای اساسین شدن تربیت کرده
دوم اینکه اون کاپیتان کچله که اول بازی میکشیم میگه ما دنبال GRAND TEMPLE هستیم که اتزیو میپرسه کجاست ولی یارو میمیره
این معبده کجاست که میگن؟ ما د یدیمش؟ ممکنه تو همون مکانی باشه که دزموند توشه؟( جنگله که وقتی در کابین باز میش یه لحظه میبینیم)

یه سری نکات رو فهمیدم که اینجا نوشتید یا نه رو یادم نمیاد:biggrin1:
اول اینکه اون صدایی که دزموند از فضای بیرون میشنید ص( اون مرده که با ربکا و شاون حرف میزد) فکر کنم اسمش بیل یا یه همچین چیزی بود شخصیه که دزموند و لوسی رو برای اساسین شدن تربیت کرده
بله درسته، ویلیام بیل مایلز هست، پدر دزموند. لقبش هم The Mentor هست. این لقب رو به رهبر اساسین ها میدند.تو صفحه‌ی اول با اسم ویلیام بیل مایلز هست.:biggrin1:
دوم اینکه اون کاپیتان کچله که اول بازی میکشیم میگه ما دنبال GRAND TEMPLE هستیم که اتزیو میپرسه کجاست ولی یارو میمیره
این معبده کجاست که میگن؟ ما د یدیمش؟ ممکنه تو همون مکانی باشه که دزموند توشه؟( جنگله که وقتی در کابین باز میش یه لحظه میبینیم)
تو صفحه‌ی اول لینک بررسی پایان Revelation یه توضیح کوچیکی درباره‌ی اینکه این معبدها وجودشون به چه دلیل هست،توضیح داده شده.اما یه توضیح کوتاه درباره‌اش بدم شاید حوصلت نگیره. همونطور که خودتون گفتید توی همون مکانی هست که در کابین باز میشه. اونجا حوالی نیویورک هستش. ساخته‌ TWCB هست برای نجات انسانها در سال 2012. سه تا Vault ساخته شده بود به نامهای Vatican Vault | Colosseum Vault | Pythagorean Vault هستند که همه‌ی اینها منتهی میشند به همین Grand Temple آخرین امید انسانها برای بقا.توضیحات بیشتر<<قسمت دوم>>

یه دلیل اصلی و واضح Clay یا همون 16 نجات دادن دزموند هست.ولی این نظریه شما و دوستان هم جالبه:d

راستش، اگه سیب دستشون نبود نمیتونستند فرار کنند، سیب دستشون بوده حتما حالا احتمالا توی ویدئو یا طراحی نشده یا ما ندیدیم.
من بیشتر فکر اون لحظه ای هستم که چه نیرویی،چه کسی، آدم و حوا رو بازداشت؟
دلیل نجات دادنش چی بود؟اون متن رو نوشته بودین نگرفتم ازش..داشت جزیره انیموس حذف میشد بعد ازش استفاده کرد برای خارج شدن بعد گفت دارم نجاتت میدم؟(ترجمه رو حال کنید دی:)

منظورم از این که سیب رو از کجا اورد همین بود..یه جورایی میشه گفت سوتیه..طرف لخته بعدش سیب دستش باشه نمیتونه از در و دیوار بالا بره حالا چطوری سیب رو وقتی اس ساختمون رفت بالا همراهش داشت..

چند تا مورد دیگه هم دیدم مثلا لوسی توی اسیستنس یه قسمتش انگشتش قطع بود بعد هرچقدر من در طول بازی نگاه انگشت طرف میکردم انگشت داشت..

دلیل نجات دادنش چی بود؟اون متن رو نوشته بودین نگرفتم ازش..داشت جزیره انیموس حذف میشد بعد ازش استفاده کرد برای خارج شدن بعد گفت دارم نجاتت میدم؟(ترجمه رو حال کنید دی:)
دزموند وارد کما شد بود،در اصل رفته بود تو حالت Safe-Mode انیمس.آخرای بازی انیمس شروع به پاکسازی کرد، 16 دزموند رو گرفت تا پاک نشه بتونه به هوش بیاد.
منظورم از این که سیب رو از کجا اورد همین بود..یه جورایی میشه گفت سوتیه..طرف لخته بعدش سیب دستش باشه نمیتونه از در و دیوار بالا بره حالا چطوری سیب رو وقتی اس ساختمون رفت بالا همراهش داشت..

چند تا مورد دیگه هم دیدم مثلا لوسی توی اسیستنس یه قسمتش انگشتش قطع بود بعد هرچقدر من در طول بازی نگاه انگشت طرف میکردم انگشت داشت..
درسته،به قول شما شاید یه جورایی سوتی هست:d.
دوستان لینک دانلود نسخه انگلیسیه secret crusade رو میدید؟ کمیک بوکه؟ اگه میشه همینجا بذارید اونی که صفحات قبله خرابه
secret crusade رمان هست.secret crusade

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or