amirhosein s.a
کاربر سایت
حسین جان یک مقدار اطلاعات خوب در مورد کانر بزاری خیلی ممنون میشم بعد دقت کردین کانر استیل شبیه سرخ پوست ها داره درسته بومیه ولی اصالتش انگلیسیه :d
آخرین ویرایش:
بله(ولی یهو دیدی که سازنده ها یه کم وسوسه شدند و طولش بدند، از ابتدا ساخت این بازی سه گانه معرفی شده بود، که این باید پایان داستان دزموند باشه.)اقا با انتشار نسخه سوم ماجراهای دزموند هم به پایان میرسه ؟ و این که در برخی از تریلرها نشان داده شده که نسخه های ps3 و xbox360 هر کدوم دارای مراحل تکنفره اضافیه ؟ منظورم اینه که میارزه نسخه xbox360 این بازی رو اروجش رو بگیریم؟
راستی مثل اینکه قراره یک سری کمیک جدید برای AC بیاد! IGN چند روز پیش اطلاعاتی ازش گذاشته بود+چندتا عکس!
کسی خبرش رو خونده بدونه در مورد کی و چی هست ؟ :d
درباره کانر اطلاعات به خصوصی نیست، خیلی چیزاش مهم نیست و اطلاعات درباره اش کمه، مثل اینکه مهارت هاش چیه و چه جور شخصیتی داره و ....ولی حالا این یه دونه مختصر:dحسین جان یک مقدار اطلاعات خوب در مورد کانر بزاری خیلی ممنون میشم بعد دقت کردین کانر استیل شبیه سرخ پوست ها داره درسته بومیه ولی اصالتش انگلیسیه :d
دقیقا همینجوری مینویسند:dکانر(تلفظش درسته؟))
سلام
چنتا سوال تو ذهنمه گفتم بپرسم:
1-آخر قسمت 1 وقتی apple of edan از دست الطیر افتاد یه کره زمین اومد که کلی نقطه قرمز روش بود!!اون نقطه های چه معنی داشتن؟؟
2-لوسی از کی با تمپلارها بوده؟؟
3-الطیر جد اتزیوه؟؟
4-نقش دزموند تو بازی چیه؟؟خاطراتشو چک می کنه و جای سیب ها رو پیدا می کنه ولی تا حالا که فقط یکیشو برداشته!!
سلام
چنتا سوال تو ذهنمه گفتم بپرسم:
1-آخر قسمت 1 وقتی apple of edan از دست الطیر افتاد یه کره زمین اومد که کلی نقطه قرمز روش بود!!اون نقطه های چه معنی داشتن؟؟
2-لوسی از کی با تمپلارها بوده؟؟
3-الطیر جد اتزیوه؟؟
4-نقش دزموند تو بازی چیه؟؟خاطراتشو چک می کنه و جای سیب ها رو پیدا می کنه ولی تا حالا که فقط یکیشو برداشته!!
یکی جواب مارو نمیده؟؟
راستی:5-:dاولای قسمت 1 که المعلم چاقو کرد تو شیکم الطیر برای چی مموری بعدی زنده بود؟؟خودشم تعجب کرده بود!!یعنی نمرده بود یا چیز دیگه ای شد؟؟
کلا هدف از کار با انیموس اینه که دزموند گذشته اجدادشو تغییر بده و در واقع کنترلشون کنه یا این که گذشتشونو بفهمه؟؟
در ضمن اون یارو که آخر revelations بعد از بیدار شدن دزموند باهاش حرف زد پدر دزموند بود یا پدر subject 16 ??subject 16 با دزموند رابطه فامیلی داره؟؟
خیلی ممنون
فقط یه چیز دیگه:
سیب ها (گوی ها) 6 تا هستن دیگه؟؟خوب دزموند می خواد پیداشون کنه.اما تمپلارها که از جاشون با خبر نیستن!!پس برای چی دنیا در خطره؟؟
یکی از گوی ها رو رو توی brotherhood پیدا کرد و رفت برش داشت!!اما اون که جاش امن بود دیگه برای چی برش داشت؟؟چرا اونی که توی revelatons پیدا شد رو نرفتن بر دارن؟؟
بعد قراره 6 تا گوی رو پیدا کنن؟؟اگه اینطور باشه که بازی 100 تا قسمت میشه!!(هدف دزموند پیدا کردن همین یه دونه گوی بوده یا همشو می خواد؟؟)
راستی اولا قرار بود بازی سه گانه باشه یعنی این باید قسمت آخر باشه!!حالا هست یا نه؟؟
اندکی صبر:biggrin1:یکی جواب مارو نمیده؟؟
به طور دقیقتر Pieces of Eden . منظور از عدن بهشت هست، آخر AC2 وقتی آدم و حوا در حال فرار توی اون منطقه مدرن و سرسبز بودند، از اونجا(یا اون دوره) به عنوان عدن یاد میشه. الطائر بعدها توی کدکس ها که توی AC2 با کمک لئوناردو داوینچی جمع آوریش میکنیم اون قسمتها رو مشخص میکنه، اینکه احتمال داره اونجا تکه های بهشتی وجود داشته باشند. تکه های بهشتی هم فقط سیب نیست.اون نقاط قرمز جای apple of eden هارو نشون میداددند ، عدن ها در قسمت های مختلف کره ی زمین بودند
لوسی از کی با تمپلارها بوده؟؟
درسته، به دستور ویلیام مایلز لوسی قرار میشه که به ابسترگو نفوذ کنه، نکته جالب این هست که دکتر ویدیچ پیشنهاد کار در ابسترگو رو به لوسی میده. نقشه جلو میره تا Subject 16 یا همون Clay Kaczmarek توسط ابسترگو دزدیده بشه و با قرارگرفتن در دستگاه انیمس اهداف تمپلارها به طور دقیقتر مشخص بشه و محل Vault پیدا بشه، بعدش هم 16 و لوسی از ابسترگو فرار کنند که اینگونه نمیشه. لوسی با تحت تاثیر قرارگرفتن حرف های ویدیچ وفاداریش رو از دست میده و به 16 نه اجازهی ارتباط با اساسین ها رو میده نه اجازهی خروج.بقیه اش رو هم که میدونید........لوسی هم فک کنم از زمان subject 16 با تمپلارها بوده ،
چاقوی المعلم آغشته به داروی سمی خواب آور بود، طرف طوری به خواب فرو میرفت که تصور میکرد مرده. این از ویژگی های المعلم بود تا شاگردانش رو به خودش تا پای مرگ وفادار کنه.(این ویژگی المعلم اونطور که من توی ویکی پدیا مطالعه کردم بسیار به حسن صباح نزدیک هست، ولی نمیخواد بحث اونو وسط بکشیم، صرفا یه اشاره جزئی کردم تا بدونید از کجا اقتباس شده.)الطیر زنده موند ولی المعلم الطیر رو دوباره برگردوند به حالت اول ( شمشیر ، چاقوی مخفی و.. ) روگرفت ولی بهش ماموریت داد و اونا رو پس داد
درباره تکه های بهشتی بالا گفتیم.دقیقا 48 تا هست.تمپلارها هم فهمیدن دیگه. تو آخر AC1 وقتی دزموند وارد دوران زندگی الطائر شده، وقتی اون نقشه ی کرهی زمین رو دیدیم، معنیش این هست که تمپلارها هم با ما دیدند دیگه، تو انیمس بودیم دیگه:biggrin1:سیب ها (گوی ها) 6 تا هستن دیگه؟؟اما خوب اون نقاطی هم که روی کره زمین بود بیشتر از 6 تا بود تا جایی که یادمه!!چطور؟؟
خوب دزموند می خواد پیداشون کنه.اما تمپلارها که از جاشون با خبر نیستن!!پس برای چی دنیا در خطره؟؟
هدف اصلی پیدا کردن Vault هست. اون چیزی که THWB برای دزموند و پیشنیانش باقی گذاشتن Vault هست. حالا درون Vault هم تا بدینجا سیب بهشتی بوده ولی همش وسیله بوده برای هدف بعدی. ضمن اینکه این 6 تا سیب دوم تو حادثه Denver International Airport نابود شده.عد قراره 6 تا گوی رو پیدا کنن؟؟اگه اینطور باشه که بازی 100 تا قسمت میشه!!(هدف دزموند پیدا کردن همین یه دونه گوی بوده یا همشو می خواد؟؟)بعد مگه عصایی که توی قسمت دوم بود رو لازم نداشتن که نرفتن ورش دارن؟؟ :biggrin1عصایی که با گوی یکی میشد!!)
مرد حسابی مگه امتحان نهاییه:biggrin1: سعی کردم خلاصه بگم که خوب متوجه بشیم.کلا برا شما که داستانو میدونید جواب به اینا 30 ثانیه هم طول نمی کشه:biggrin1:
اساتید چیه؟کیه؟ ما همه اینجا در یه سطح سعی میکنیم که دانسته هامون رو در یه چارچوب مشخص به اشتراک بزاریم.:biggrin1:شما و بقیه دوستان لطف میکنید که سوال و جواب میکنید، منتها در یه چارچوبی که مشخص کردیم.مرسی از همه شما طرفداران.:biggrin1:بازم اساتید ببخشن ، هی دخالت میکنم تو کارشون
مطمئن باش منظور از بهشت جایی غیر از زمین بوده این بارها بحث شدهدوستان شرمنده من میخوام یه موضوع قدیمی رو از قبر بکشم بیرون.
توی ویدئو the truthنشون میده ادم و حوا دارن فرار میکنن.بعدش از یه ساختمون میرن بالا و یه کوه رو نشون میده.بعضی از دوستان گفتن که این کوه کلیمانجارو هست.
اما یه بحثی هست.محل زندگی ادم و حوا بهشت بوده.که توی بازی با نامedenاشاره میشه.خب edenیه باغ یا بهشت روی زمین بوده.باستان شناسان هم محلeden رو حوالی اذر بایجان(نزدیک تبریز ) ایران تعیین کردن.که اونجا هم کوه سهند قرارداره(مراجعه کنید بهhttp://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%A7%D8%BA_%D8%B9%D8%AF%D9%86).خب ادم حوا هم که داشتن از edenفرار میکردن.پس اگه این فرضیات درست باشه اون کوه سهنده.البته خودم هنوز براش دلیلی پیدا نکردم برای همین گفتم اینجا بگم بلا خره چند تا فکر بهتر از یه فکره:d.
ممنون
احتمالا یه نسبت خیلی دوری بوده.تو AC2 همون اولش که وارد انیموس می شیم و تولد اتزیو رو میبینیم از Crossover دی ان ای 16 و دزموند به اون خاطره میرسیم.اونم پدر دزموند بود ، خیر subject 16 رابطه فامیلی نداره با دزموند
بازم استید ببخشن ، هی دخالت میکنم تو کارشون