بلاخره پروژه اسسین بسته شد و بعد 5 سال این سری تموم شد
پایان نسخه 3 بینظیر بود
من خیلی از حرفاشون سر درنیاوردم ( قلمبه سلمبه حرف میزدند و سواد من نمیکشید
)
در 15 دقیقه پایانی با دزموند :
ما باید 3 تا POWER SOURCE رو توی جاشون بذاریم.
در این حین جونو با ما صحبت میکنه » :
( اگه درست فهمیده باشم که بعید میدونم
)جونو میگه که : ما برای جلوگیری از پایان باید 4 تا برج میساختیم که این برجا یه کاری میکردند
اما ما اولی رو هم نمیه کاره ول کردیم و پروژه شکست خورد
ما به دنبال راه های زیادی بودیم که از این فاجعه جلو گیری کنیم. اتفاقا همینجوریکه جونو داره تعریف میکنه تصاویر زمان خودشونو نشون میده که بر اساس اون FIRST CIV هم از دستگاهی مشابه انیموس استفاده میکرده
حالا نمیدونم برای اینکه به عقب برگردن و یه دستکاری تو گذشته کنن یا به جلو برن !
شوهر جونو به علت استفاده زیاد از این دستگاه شروع به دیوونه شدن میکنه و همش از جونو درخواست داشته که اونو از دستگاه بیرون بیاره ولی جونو گوش نمیده و شوهرشو در حین استفاده از دستگاه با چاقو میکشه
بعد دزموند با بیسیم به پدرش میگه من فکر میکنم مقصر مرگ لوسی من بودم
بیل: نه اپل بود یعنی جونو اون کنترلت کرد
دزموند : ولی من میدونم که میتونستم خودمو کنترل کنم و متوقف این کار بشم . من خودم خواستم که اونو بکشم
خلاصه خیلی حرف زدن
بعد ربکا میگه : من دارم میبینم ( به وسیله کامپیوترشون ) این پایین ( تو معبد ) یه چیزی هست ! شاون میگه احمق نباش مگه میشه و فلان و بیصار !
بعد از اینکه دزموند در رو باز میکنه و همه داخل میشن جونو میگه :
دستتو روی این ( یه کره آبی به شکل زمین که با قطعات سنگی شکل قاره ها رو روی اون نشون داده اند * ) بذار و یه عمل جرقه مانند صورت میگیره و این جرقه باعث نجات زمین میشه
یهویی مینروا میپره وسط (
) میگه که نه دزموند. اگه اینکارو کنی اونو بیدار میکنی ! ( جونو رو ) و خیلی بد میشه بعد مینروا و جونو با هم دعواشون میشه بعد جونو میگه به دزموند نشون بده ! ولی مینروا میگه دزموند نمیتونه درک کنه بعد دزموند داد میزنه میگه نشونم بده ( اتفاقاتی که اگه فعال کنه یا نکنه اون شئ رو میوفته )
بعد یه سری تصاویر CG نشون میده که میگه اگه فعال نکنی تمامی مردم میمیرن و همه چیز ازبین میره و جونو بیدار نمیشه و همه چیز تموم میشه ( البته تصویری که نشون میداد دزموند و دوستاش پیر شده بودن یه چیزی تو مایه اصحاب کهف شده بودن
بعد دزموند ردا تنش بود و به مردم پند و اندرز میداد ! ربکا از بوته ها میوه برای خوردن میچید و... )
از یه طرف میگفت اگه فعالش کنی دنیا رو نجات مییدی اما این بیدار میشه و اتفاقات بدی میوفته بهتره بمیریم تا این بیدار شه و فلان
( بعد تصاویر یه سری گروه رو نشون میداد که پشتشون مشعل های بزرگی روشنه و دارن یه کتابی رو که تو دستشون گرفتن رو به بالا میگیرن ( لباسشونم شبیه لباس پاپ در پایان اسسینز 2 هست فقط سیاه یه دسته ) مردمم به اونها نگاه میکنن )
بعد دزموند میگه متاسفم مینروا تصمیم گرفته شده من باید اینکارو بکنم !
بعد به دوستاش میگه از اینجا تا میتونید دور شید .
بعد دستشو روی کره میذاره و دستش شروع به جزغاله شدن میکنه ! جرقه های زده میشه و روی زمین پرت میشه و چشماشو باز نمیکنه
و تمام ....
در اواسط تیتراژ هم جونو میاد میگه تو نقشتو خوب بازی کردی دزموند حالا وقتشه که من نقشمو بازی کنم و میره به سمت بیرون از معبد :
متن بالا هم ناقصه هم ممکنه اشتباه باشه
به بزرگی خودتون ببخشید باید صبر کنیم مفسران اصلی بیان
---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:59 PM ارسال شده بود ----------
اینو هم الان دیدم
جالبه پس درست حدس زده بودم
:
it is revealed that this entire cycle played out once before, and that Desmond can make a choice to become the next Jesus or to save billions of people. he obv goes for the latter, but the catch is that he has to let Juno (evil!) free upon the world...and he dies.....thats it....so his story was completely worthless (in short, the last 5 games were pointless), no finish to the storyline, no actual explaining of how releasing Juno saves the world. Ultimate FU to all players
به ما نشون میده که این چرخه یه بار دیگه هم اتفاق افتاده و دزموند میتونه انتخاب کته که عیسی مسیح بعدی باشه (
) یا جان بیلیونها انسان رو نجات بده.ولی اون گزینه دو رو انتخاب میکنه و اجازه میده شیطان ( جونو ) آزاد بشه
و میمیره ! این خلاصه متن بالا بود !
---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ----------
سئوال اصلی من اینجاده که تمپلار ها برای چی میخواستن به معبد بزرگ ( GRAND TEMPLE ) برسن ! جونو رو ببینن ؟ اونو نابود کنن یا ازاد کنن ؟!
اون اپلی که تو ماصیاف موند چی ؟
خیلی ناقص تمومش کردن باز
منتظر AC بعدی هستم مطمئنم دزموندم توش هست
(هرچند میگن دزموند فقط توی 3 میاد و از این به بعد نمیبینیمش
)
هیثم هم مث اسسینا ایگل ویژن داشت ! و همه چیزم درمورد معبد میدونست ! ( به جز درونش )
یعنی دزموندم تمپلاره ؟
ویدیک خیلی مشتی مرد
دلم خنک شد
ولی سرنوشت ربکا و شان و بیل مشخص نشد
حتما اینا هم مث بایو ور یه دی ال سی مجانی میدن پایانو عوض کنن
: |