Fenris Wolf
کاربر سایت
جکی عزیز اگه توجه نموده باشی تو revelations زمانی که دزموند تو کما هست یه صحبت های بین شاون و ربکا و ویلیام مالیز ردو بدل میشه که تو قسمتی از اونا میگن شاون با یه گروه مسئول شدن و رفتن جنازه لوسی رو اطراف رُم سوزاندن و ربکا و ویلیام داشتن آماده میشدن برای مقدمات برگشت به آمریکا تا زمانی که شاون هم بهشون ملحق بشه ، و یه چیزی چرا انقد از لوسیِ خیانتکار خوشت میاد ؟ تو dlc آخر revelatios یعنی همون lost archive مشخص شد که لوسی خیانت کار بوده یه مطلبی هم خودم درباره خیانتش نوشتم که به دلیل جا به جایی سایتمون تو سایت خودمون نیست ولی یه دوست عزیزی لطف کرده و کپی پیست کرده در اینجا اگه دوستان حال کردن برن بخونن تماماً با سند و مدرک هست. این هم نمونه ای متن :و مطمئننا لوسی هم باید زنده بمونه
وسلام نامه تمام
کودوم قسمتش؟دیگه به کل پرونده اش بسته شد رفت پی کارش.:biggrin1:ملت دیگه حالشون به هم خورد از بس اتزیو دیدن:biggrin1:داستان اتزیوی فلک زده هم ( :biggrin1: ) حل شه :biggrin1:
سلام،بابت سایت جدیدتون بهت تبریک میگم.ولی متاسفانه امکانش نیست.نه اینکه مطلبتون بد باشه.فقط و فقط نوشته های کاربرای این سایت رو فهرست میکنیم.
راستی دوستان به تازگی مطلب بسیار کامل و دقیقی به نام سیب های بهشتی در سایت جدیدمون نوشتم که شاید بتونه جواب سوال های خیلی از اساسین دوست های عزیز رو بده . تقریباً حاصل و نتیجه 2 سال تفکر و مطالعه و تحقیق و refinish کردن های متعدد هر 4 بازی هست . hosein fisher جان عزیز هم اگه حال کردی و مطلب خوب بود توی این تاپیک قرار بده که دوستان حالشو ببرن اینم لینک مطلب .
اقا دمت گرم یادم نبود لاست ارکایو حجمش چقدره ؟مجانیه؟
دوستان کمیک بوکی از داستان های الطایر هم داریم؟
سلام،بابت سایت جدیدتون بهت تبریک میگم.ولی متاسفانه امکانش نیست.نه اینکه مطلبتون بد باشه.فقط و فقط نوشته های کاربرای این سایت رو فهرست میکنیم.
چرا من همون کمیکو پیدا کردم b-) البته میشه گفت که صفحه هاشو پیدا کردمو ساختمش
لینکش : AC.pdf - 4shared.com - document sharing - download
ممنون از توجه شما>:d
پس جایزه م کو ؟
و هم چنین-vjigsawi- برا اون جایزه ی قشنگت هم این تم 3:AC روحال کن>:d< b-)>:d Assassins Creed III.themepack