دوست عزیز نمیدونم تا چه حد در جریان داستانی ولی جواب سوالت اینه الطایر قبل از اتزیو زندگی میکرده در ضمن اون سیب دست الطایر با اون سیبی که اتزیو پیدا میکنه یکی نیستندوستان محترم یه سوال اساسی دارم که خوره شده تو جونم.
مگه بعد از اتمام برادر هود سیب دست اتزیو باقی نموند...؟؟ پس چرا ما سیب رو تو کتابخونه الطائر پیدا میکنیم؟؟
اونم طوری که تا حالا دست کسی هم بهش نرسیده؟؟؟
در ضمن :
به شباهت عجیب سوفیا به لوسی تو این نسخه توجه کردید؟
دوست عزیز نمیدونم تا چه حد در جریان داستانی ولی جواب سوالت اینه الطایر قبل از اتزیو زندگی میکرده در ضمن اون سیب دست الطایر با اون سیبی که اتزیو پیدا میکنه یکی نیستن
دو تا سیب وجود نداره بلکه 6 سیب وجود داره.کاملا با داستان اشنام دوست عزیز ولی سیب یا همون piece of eden
یه دونس . (اخه حوا یه سیب از درخت چیده بوده )
مگه از کجای داستان بازی میشه فهمید که دو تا سیب وجود داشته ؟؟
اون کی بود که قبل از مرگ اتزیو از فلورانس می نالید و به اتزیو گفت استراحت کن؟عزرائیل بود؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
میشه گفت دقیقاً کسی نمیدونه اون طرف کی بوده، ممکنه عزائیل، ممکنه یه تمپلار یا ممکنه یه شخص عادی بوده باشه.
چنتا سوال داشتم
تو ac 2 ادم و هوا رو میبینیم که دارن با PE فرار میکنن و هیچی تنشون نیست و در بین راه هم ادما زیر دست سرباز های TWCB دارن کار میکنن و در اخرم برمیگردن و یک چیزی رو میبینن
تو نسخه اخر با چیزایی که نشون دادن بیشتر مثل این بود که ادم و هوا با صلح و صفا داشتن کنار TWCBزندگی میکردن , یا ادم و هوا هم جز TWCB بودن !؟
اخر برادرهود یک تیکه از دیالوگ ها مطمین نیستم اما گفته میشه ما شمارو ساختیم و شما به ما خیانت کردین :
منظور از ساختن نه به معنی خدا , بیشتر شبیه حیون بودیم و اونا مارو انسان کردن
خیانت کردن هم دزدیدن PE به دست ادم و هوا ؟!
اگه فکر کنیم PE ها قرا بوده شیلد دور زمین درست کنن اگه ادم و هوا اون رو دزدیده بودن و خودشون رو رها کرده بودن و جنگی بین اینا رخ داده بود که باعث شد TWCB ها نتونن از PE برای محافظت از زمین استفاده کنن !
تو خیلی جا ها به این اشاره میکنن که 16 به ادم و هوا برمیگرده و اطلاعاتش خیلی کامل تر از دزموند بوده
اما تو نسخه اخر میگن دزموند هم اگه برگردیم عقب اجدادش میشن ادم و هوا ؟!
من موندم تو 2 نسخه قبلی دزموند داشت از کنجکاوی میترکید هی میرفت دنبال 16 اما تو revelations اصلا انگار نه انگار !
ممنون
کیان جان جناب Minato زحمتش رو کشیدن.رو صفحه اول هم قرار داده شده.A Homecomingمیتونی متن مکالمه ی بین اتزیو و صوفیا توی Masyaf رو بهم بدی ؟
خوشتیپ، این بحث ها ممنوعه!ه بعضی وقت ها یه شیطنت هایی رو در این سری دیدم که نشون میده سازنده اهداف زیرکانه ای برای خوب جلوه دادن فراماسونری دنبال میکنن!!! به هر حال خدا خودش بهتر میدونه..!
سپاس از شما دوست گرامی.دیگه شرمنده دوستان شدیم....بد موقع شروع کردم و از اونطرف اوضاع وفق مراد نیست.....پ.ن:اگر مشغله ی کاریت بالا هست نمی خواد تند تند بهش برسی,وقت برای بررسی زیاد داریم,حداقلش تا معرفی نسخه ی بعدی مبحث جدیدی اضافه نمی شه و فقط بحث های revelations هست....
خواهشا بیشتر توضیح بده.به شباهت عجیب سوفیا به لوسی تو این نسخه توجه کردید؟
این بعد از جنگ اول دو نژاد با یکدیگر هست. همون صلح و صفایی که گفتید.تو نسخه اخر با چیزایی که نشون دادن بیشتر مثل این بود که ادم و هوا با صلح و صفا داشتن کنار TWCBزندگی میکردن , یا ادم و هوا هم جز TWCB بودن !؟
دقیقا.توی یکی از پازل ها شما POE رو به یک اسکلت میزنید. اون اسکلت حالت این همونوئید ها رو داره، (انسانهای اولیه،گوریل مانند و اینا)وقتی POE رو به هرجای اسکلت میزنید، استخوانهای اون، شبیه اسکلت آدمهای امروزی درمیاد.منظور از ساختن نه به معنی خدا , بیشتر شبیه حیون بودیم و اونا مارو انسان کردن
تو خیلی جا ها به این اشاره میکنن که 16 به ادم و هوا برمیگرده و اطلاعاتش خیلی کامل تر از دزموند بوده
اما تو نسخه اخر میگن دزموند هم اگه برگردیم عقب اجدادش میشن ادم و هوا ؟!
Desmond is a descendant of Those Who Came Before and humans. Proof of this is his Eagle vision, a product of the unification of those two races, which also led to the birth of the first "Assassins," Adam and Eve.
Coronal mass ejectionخورشید انرژی زیادی از خودش ساطع میکنه و زمین رو تا مرز نابودی میبره ! بعدش حدود 10 هزار نفر انسان و چندین TWCB میمونن و زمین ترمیم میشه و به نسل فعلی میرسه !
پیشبینی میشه اینگونه باشه، البته فقط به نظر میرسه این یک جنبه از داستان باشه، وضعیت تمپلارها هم باید مشخص شه و....اساسین های زمان حال برسونن که با استفاده از وسایل و اطلاعات تو Vault ها از این حادثه جلوگیری کنن !
تا حدودی بله و تا حدودی نه. میبینی که با روند بازی چگونه داستان تغییر پیدا میکنه(مثل همین قضیه ی اتزیو و دزموند و الطائر ). معیار ثابتی هم در بازی وجود نداه.هر چیزی شدنی هست ولی جز اون تکه آخر که نقل قول گرفتم ازتون بقیه اش درسته.درسته این برداشت من ؟!
#489یک سوال دیگه هم دارم ، سه تا Vault تو رم هست ، یکی زیر کلیسای واتیکان ، یکی زیر Colosseus ( امیدوارم درست نوشته باشم ! ) . اون یکی دیگه کجا بود ؟!
ترجمه سکانس 4 بازیضیافت شاهزادهبعد از اتش زدن جنازه
ـ الطائر! نه!
ـ من باید مطمئن بشم اون برنمیگرده .
ـ اما این روش ما نیست ! اتش زدن جنازه ها ممنوعه .
ـ اینجا گوش کنید ! این میتونه یه بدل از المعلم باشه من باید مطمئن بشم .
تو این قسمت از سکانس:
مسلمونا جسد رو اتش نمیزنند. چرا الطائر اتیشش زد؟
اتش زدن جسد المعلم و پیدا یا نابود کردن بدل چه ربطی به هم دارند؟ اگه میشه یه توضیح بدید!